guru

2015-03-17 19:03

Siulau paskaityti www.agora-fobija.lt

guru

2015-03-17 19:03

Na sergantys sizofrenija zmones kurie kovoja uz save pasveiksta,tai baikit panikos sutrikimu sergant eiti is proto,nes tai tikrai tinkamai gydant galima pasiekti pasveikima arba ilgalaiki pagerejima blogiausiu atveju.

Vilte

2015-03-17 16:03

As taip pat jauciuosi, kaip ne as savo kune.Geriu ir leidziuos vaistus.Dabar didins doze vaistu, nes nera gerai...

tina

2015-03-17 11:03

taip, vaistai atima azarto gyvenimui atsiradimą. pvz., aš visai neturėjau jokio azarto nudirbti rimtus darbus. kita vertus, vaistus nutraukiau ir grįžau į pradinę būklę - jokios naudos iš jų.

Martynas

2015-03-17 10:03

As kazkaip pastebejau apie save, geriu tuos vaistus, jie man padeda kazkiek, gyvenimas eina, bet kazkur dingo jausmai, fantazija, domejimasis ivairiais dalykais, esu kaip robotas ir tiek. Kaip sekasi kitiems?

brige

2015-03-17 09:03

as paleidau mirusiuos ir stengiuos negalvoti ir i baznycia zvakute buvau nuejus uzdegti.Kartais galvoju,kad gal Mirtazapinas taip gali veikti,pora naktu eidama miegoti isgeriau Bromazepamo ir gerai issimiegojau.Sunku pasakyti kas itakoja tuos mano sapnus,nepamenu kada esu sapnavusi kazka mielo,grazaus.Visada tik suversti namai,nykuma,numireliai,begimas nuo kazko ir pan...Na bet nieko,pavasaris ateina,gal sirdyje bus daugiau sviesesniu spalvu,minciu,svarbu moketi paciai tuo tiketi:)

rita

2015-03-17 09:03

Šianakt vėl buvo užėjęs panikos priepolis. Trečiadieniui užsiregistravau pas gydytoją, jaučiu vėl reis pradėti vartoti vaistus, nevartojau jau metus laiko, bet susimetę stresai savo padarė.

brige

2015-03-16 22:03

aciu jums kd padedate patarimais.Kvepavimo pratymai veikia pries prasidedant panikai, pastebejau,bet kai jau prasideda,isvis nebeimanoma sukontroliuoti kada ikvept,kada iskvept.Valerijonu tabl esu gerusi Valeridix berods,bet man jos persilpnos.Cia kazkas pasiule nueit pas kuniga,gal bande pajuokaut? Kartais nueinu i baznycia,bet ne pas kuniga.Jei zinociau kd padetu nesapnuot mirusiu,eiciau belekur.Mei siule pasiklausyt muzikos,as su ja uzmiegu ir prabundu,ausinukas visada salia.Geros jums nakties mielieji.

guru

2015-03-16 17:03

Ilgainiui vienatveje gimsta meditacija.Pastaroji padeda pasveikti.

guru

2015-03-16 17:03

Man is jau vardintu priemoniu nuo panikos,labai padedejo vienatve.Joje as atradau save.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių