Vilte

2015-07-04 10:07

Laba visiems...kaip nuotaikeles, sveikatos visu?Nezinau ar cia tas oras veikia, ar nuovargis, nes visur tekina turi lakstyti, bet sveikata yra pablogejusi.
Istikruju, tai noreciau paklausti, gal, kas zino gerai Kaune, koks gydytojas gerai daro stuburo punkcija?gal ,kada ir patiems teko susidurti, nes be to tyrimo, man ji dare, bet nepasiseke sis tyrimas gydytojui, megino is triju kartu.Man dar be depresijos yra vidine hidrocefalija, nuotraukose rodo skilveliu padidejima, o be sio tyrimo gydymo negali paskyrti, nes dauguma tai veda drena, kad skysciai nuteketu...nezinau, kai susirisa dvi ligos, tai tikrai ir stogas gali pavaziuoti...

smilga

2015-07-04 10:07

Ten buvo Gintaro Grajausko žodžiai.

Turėtum jaust, kad mylimas esi,
žmogau, pasaulio augale ir paukšti,
kad mylimas esi vandens ir oro,
dienos ir vakaro, nakties ir ryto,
visų viršūnių savo ir bedugnių.
Turėtum jaust, kad mylimas esi.
/Just. Marcinkevičius/

denis

2015-07-04 06:07

Ką bepaliestum, viskas pavirsta žodžiais.
Kalbėk man apie MEILĘ...

[???]

smilga

2015-07-03 21:07

rdquo;Pasaulis ne toks jau blogas, bet ir ne toks jau geras, ne toks jau bjaurus ir ne toks jau gražus. Visa tai – gyvenimas, gyvenimas, gyvenimas, ir tai vienintelis dalykas, turintis prasmę. Gyvenimas nuožmus, žiaurus, geras, kilnus, aistringas, taurus, bukas, šlykštus, puikus, skausmingas, džiaugsmingas – jame yra visko, ir aš noriu visa tai pažinti...rdquo;
/Thomas Wolfe/

Anonimas

2015-07-03 20:07

O ir lietuve sese neaplenke visur tu artima tokia pazistama -gali ir niko nerasyt..

VĖTRA

2015-07-03 19:07

Ar tikrai galima yra derinti antidepresantus su raminančiais vaistais?

Virginija

2015-07-03 19:07

aciu. silta cia uzeiti, bet nesmagu ,kad pati negaliu pakelti kitu. as is Siauliu,gal dar kas nors yra is cia esanciu?

violla

2015-07-03 18:07

Taigi,tos dienos: pakenčiamos,skaudamos, blogos...kus gerosios? Žinoma- jų yra. Bent aš,jau matyt, nemoku fiksuoti. Nemoku matyti.
O pasirinkimo nėra. Bet yra kryžkelė.Ji teikia šansą ieškojimui.Ar mokėsime jį išnaudoti?
Šiandien tikrai bjauri diena. Lietus. Dargana viduje, dargana už lango...Tik atsikėliau po migrenos rsquo;išpuoliorsquo;...ir lauksiu sekančio. Bent viena žinau,kad jau šiandieną tikrai nebus. Tuo ir džiaugtis reikėtų, juk rdquo;būna blogiaurdquo;...

Ir ką tereiškia tavo išmintis,
Kai ją-besiūlydamas-pats sudėvėjai?
Kai dar tiki, kad praplatės
Pasaulis, o visi seniai praėjo.
Pro pirmo praregėjimo žodžius,
Nes matė-tu dar šitaip jaunas...
Ir ką tereiškia tavo nuo pradžios
Kentėtos dienos, jeigu vėl apgauna.
Gražaus ir didelio gyvenimo viltis?
Juoba ir pats kažkam esi apgaulė...
Ar ką tereiškia išmintis-
Nebent paklyst ir vėl mylėt pasaulį.

/V.Kukolas/

Virginija

2015-07-03 13:07

taip nera jegu gyventi...lyg kazkas viska isvoge?
nezinau.

Anonimas

2015-07-02 21:07

va as jau beveik sveikas einu miegoti..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių