Leta

2015-03-13 17:03

O aš jaučiuosi labai gerai, svajoju apie naujas keliones. Sukuosi kaip voverė, bet tai man patinka. Gero poilsio savaitgaly

viollaa

2015-03-13 16:03

zurabi

.. dabar ant tiltų deda spec. lenteles:) Kažkaip užrašyta "Sustok, tu ne vienas".
Hm, tai su kuo, su tiltu kartu?? :)
Skęstančių reikalas,- yra toks reikalas:)

viollaa

O aš pas Kaziuką nebuvau, alaus-midaus negėriau. Būtų šilčiau buvę, gal to dugno būčiau ėjus ieškoti.. Tai taip ir nežinau: buvo-nebuvo?
O šiandien ryte pagalvojau, jog mano kaimynas(ne forumo:)), išprotėjo.. ogi, sniegą kad kasa. Atsidarau duris, rimtas, vasario pūgos būta.
Tai gal ryt ryte grįšim į sausį?

viollaa

Fain, tas Mikė. Žinau, kad jis turėjo skėtį ir dar, lygtai, bijojo bičių? Bet kas nenori medaus, rizikuoja:))..

violla

2015-03-13 15:03

Grįžau šiandieną iš kelionės. Skaityti mūsų forumą turėjau galimybę kas rytą,bet parašyti tiesiog nesinorėjo.Dabar tik noriu pasisveikinti,mūsų puslapis nauju gražiu veidu,bet žmonių veidai visokie...
Noriu tik pasakyti,kas man adresavote visokius niekinius rsquo;paklausimusrsquo;be savo vardo-nevarkite. Paskaičiau...ir trūksta žodžių. Jeigu kandot-jums nepasisekė. Nereaguosiu niekaip. Per daug gerai būtų...
Džiaugiuosi šiandieną pamačius man mielų žmonių komentarus. Ačiū tiems,kurie prisiminėte mane.
Žinau,kad Viltė dar sugrįš,jai atlikta daug tyrimų,bet dar diagnozės nėra.Labai patenkinta stacionaro rūpesčiu,perduoda linkėjimus.

doppelgänger

Čia gyvena Mikė Pūkuotukas, daug prasmių, bet kokia graži diena:)

www.youtube.com/watch?v=EuBzKV6XgvAfeature=related

sveiki

Leta

2015-03-13 09:03

Kur visi pradingot, kava ataušo, pėdos atšalo...

lina

2015-03-13 07:03

Sutinku su jumis, tik paciai nesinori viska aklai priimti, tiesiog norisi suvokti, kodel daromi tyrimai, kodel tokie vaistai geriami ir t.t.
O ka butu sukurta tokia tablete su labai stipriu apvalkalu, kuris tarkim tirptu skrandyje kokias tris keturias valandas (kada as pati miegu) o paskui po keturiu valandu pradetu veikti- migdyti. Tai sios nakties pamastymai...

zunda

2015-03-12 21:03

viollai

Matyt, kad patiko toj mugėj, nes niekas dar negrįžta. Uliavoja. :)
Tiesą sakant, visi kažkur išlakstė, ar nereiks užkalt langines, užkelt vartus ir parašyt "Čia niekas negyvena".

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių