2015-12-02 10:12
Labas:)
Jo, pyktis žaloja.Todėl ir noris jo nekaupti, išmesti, atleisti, nepuoselėti, pamiršti greit. Dabar dirbu prie tokio projektėlio, kūrybiškas darbas, tai įsijaučiau, smagiai dirbu. Nieks nepuola:) Esu pasiryžusi, jei puls, ginti savo teritoriją:) Pati nepuolu niekad, bet gintis reikia mokėti visgi.Toks gyvenimas. Oras labai prastas, tai nuotaikos linkusios apsiblausti. Atėjau į darbą koja už kojos, bet pakeliui nusipirkau juodojo šokolado plytelę ir bananų-toks maistas kelia nuotaiką kažkiek, įkaliau vitaminą akims, dar užmečiau ženšenio tabletę-ir pirmyn:) kaip bus gera vakare namie...labai mėgstu skaityti. Gerai, Gabija, kad Jums ta knyga patiko. Kai man buvo juoda depresija kelis metus-knygos labiausiai gelbėjo, skaičiau visokias dvasines, įkvepiančias, kad išliktų tikėjimas gyvenimu, kad būtų viltis. Dabar nuotaika subanguoja, ypač po kokio nemalonumo, kai reikia atstovėti, iškęsti, atlaikyti ir didelį krūvį, ir rūpesčius, pareigas, darbus, bet nekrentu labai žemai, vis sau sakau-tai tik laikini nemalonumai, tik laikinos bėdos, turiu rasti išeitį, turiu nugalėti, išeiti į šviesą. Vis prikaišioju į savo dienas kažko gero-kažkam aš ką gero pasakau, padarau, kažkas man ką gero pasako, padaro. Rankioju tas kruopeles, lipdausi sau mozaiką iš gražių, gerų dalykų, nenoriu, kad blogieji užgožtų sielą. Sąmoningai tai darau, nors kartais ir sunku labai.Perskaičiau savaitgalį rdquo;Kvepalusrdquo;. Patiko. Buvo įdomu-o kaip ten toliau bus. Savaitgalį žiūrėsim filmą šį. Šeštadienį trynėmės Megoj-reikėjo apsipirkti.Oi, kaip pavargau, bet kartais reikia ir to, kur bezdėsies:)