e-expert

2015-06-17 17:06

Aukse - menesines skatina tik tada jei sulauki 16, o jos dar neprasideda, kitais budais ju skatinti nereikia, organizmas pats nuspres kada joms laikas.

etryeh- matyt pas tave dabar pats laikas augti krutinei, jei papildomai darai reguliarius masaziukus, tai ir sulauki gero efekto. Viskas normalu. Matyt pas tave startuoja menesines.

go- taip turi, butina daznai apsiprausti, keisti kelnaites.

Aha- na tada po truputi mazink masazo laika, bet siaip kaip skaudena tada reiskiasi bresta (jei tai ne persalimas).

eexpert1@mailru

2015-06-17 17:06

paula- na patarimai tokie: -pirmiausia padidink savo svori 5-7 kg, po to ir krutine butu didesne, nes trukstant svoriui krutine neturi is ko bresti; -kazkiek masaziukai padetu; -sulaukus pilnametystes kontraceptikai padetu sutvarkyti hormonus.

xxxx- ugis ir svoris dera tarpusavyje, viskas neblogai, bet visa kita tikrai negali buti pas tokio amziaus mergaites, nes tiesiog dar lytinis brendimas neprasidejes (nera menesiniu, kurios paspartina augima).

Eexpert

2015-06-17 09:06

Egle- dabar visko pirkti yra.

Justinaa- pas tave parametrai neblogi, gal kiek svorio ciut truktu. Kontraceptikus patarciau ne anksciau 18-19 metu, kad nepakenktu brendimui. O krutine vystosi iki ~20-21 metu, tai dar tikrai augs, juolab, kad prisiziuri ir masazuodama skatini greitesni brendima.

eexpert1@mailru

2015-06-16 21:06

ginn ugis ir svoris geri, tik amzius dar jaunas, tad viskas bus pries akis.

ginnt

2015-06-16 21:06

Sveiki. Man 14 metu, mano ugis 167, o svoris 56kg. esu vidutinio sudejimo, bet krutine labai maza ir as del to kompleksuoju.menesinemis sergu virs metu. AR galiu ka nors pakeisti?

e-expert

2015-06-16 19:06

etryeh- masaziukais padek jai lengviau bresti. Kitu budu tik pradejus brendimui nera.

e-expert

2015-06-16 10:06

kituliukas- nevisai taip. Krutine auga mazdaug nuo 9-10 metu, bet labai pamazu, kai prasideda lytinis brendimas (menesines), tada staigiau pradeda bresti, po to vel pamazu.

eexpert1@mailru

2015-06-15 23:06

Deimantė :- reiketu normalaus maisto daugiau valgyt, tau truksta apie 7 kg svorio, dar augsi, o svoris nespes priaugti ir bus problemu su sveikata. Kol nebus lytinio brendimo tol krutine neprades bresti is esmes.

As :)- taip, bresta tada kai hormonai savo darba atlieka, o hormonai atlieka ir menesiniu darba. Gali buti, kad pradesi kazkiek anksciau, nes dabar jaunimas anksteja bresti, bet visgi gali buti panasu i mamos genus.

Lele- pasikalbeti su mama, pasakyti, kad tu blogai jautiesi be liemeneles ir nupirks, bet visgi nepatarciau kol to nereikia varzyti krutines ir laisvo brendimo. Ugis ir svoris puikus.

Angelina- taip ji auga mazdaug nuo 11 metu, bet pasyviai, o aktyviau auga (bresta) kai prasideda lytinis brendimas.

estela- tau truksta svorio apie 6 kg, kad butu krutinei is ko vystytis. Sportininkiu krutines nebuna dideles, tad ir tu nieko nepakeisi. Aktyvus sportas stabdo brendima, mazina plaukuotuma.

e-expert

2015-06-15 19:06

aukse- taip normalu, nes nesergi menesinemis- nevyksta lytinis brendimas, uztat ir krutine vangiai auga. Svoris ir ugis geri.

Ruta - na gal daug sportuoji, arba soliteris viska suvalgo ka ir tu valgai, nieko kunui nelieka.

bitutee06

2015-06-15 15:06

man 14 metu visos mano klasiokes tyciojas iš mano mazos krutines, del kokiu priezasciu ji neauga?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių