Roberta

2015-12-05 07:12

Pasąmonę taip greit nepavyks įkalbėti, čia reikia nuolat nuolat dirbti.Aš kasdien rytą vakarą einu į lauką ir sakau-Aš stipri, man sekasi, aš gerbiu save ir kitus, esu draugiška ir man kiti žmonės draugiškirdquo;Kalu ir kalu tai. Po maždaug dviejų savaičių kažkas pradeda darytis ir realiai-jaučiuosi stipresnė:)

gabija

Tik nesakykit, kad tai rdquo;lomkėsrdquo; , taip yra mano motinai, oman prasidėjo dar paaglystėje.
O dėl Petriuko ir aš pritariu.
Visi mes turime problemų, gal todėl šiame puslapyje ir susitikome.
Pasivadink kaip nori ir gal ką nors išsispręsi, kokią problemą, o gal tik pabendrausi ir bus lengviau.

gabija

Labutis
Ėda stresas.Pradėjau pirma audito save revizuoti, radau durną klaidą iš pradžių karšta pasidarė, po valandos išsiaiškinau ,po įstatymus panaršiusi , kad pasitaiso normaliai ir baudos nebus.Bet jau savo nervų sistemą pakroviau.
Gal kas patyrė neramių kojų sindromą? Tai mane ėda juodai.Jei sunkesnė diena,tada neleidžia užmigti , lyg kokie elektros impulsai per blauzdas eina ir kuo ilgiau neįkali migdomųjų tuo intensyvėja , pradeda eiti į visą kūną tokie lengvi , beskausmiai , bet žiauriai įkyrūs traukuliukai, kurie su kiekviena minute dar tankėja ir intensyvėja. Vakar pasidaviau 12 val , nulūžau su migdomaisiais ,o šiandien jaučiuosi zombiu , krentu iš miego.
Banžiau ir pasamonę įkalbinėti, kad aš rami , nieko nesigavo.

petriukas

2015-12-04 19:12

Kas cia mano niku raso:-) LETA, as tave zinau, ar ne tu i KTV eteri rasai kartais? Idomu buna siaip paskaityt. Kvit.

dr

2015-12-04 13:12

rado kada atvažiuoti tie auditoriai.ir taip prieš naujus pragaras visur.

Leta

2015-12-04 12:12

Gabija, čia jūs gerai su tais loterijos bilietais. Buvo ir man tokia mintis, bet jei jų tokia laimė, gal kito rankose neišloštų. be to, deja niekas neišlošė, bet visi sėdėjo tuo pačiu metu prie televizorių.
Roberta, kai išbandysit masažuoklį pasakykit, kas tai per stebuklas, nes baigiu apakti nuo kompiuterio. Gal ir aš susirasiu.

Roberta

2015-12-04 12:12

Tegu tik džiaugiasi:) juk kuo daugiau smagių žmonių-tuo ir man geriau:)pasigirsiu-šiandien pirkau akims masažuoklį, tai bus man sau dovana:) Žiūrėsim, kas ten per cirkai:)

gabija

2015-12-04 11:12

Jo padovanosi kaimynui loterijos bilietą, o paskui nagus nusigrauši...rizikinga...

Roberta

2015-12-04 11:12

O aš va sulaksčiau šiandien uch i kelias vietas-darbo reikalais, dar rūbelį šventei nusipirkau, dar draugei gėlę gimdienio praga, o darbe irgi darbas darbą veja, tik paknopstom. Mano maistas-džiūvėsiai, bananai, obuoliai ir šokoladas su kava. vakar vakare dariau kalakutienos patiekalą. Toks maistas tinka nuo depresyvių pojūčių:) Protas gerai veikia, jausmai veikia:) energijos yra, o apie savo piktąją viršininkę pagalvoju-figaro tau, ir būk pikta nūdena, jei tau taip smagu, o aš taip nenoriu-dirbu, bendrauju, turiu energijos, o visa kita-dzin.Šventėms tai visgi reiks ruoštis, bet pabandysiu tame reikale ižvelgti ir teigiamo-juk susitiksiu su artimaisiais, juk kvepės namai.kaip nors atlaikysim, užtat per Naujus tai jau būsim vieni ir bus labai gerai:)

Leta

2015-12-04 07:12

Jo, su tom šventėm keisti dalykai. Atrodo, turėtų būti pakilu ir lengva, o iš tikrųjų tos tradicijos lenkia prie žemės. Man irgi sunku surikiuoti visiems dovanas, nors stengiuosi tik mažiausius apdovanoti tinkamai. suaugusiems per daug nesistengiu, pernai loterijos bilietais apdalinau ir tiek. O vaišes neišvengiamai tenka surengti. Mane labiausiai nervina, kad pas mus mažai vietos. neturiu kur visų patogiai susodinti. Maistą tai darau pusę iš Maksimos, o žuvį ir mėsos kepsnį iškepu. Na dar šviežias salotas sukapoju. Ir gana.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių