Gitana

2015-03-18 20:03

Taip as zinau,kad reiketu kreiptis,ko gero geriausia i privacius,nes tie nemokami centrai kazin ar kas gero bus,bent jau pas mus kiek zinau nieko gero.jie tik raso daug. As stengiuos dabar be vaistu buti,bet siandien per sirdi dure vis.bet stengiuos kvepuoti nuraminti save.daug lengviau bet dar nesijauciu sveika.vaikstau su baime i darba eiti nenoriu ir isvis nieko daryti nenoriu...

gidaspo

2015-03-18 18:03

labas,ka manot apie Rudotel 10mg. As bandziau ji poliezuviu uzejus priepuoliui,lyg ir padejo. O gal jis koks labai prastas vaistasar jau nevartojamas,galkokie labai blogii salutiniai jopoveikiai? Nieko apie ji visama forume neradau. Galgalit patart.Aciu

brige

2015-03-18 18:03

Stengiuosi but stipri ir gerti kuo maziau tableciu.Cia vienas ar viena teisingai rase,as tikrai jauciu ilgesi,bet tuo paciu nuoskauda,pykti,mano jausmuose audra,negaliu issilaisvinti...Bet kaip sakoma nukrentam i dugna tam,kad atsispirtume

drugelis

2015-03-18 15:03

aš taip pat kenčiu nuo tų nelemtingų priepolių, okaip pagalvoju apie egzaminus, tai net klaiku darosi ,galvoju, kad neįstengsiu nors bandomuosius išlaikiau gerai, bet tai buvo raštu, o kaip reiks kalbeti neįsivaizduoju.

tomas

2015-03-18 15:03

Na ka reikia ir man bruksteleti cia. Kaip ir daugelis cia sedinciu esu hipochondrikas ir lyg siol kenciu nuo ligu baimes. Kiekvienas menkas skausmelis ar temperaturos pokytis man asocijuojasi su veziu, kartais pagalvoju kad nebegaliu taip gyventi, bet vel stveriuos rankom i gyvenima ir gyvenu toliau. Savo nuotaiku kaita galeciau ivardinti kaip sinusoide- buna gerai ir buna blogai, net iki panikos priepoliu, tiesa panikos priepoliu jau puse metu neturejau, bet baime vistiek mane uzvaldo. Visa beda ta kad pas mane ant kuno yra lipomu-kitaip vadinamu gerybiniu riebaliniu augliuku, kuriuos as labai greitai sureiksminau ir niekaip negaliu saves itikinti kad tai nieko blogo, nors net onkologas pasake kad tai nieko baisaus ir gyvybei pavojaus tikrai nera ir jie niekada nesupiktybeja. Daugiau nei puse metu as kankinaus panikoj ir dabar tik pradedu atsigauti, nors kai tik pagalvoju apie tai, man ima svaigti galva, atsiranda sirdies permusimai. Per tas problemas man rdquo;nuvaziavordquo; darbas i apacia, tapau daug uzdaresnis. Pastaruoju metu pastebejau kad ir mano broliui taip pradejo darytis, nes jam daktarai rado plauciuose randeli nuo adatos(jam kazkada trauke vandeni is plauciu) jis taip pat susireiksmino ir jam pradejo rdquo;stogas vaziuotirdquo; as pastebejau kad nebutini jokie medikamentai jei nori pilnai pasveikti- mes su broliu nuolatos bendraujam apie simptomus ir apie sias problemas ir pastebejau kad viskas taisosi i gera puse. Brolis jau 90% nieko nebesureiksmina ir priepoliai jau beveik nebepasireiskia, nebent isgirstam ka nors per ziniasklaida ( maestro Kernagio mirtis) tada uzvaldo toks bejegiskumo ir baimes jausmas kai pagalvoji kad tokie itakingi ir galingi zmones nesugeba issigelbeti nuo vezio, tai ka tokiem paprastiem zmonem reiketu daryti kaip mes- jauciu jokiu sansu nebebutu. Zodziu tokios mintys vel smukdo i hipochondrija. Pradzioje as atsimenu daug domejausi apie ivairias ligas internete ir beveik visu ligu simptomus sugebejau pritaikyti sau-buvo labai baisu, as mintyse persirgau daugeliu vezio formu. Kai dariaus kraujo tyrima bijojau atsakymo nes galvojau kad man liaukemija, kai dare plauciu nuotrauka galvojau kad man gali buti plauciu vezys, net budavo kad pradedavau dusti,jei valydamas dantis netycia prarydavau dantu pastos ir pradedavo tampyti as galvodavau kad man gerklu vezys, buvo pora menesiu kai as galvojau kad turiu augli smegenyse ir man net pradedavo mausti pakausi, savaite laiko galvojau kad man kepenu ceroze, viena diena ant tuoletinio popieriais radau kraujo (kogero isipjoviau) tai galvojau kad man tiesiosios zarnos vezys, buvau net Hodzkino limfoma sau isiteiges i galva. Bet kas idomiausia, visi daryti tyrimai rode puikius rezultatus ir gyditojai tiesiog nezinojo kas su manim darosi ir ko as ieskau, o as netikejau tyrimais ir galvojau kad medikai man nesako tiesos o tik seimos nariams pasako.Tada pradejau reiksminti paprasciausias detales- atvaziuoju pas tevus ir ziuriu jie sedi nuliude, is karto pagalvojau kad jie kazka nuo manes slepia, bet kai pasisnekejau su jeis jie man is karto pasake kad jei man kas butu jie nesedetu rankas sudeje, patikejau tuom tik tada kai brolis pradejo sau ligu ieskoti. As nerealiai noriu pilnai pabegti nuo viso to, nes jauciu gyvenimo kokybes skirtuma koks buvo pries metus ir koks dabar.

linas

2015-03-18 14:03

Visu pirma nustokite gailetis saves, viskas susirgot tai jau praeitis, gailejimasis tik priezastis sirgti toliau. Antra, vaistai nifiga nepades jei nesistengsite, reikia keisti save.
Nerimas ir panikos turi priezastis, ieskokite ju, kai uzeina panika ar nerimas susigriebkit i rankas, nieko neatsitiks is nervu dar niekas nemire, negerkit be reikalo eilines ramiaku dozes. Galvokit kas tai isprovokavo, kodel ir t.t.
Trecia, nebijokit, nebijokit paranojiskai mirties nerimo metu, mirsim visi nereikia bijoti neisvengiamo.
Ketvirta tuo serga dazniausia neturintys tikslo gyvenime zmones, turekite ji.
Penkta, visa kita slypi jumyse.
SUSIIMKIT! Stiprybes einant keliu...

drugelis

2015-03-18 13:03

Sveiki visi. Nore2iau gauti jūsų patarimų.Mokausi 12 klasėje neakivaizdiniu būdu.labai pergyvenu dėl kalbėjimo įskaitos ji jau po mėnesio.Suprantu, kad tai labai vaikiška, juk jauesu suaugusi moteris, bet vis tiek bijau. Gal teko kam nors tai patirti.Labai lauksiu patarimų AČIŪ

guru

2015-03-18 10:03

Man tai atvirksciai-suteikia daug jegu ir gyvenimo dziaugsmo.Rasau apie AD.

tina

2015-03-18 08:03

taip, šimtą kartų taip. tik suvarai savo organizmą, užterši jį, nuslopini simptomus, bet jeigu nieko kito nedarai, nepradedi kitaip galvoti, tai nieko jie neduoda, o tik atideda problemos sprendimą vėlesniam laikui.

brige

2015-03-17 20:03

nerasysiu jokiam kunigui,niekas nenusizude,tai paprastos mirtys tu- kuriuos sapnuoju.Ir dar skaudus issikyrimas ir t.t..Niekada gyvenime nebuvau nei pas burtininkus, nei jokiose piramidese.Tiesiog esu emociskai issekus.Ir aisku truksta artimo zmogaus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių