dr

2015-03-14 07:03

juk kad kraujas blogas, tai dar nereiskia, kad jau vezys....

L

2015-03-13 22:03

Greta

2015-03-13 15:03

Brangioji Gabija, toks jausmas kad Jūs pažistu kaip artimą žmogų seniai. Jūs atiduodat visą save kitiems, tai tikra tiesa. Būkit stipri ir dabar, viskas bus gerai. Tiesiog pasilpęs organizmas, nervai dėl darbo ir iššaukė pablogėjimą.Gausit vaistukų ir pagerės, stiprybės...

G

2015-03-13 11:03

Roberta

2015-03-08 09:03

Nueisiu pirmadieni,turiu reikala darbini, priminsiu ir siuos reikalus.bet nesijausiu nei pikta kovotoja, nei vargse prasytoja...ramiai pasiteirausiu.Ypac smagu ziureti, kaip mikcioja. Nusisypsosiu..Na, ziuresim.daugiau darbe jie nesulauks, kad dirbciau kazka daugiau nei reikia. |Vis vien kazkuo nepatinku ir tiek, o dar kazko mat reikalauju, noriu, kad gerbtu.eina sau|:) Galvoju, kad kaip man fainai, kad mano sazine svari. |Ir jiems vis vien turetu buti ne taip ant dusios.negi cia laime sitaip gudrauti su zmonem? Neisisvaizduoju, kad gali buti zmogus laimingas. Na, bet toks ju supratimas. Gabija, nesineskite darbo namo. Eina peklon. Kazkaip suisiorganizuokite, kad nereiktu.labai buna nesmagu. As tai puoliau namus tvarkyti, paskui nuimsiu eglisakius nuo roziu, pavedziosiu sunis. Priviriau jau jiems koses:) o paskui su knyga i lova. Vakar baigiau Ivanauskaites Mieganciu drugeliu tvritove. Labai patiko.Paskaitykite. Skaiciau kaip senais laikais-vos ne po kaldra per naktis. Fainas jausmas. Ji nera ta knyga intelektuali, ji daugiau popsiska, bet ir gerai. Tik ir trauke skaityti-o kas bus toliau, o kaip ten toliau. net gaila, kad pasibaige:( Po visu darbu nusiprausiu po dusu, pasimankstinsiu joga, issitepsiu kremais, issiaromoterapinsiu:) ir i lova vel su kokia knyga. Turiu dar viena Sapnu pirklys, kazkokia autore Boj. irgi skaitos idomiai. Dar turiu ir intelektualu Borgesa salia pasidejus, tai pusryciams, kol galva svari, ir ji paskaitau. Ner cia ko liudeti. Dirbam, judam, o paskui save apdovanojam:) O jus , jei galit, pasidarykit ta invaliduma. Oi, dabar visi nagli. Buk nedrasus ir labai saziningas-tai va, matot, kas gaunas. Reikia zinoti, kur perlus metyti:) Ne kiaulems tik, taip sakoma:) gero Jums visiems, kas uzsukat i si puslapeli:)

Roberta

2015-03-07 11:03

k1 ten tai nugarai paskirs:).Pratimus daryt:) Man labiausiai ir rupejo suzinoti, kokius galima, kuriu ne, kad dar labiau nepakenciau.juk vaistai tik simptomus nuima.lavinti reikia raumenis, sanarius.mat viena sake gydytoja-nejudink, laikykis ramybes, o kita-sportuok:)Ir ko ten tiem auditoriam taip daznai reikia? kas ten per revizijos...

gabija

2015-03-07 10:03

Ką paskyrė nugarai? Ir kome problema?
Žadėjau pailsėti, tai šiandien paskambino , kad auditorė atvažiuoja antradinį. o tu kurmi, kurmi.

gabija

2015-03-06 07:03

Pirmiausiai tai sveikinu su moterų švente ir linkiu visoms dėmesio, švelnumo,meilės, gėlių ir geros dienos.
Vakar apžiūrėjo vizualiai , viskas gerai.Dar savaitę lauksiu kraujo rezultatų, bet jau apsiraminau.
Klinikose vakar prasėdėjau 4 val, tai ir telefonu žaidimą išmokau ir radijo klausiau, o kas įdomiausia , tai rekomendavo ateiti nevalgius-14val,o baigė 18 val.Taigi , vos spėjau į autobusą .Nusipirkau bandelę ir limonado, tai buvo pirmas dienos kąsnis.Dietą buvo normali.

gabija

2015-03-04 14:03

Mūsų direktoriaus zodiako ženklas yra avinas, per 5 metus , tuo įsitikinau 100 proc., jei nori visam laikui susipykti reikia paprašyti algos arba pasakyti, kad nespėji , arba perdaug darbo.Gavau per triukšmą papildomą darbuotoją , tai dabar visą ketvirtį mažina premijas.
Bus dar nauji projektai, dar padidės krūvis.
Bet esmė, kad man gal reikia pasitausoti save.

gabija

2015-03-04 13:03

Vakar mano naujokė nuėjo prašyti didesnio atlyginimo, kokį gavo išėjusi darbuotoja .Ji pasakė, kad daug darbo, nors dabar tą patį dirba dvi.Atlyginimo aišku negavo , o aš šiandien atsiėmiau,kad reikia geriau organizuoti darbus.Ir dar prikišo, kad vasarą gavom papildomą žmogų, nesvarbu, kad tie žmonės žali.Blogai dirbam jei nespėjam.
Jau rimtai galvoju išeiti.Pradžiai į darbo biržą.
Krūviai auga dienomis, atlyginimas per 5 metus padidėjo į rankas 150 Lt.Sveikatos nervuotis irgi neturiu.Ir ar man jau bereikia taip arti?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių