Leta

2015-02-19 19:02

Tam, kad būtume laimingi kiekvienam reikia kažko savo. Vienam sveikatos, šeimos, reputacijos, kitam - kitų dalykų. Taip turėtų būti sveikam pasaulyje, kai nekerpam visų pagal vieną fasoną. Ir aš įsitikinus, kad svarbiausia susivokti ko reikia man, konkrečiam žmogeliukui, su konkrečia dievo ar kažkieno kibirkštėle ir gyvenimiška patirtim. O visa kita - sueta suet, kaip sako rusai

as

2015-02-19 16:02

Janinos Misciukaites netiketa mirtis dar karta patvirtina, kaip viskas trapu ir laikina. MOKĖKIME DŽIAUGTIS

Eexpert

2015-02-18 18:02

Edita- uztat ir nereikia atsiriboti su savo skausmais nuo draugu ir artimuju. Kiti sugeba apsipykti vien tam, kad jiems nereikia paramos, uzuojautos ir po to sako, kad nieks ju nemyli, depresijos visokios prasideda, blogos mintys lenda galvon. Gerbiu zmones, kurie dalinasi viskuom, tiek dziaugsmais, tiek skausmais.

xx

2015-02-18 17:02

gyvenimas trumpas tad gyvenkime cia ir dabar vertinkime ka turime

as

2015-02-17 10:02

Šaunu. Mokėkime džiaugtis Gyvenimu. Mokėkime akcentuoti tai, kas daro gyvenimą mielą. Zyzti, būti vis nepatenkintam, net piktam rdquo;ant viso svietordquo;...Neduok Dieve su tokiu bendrauti. Juo labiau-gyventi. Kuo geresnės dienos, visos savaitės visiems.

dr

2015-02-17 06:02

mokam mokam džiaugtis:) aš va džiaugiuos, kad darbą turiu:) jei reiktų visas dienas namie sėdėti-būtų blogai.o darbe-ir padarai kažką naudingo, ir su žmonėm pasimatai ir pinigų gauni:)

Aldona

2015-02-16 19:02

Perskaiciau i r susimasciau. Apie save. Apie savo likima ir gyvenima. Daug metu lydi sunki liga.Jauciuosi esanti laiminga, nes turiu gera vyra, gerus vaikus. Seima mano ramstis. Manojo gyvenimo prasme ir tikslas

Eexpert

2015-02-16 17:02

///- o ka galima dar pamanyti, kad miegu su kompiuteriu ir laukiu kol kas nors parasys? Neee, gyvenu normalu gyvenima, kaip ir daugelis zmoniu, megstu bendrauti su virtualiais draugais, pasidalinti nuomonemis, o kartais ka zinau butinai patariu. Noriu elgtis zmoniskai, nes taip turetu buti, nes taip noriu. :D

Eexpert

2015-02-16 13:02

///- buna sutapimu, kad tuo metu cia bendrauju su zmonemis ivairiomis temomis, tad kartais atrasau greitai, o kartais kai prisedu prie pc. :D

Agnė

2015-02-16 10:02

Man pirmiausia-šeima. Džiaugiuosi, kad auga sveiki vaikučiai, kad vyras-šeimos žmogus; myli vaikus, gerbia mane, padeda mūdviejų tėveliams.Kartu gera ir ramu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių