) Pigu.lt parduotuvėje nuo slinkimo galima atrast laabai daug skirtingų ir efektyvių variantų, tačiau visoms tinka skirtingos priemonės.
) Pigu.lt parduotuvėje nuo slinkimo galima atrast laabai daug skirtingų ir efektyvių variantų, tačiau visoms tinka skirtingos priemonės. ) Pigu.lt parduotuvėje nuo slinkimo galima atrast laabai daug skirtingų ir efektyvių variantų, tačiau visoms tinka skirtingos priemonės.
) Pigu.lt parduotuvėje nuo slinkimo galima atrast laabai daug skirtingų ir efektyvių variantų, tačiau visoms tinka skirtingos priemonės. Pasirodo, man reikėjo priemonių pažeistiems plaukams, o slinko jie todėl, kad lūžinėjo
 Pasirodo, man reikėjo priemonių pažeistiems plaukams, o slinko jie todėl, kad lūžinėjo  Žodžiu, įsigyjau aš iš Noughty kolekcijos šampūną su kondicionierium ir esu be galo patenkinta. Pirkau iš čia: parfumexpress.lt/katalogas/plauku-prieziuros-priemones/ mano šampūnas vadinasi "To The Rescue" Tai va mano patarimas 1. Išsiaiškinkite kokia iš tikrųjų jūsų plaukų bėda 2. Ieškokite savo plaukams labiausiai tinkančias priemones, aš tokias jau radau, tai sėkmės
 Žodžiu, įsigyjau aš iš Noughty kolekcijos šampūną su kondicionierium ir esu be galo patenkinta. Pirkau iš čia: parfumexpress.lt/katalogas/plauku-prieziuros-priemones/ mano šampūnas vadinasi "To The Rescue" Tai va mano patarimas 1. Išsiaiškinkite kokia iš tikrųjų jūsų plaukų bėda 2. Ieškokite savo plaukams labiausiai tinkančias priemones, aš tokias jau radau, tai sėkmės 
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių