nijole

2015-03-18 21:03

Noriu paklausti ar galima senam zmogui duoti gerti dilgeliu sultis del imniteto sustiprinimo?
Aciu is anksto.galiu parasyti ir savo emeila.
visa ziema prasirgo ir is eiles 2 plauciu uzdegimai.metu 71.

zunda

2015-03-18 20:03

D

Kažkada jau rašiau apie savo nuostatą, kad, jei negaliu pakeisti situacijos, keičiu požiūrį į ją. Ir praeitį palikau praeityje, per sunki našta, kad dar ir ją tampyčiau su savim. Na, nebent tai būtų vienintelis užgyventas turtas. Taip rašė Erichas Marija Remarkas,ir aš su juo sutinku.

Tikėjimas, tai jis arba yra, arba jo nėra. Ir žmonių yra, kuriems tikėjimas padeda, bet jei mane aplenkė tas nušvitimas, belieka pasikliauti savim. Ir kiekvieną kartą suklupus, vėl pakelti save.

O ir kas daugiau tai turėtų daryti. Savo gyvenimą turiu nugyventi pati, su visais keliais ir klystkeliais.

as

2015-03-18 20:03

zmonės pasakykit kaip yra ištikruju,ar auga svoris nuo antidepresantų.laukiu rimtų atsakymų.aciu

violla

2015-03-18 17:03

Išmokysit jūs mane vartyti kailį ir šnekėti niekus. Tik turėsiu tiek garbės -vardų nekaitaliosiu ir nevogsiu svetimų. Dabar,tikrai,iš forumo - NEIŠEISIU. Smagu bus toj Galeroj pasisupti...

lina

2015-03-18 17:03

aciu Andriau, patiko man tavo mintys. Jose netgi radau atsakyma i savo chaosus.

violla

2015-03-18 16:03

Ar nemaišote, kartais mane su Violočka? Kai kas.
Buvai neseniai piliulė,o dabar violočka. Gal galėtumei mąstyti savo galva? Gal galėtumei sugalvoti ką nors, save bent,gerbiančio? Turiu omeny slapyvardį. Trūksta žodžių...

Andrius

2015-03-18 16:03

Susidariau nuomonę iš pirmos Lazarevo knygos, kad jis mėgsta gražiai akis mus paprasiems zmogiukams dumti. Visų pirma, (I knyga)neatspindi t.y. nenurodo ką reikia mums daryti, ar kokius veiksmus atlikti, apart maldos ir bla bla bla. Zodziais tik "burtininkai" gydo.

Veiksmas gali padėti, bet reikia zinoti kokį ir kaip jį atlikti. Senų senovės išminčiai zinojo, "kad gera sveikata yra per ištiestos rankos atstumą",

"Segu" ir as ta "liga" daugoka meteliu.

Bet per pasaulį "pakeliauta" ir suzinota, galvoje negali skambėti zodziai (atminties proverziai), turi būti tyla, o vietoje zodzių turi atsirasti mintys. Iš patirties zinau, kad galvoje skambantys zodziai skiriasi nuo galvoje susikuriančių minčių.

Tikėkit, netikėkit, bet kad galvoje atsirastų tik mintys, būtina sąlyga kūnas turi dirbti kaip šveicariškas laikrodis.

Sėkmės

Leta

2015-03-18 13:03

Ačiū Roberta, parašėt tai po kuo ir aš noriu pasirašyti.
O jūsų ,Violočka, noriu paklausti, ko jūs siekiate? Pasakykit paprastai, kas jums neduoda ramybės? Už save galiu pasakyti, kad esu pasirengus tiesiai ir atvirai su jumis kalbėtis.

smilga

2015-03-18 09:03

Sveiki forumiečiai,
ką tik perskaičiau vakarykštes ir šios dienos žinutes. Ačiū Viollai už šiltus žodžius. Vakar nekaip jaučiausi, tai namie net nejungiau kompiuterio. Gal tikrai tas užtemimas suveikė? :) Darbe retai turiu galimybę prisijungti. Šiuo laikotarpiu esu gerokai užsiėmusi ir šiaip nelabai stipri, todėl rašysiu tik retkarčiais.

Robertai- kaip aš suprantu, rebefingą reikia praktikuoti nuolat, kaip ir jogą, meditaciją ar bet kokią kitą dvasinę praktiką.

Linkiu visiems skaidrios, darbingos nuotaikos.

Roberta

2015-03-18 07:03

O tai paskui galima namie daryti paciam? as maniau, kad cia kazkoks metodas vienkartinis:)na, reiks dar nete paskaitineti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių