rita

2015-03-16 13:03

Kaip būtų smagu įkurti žmonių sergančių panika klubą,mielai užsiimčiau tokiu darbu jei tik rasčiau bendraminčių, juk įra anoniminių alkoholikų klubai ir t.t. ten tikrai būtų įmanoma gauti ir paramos ir pagalbos.O ir bendrauti su ,,gyvaisrdquo; žmonėm daug smagiau O gal žinote kas nors jau esantį tokį klubą Kaune? Forumo privalumas tik toks, kad galime mes visi bendrauti iš visos Lietuvos ar net pasaulio. Bet žinoma ir tai geriau negu nieko. Dėkui, kad padedate ir čia esate...

guru

2015-03-16 10:03

Aisku,kad norisi is gydytojo sielai mielus zodzius isgirsti,o ne vien vaistus valgyti.As kai einu pas gydytoje kai paklause kaip as jauciuosi,tepasakau,kad pakenciamai ir israso vaistu ,ir dingstu is kabineto vel iki kito mienesio.Belieka tik artimieji ir draugai,dar gerai,kad as juos turiu.

brige

2015-03-16 09:03

Sveiki,nesu nei lb jaunute,nei senute:) Nekankina manes PMS! Geriu as AD.Tai atsitiko po dideliu isgyvenimu,stebiuosi kaip isvis isgyvenau.Buvo,kd bijodavau nueiti toliau nuo namu,stoveti eileje,vaziuoti autiku ir t.t..nes apimdavo panika. Bet su tuo atrodo susitvarkiau padedama sau tik geresnemis mintimis.Bet va nakti,kai prasibunu is sapno taip gaunasi,nebent sapnai buna sviesesni,tada ir prasibudus jauciuosi gerai.Kaip issivaduot nuo itemptu ir baisiu sapnu nezinau,vaistu tokiu nera,deja...

rimantas

2015-03-15 21:03

taigi netiketai palengvinau sau padeti meciau rukyti,pasikapsciau interneteir radau atsakyma rukant labai padideja co2 kraujyje kuris jungiasi su hemoglobinu ir sudaro jungini kuris nepajegus isnesioti po organizma deguoni mus organizmas badauja del to kyla nerimas o tu nezinai del ko,o jis dideja ir perauga i panika,pasirodo mes tokie ligoneliai kurie netoleruoja didelio kiekio co2 oji krenta labai letai jei rukai vidutiniskai tai jis niekad ir nenukrenta,panasi situacija buna mazose erdvese kur iskvepuotas oras arba automobilyje jei langai uzdaryti,zinoma tai ne pagrindine ligos priezastis,bet ir ne menka DA BAR MAN VAISTU REIKIA TRIS KART MAZIAU.

brige

2015-03-15 20:03

as irgi isgeriu bromozepamo priepuolio metu ar esant stipriam nerimui.Diena dar galima nukreipti mintis,uzsiimti kazkuo ir tie priepuoliukai reteja,bet baisiausia,kad man visada taip nutinka naktimis,prabudus is itempto sapno.Prabundu,sirdis dauzosi,tada issigastu ir pradeda sirdele nezmoniskai kalti,pulso nebeimanoma suskaiciuoti.Norisi sedeti lovoje iki ryto ir nemiegoti.Gal kam nors taip yra? Patarkit ka daryt...

rita

2015-03-15 17:03

žinot baisiausiai, kad mane dėl to amžino nerimo ir panikos paliko vaikinas, tai atsitiko prieš pora savaičių, (paskutiniu laikotarpiu man vien netekčių metas.Argumentavo tuo, kad jį jau pykina nuo amžinų manų baimių ir panikų, sakė kad tiesiog atsikveia kai mes išsiskiriame, o jau apie seksą nė kalbos nėra, nes jam po mano panikos priepuolių toks suima nrvas, kad net mylėtis nenori. Vienu žodžiu jis nesupranta kas tai yra kaltina mane kad tokiu būdu aš noriu išsireikalauti dėmesio iš jo ir pasakė viso gero. Va tau ir artimų žmonių palaikymas...manau kad esu pasmerkta amžinai vienatvei, nes kitas draugas turbūt sureaguos taip pat. Skaudu, bet aš stengiausi, visaip stengiausi kovoti su ta liga, o sulaukiau ne palaikymo, bet atstūmimo. Labai labai liūdna.

vija

2015-03-15 14:03

Man panikos priepoliai užeina dažnokai.Psihoterapeutas sakė čia nuo to nemirsi.Bet gyvent su tuo sunku.Tariuosi su savim labai padėjo MERFIO knyga JŪSŲ SĄMONĖS GALIA.Perskaitykite būtinai ir ne vie ną kartą.Išbandžiau hipnozę viską .tartis reikia su savimi ir tik tada nugali.Aplinkiniai tai nesupranta.Iš pašalies atrodo juokingi tie priepoloao, ir nepagrįsti. Bet yra taip kaip yra.SĖKMĖS KOVOKITE.

vija

2015-03-15 14:03

Mano kalega, paskaitykite knygą MERFIO JŪSŲ SĄMONĖS GALIA ir ne vieną kart.

saulė

2015-03-14 19:03

sveiki,vartoju cipralex jau dvi sav salutinio poveikio beveik nebuvo,bet viena kart nutiko toks dalykas: sedejau masinoj ir pradejo tartum dilgcioti ar badyti nuo koju per visa kuna ir su tokiu salciu baisus jausmas...ir po to labai spaude krutine, truko neilgai...gal kam taip irgi yrabuve,prasau parasykit kas nes dazniausiai kai cia par niex neatr...:(

eexpert1@mailru

2015-03-14 18:03

DORA- merkines piramide tera pastatas ir tiek. Apsilankiusieji laukia stebuklo, bet stebuklas turbut daugeliui ivyksta todel, kad pradeda juo tiketi. Tikejimas, pasitikejimas savimi tai ir yra pergale. Vieniem nereikia piramidziu, kad pradetu savimi pasitiketi, kitiems reik ten uzsukti, nes reikia pagalbos is kitur. Manau tai tiek darbo ir atlieka ta piramide. Stebuklu nebuna, buna tik atsitiktinumai ir pagalbos jausmas bei pasitikejimas. Sekmes visiems atrasti savyje pastikejima, o kad padetu, tai tiesiog dazniau galvokite siuos zodzius:- as galiu, mas noriu, as sugebesiu, as stiprus zmogus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių