Roberta

2015-03-04 09:03

O aš džiaugiuos, kad susirašiau darbus, kuriuos šiandien turiu atlikti ir prie vieno jau pasižymėjau pliusiuką. Tai mane mobilizuoja, rodo, kad esu valinga. O valia sutelkia energiją, kuri stumteli pirmyn. Ką benuveiktum-ar fiziniam , ar dvasiniam gyvenime į priekį, jau šis tas, tai suteikia džiaugsmo. Taip mes pamažu tobulėjam, arba bent jau neskęstam.

Alge

2015-03-02 10:03

Šiandieną pirmą kartą kieme pamačiau kovus vaikštinėjančius. Su pavasariu visus visus.

Vytas

2015-03-02 10:03

ir as buvau Kaziuko mugej.patiko,tik oras ne koks.

stasė

2015-03-01 14:03

iki siolei issaugojom draugyste su vaikystes drauge istekejom draugaujam seimom gera kai tave supranta kai esi laukiamas

elenutė

2015-02-28 17:02

ir mudu su vyru kaziuko mugeje buvome. smagu. sutikome biciuliu. butina iseiti is namu. prasiblaskyti, pasizmoneti. susitikime ir rytoj kaziuko mugeje,ka?

ula

2015-02-28 16:02

Pavakaryje grįžome iš Kaziuko mugės. Įdomu! Linksma! Nusipirkome keletą niekučių. Pasedėjome kavinukėje.Gera matyti žmonių šypsenas.

gabija

2015-02-28 14:02

Deja mano diagnozė ,kol kas tyliai tūnantis išgydytas vėžys, (dar tik metai) suteikia gyvenimui beplanį nekonkretumą.Apgaudinėju save įvairiais psichologiniais būdais,antidepresantais.Gyvenu ir tiek.Darau savarankiškai jogos pratimus, nes po chemijų buvau kaip daržovė.Stengiuosi kapstytis.
Kadangi čia norinčių džiaugtis gyvenimu kampelis, tai ir patarių džiaugtis, kol mintys švarios , neužnuodytos.
Ir gal svarbiausia pasiekti , kad sieloje būtų ramu,kad išmoktume savyje nebrandinti ir nesinešioti pykčio, nemeilės sau, neplakti savęs už netobulumą. O kiek tokių jausmų patirta.Pagalvojus tai būtų buvę keista jei būčiau išlikusi sveika.
Taigi ramaus ir šilto pavasario savaitgalio visiems.

Alge

2015-02-28 10:02

Kovo 1-oji. Pavasario pirmoji diena. Lyja.Ant palangės skleidžiasi santpaulijos žiedeliai, žydi ciklamenas ir orchidėja...
Gera laukti saulėtų ir šiltų dienų

gabija

2015-02-28 07:02

Aš manau , kad kiekvieną dieną šokinėti iš džiaugsmo nerealu.Ir laimės ir didelio džiaugsmo akimirkos būna trumpos,kitaip nesuprastum kas yra laimė.Ką gauname kiekvieną dieną tampa kasdienybe.

Eexpert

2015-02-27 17:02

Tylenė- buna ir taip, bet tas zmogus tiesiog nori daugiau demesio, o tie kurie piknaudziauja, dazniausiai kazkam pavydi skiriamo demesio, nori demesi i save patraukti ir daznai perlenkia lazda.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių