Greta

2015-03-16 15:03

Gal kas kreipėtės pas neurologa, terapeutą, masažistą Joną Noviką gyv. Vilniuje, Šeškynės g-vėje. Man rekomendavo jį kaip gerą gydytoją ,padedantį atsikratyti stuburo skausmų. Jis priima namie.Dar nebuvau, žinau ir telefoną, bet norėčiau iš kitų iširsti. Kas gydėsi, ar pagerėjo? Jeigu turite informacijos - parašykite.

Leta

2015-03-15 21:03

Mielosios,žinokit,kad mūsų nerimas,mūsų nervai dar labiau paaštrina tuos skausmus...Būtinai reikia pagerti kažkokių raminamų.Žinoma, nereikia pradėti gerti stiprius vaistus.

sveiki

2015-03-15 18:03

Radau faina puslapiuka su minimum naudingos informacijos ir savoku paaiskinimo (su paveiksleliais) rusu kalba. Viskas labai aisku ir lengva isivaizduoti.
www.pozvonochnik.info/text/7/content/15/

vladimiras

2015-03-15 10:03

Perskaiciau Ingos atsiliepima apie Vinkovski.Kategoriskai nesutinku mes su zmona jau metus laiko lankomes pas ji apart pagerejimo jokiu pasekmiu Ir kam smeist zmogu? Ne karto nemaciau jo izgerusio jis vazineja automobiliu,ar imanoma apgaudinet policija? Patarciau moteriai atsiprasyti gerb. Daktaro,ir nekalbet nesamoniu!

brone

2015-03-14 21:03

Dekoju uz pasisakyma.Pas ji kreiptis patare vienas neurologas.Isgyre ji visokeriopai.Bet kiek surinkau apie Girski informacijos,jis man kazkoks nepatikimas atrodo tai viena.O antra man asmeniskai susidare ispudis,kad sis medikas atrado tik gera pasipelnymo buda.Juolab,kad uz jo viena koncultacijos kaina galiu gera menesi visa kompleksini rebilitacijos kursa nusipirkti.Ir dar jis Vilniuje,o as klaipediete.Tad dar syki dekoju!

alionka

2015-03-14 19:03

tai kad as karts nuo karto pageriu,et jos taip nenori man rasyt...jos netiki kad taip skauda,sako neatrodo kad tu cia taip kenti...linksma visada ,bajeruoji...jau as is baimes taip elgiuosi,tai kad man nesitiki kad man taip atsitiko...dar as netikiu...nors tikrai sunku labai...aciu jums kad man stengetes padet...nes drauges kurioms taip nera nelaai supranta,o ir pamirsta ,vis leliuka duoda an ranku pasidziaugt ,o as gi negaliu...jo netiki ,ir uzmirsta...tai taip ir gyvenu...vis prisimindama skausma ,ar letus judesius...iki

ramute

2015-03-14 17:03

nesuprantu,ar jį pateiktus klausimus kas nors atsakys, ar čia mes tik dalinamės savo ligų patirtimi. Galbūt aš nemoku kažkur pažiūrėti.

Greta

2015-03-14 16:03

Aliona, brangutė sulauksi tu dar daug daug metų, o apie raminamus vaistus tai tu nesisipyreliok.
Juk stubure spaudžia nervą ir tokie dideli skausmai, o kai truputi apramina nervus ir skausmas mažesnis. Tai tikrai patyriau savo kailiu.Tegul išrašo neurologas tau raminamų tikrai bus geriau, tik negalvok, kad tik bepročiai geria tokius vaistus. Jokiu budu ne.Pabandyk, ir relanium padeda, o gal gydytojas pritaikys geresniu, bandyk pagerės.

dalia

2015-03-14 15:03

Alionuska, man ant kojos ir klubo guzai yra as zalius lasinius dejau ir skausma nuima, ir guzai sumazejo. Pamegink, gal ir tau pades

Ramune

2015-03-14 13:03

=Siaip: as pati atejau pas V.Vinkovski su nestuvais,pas mane buvo labai blogai su nugara.Jo proceduros man tiktai ir padejo jau daug kur buvau ir po kitu proceduru sake daktarai,kad reikia operuoti,o as atejau pas ji ir jis mane isgyde!ir irgi maciau kokie pacientai buvo pas ji atejus.be abejo yra sunkios padetis, kur reikia ir laiko,kantrybes.Man igri buvo labai sunku.Gyvenu ne vilniuje, jei buciau arciau tai ateiciau dar i proceduras.Esu jam labai dekinga!O pinigelius ( Siaip) galite surinkti tiems zmonems kuriems nepadejo, ir linkiu, kad tuos zmones isgyditu Devas!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių