eexpert1@mailru

2015-01-19 15:01

paslaptingoji- juk jau rasiau, kad norint tureti grazesnius kuno apvalumus, buti moteriskesniai- butinas brendimui tinkamas kuno svoris. Jei per liekna, tai niekaip is nieko - neuzauginsi nieko.

Patisaufaina- saunus padrasinimas. :)

Eexpert

2015-01-19 15:01

/neregistruotas/- siaip nieko blogo, tik aprasymuose buvo parasyta pagal laikrodzio rodykle. Masaziukus reikia daryti du kartus dienoje po 5-8 minutes. Maudantis veikia dar geriau.

eexpert1@mailru

2015-01-19 10:01

/neregistruotas/- nepilnai uzrasei savo duomenis.

Viltė- jei svoris brendimui pakankamas tai tikrai dar gali paaugti.

cc- 6-7 kg svorio trukumas brendimui pagerinti, uztat ir krutine nesivysto kaip turetu.

Vegetarė- kuno riebaliukai atsiranda nuo riebesnio maisto, kadangi sportuoji ir nevalgai mesos, tai susitaikyk ir su pasekmem.

Eexpert

2015-01-18 21:01

Princesyte- butini masazai ir jeigu kreivinasi krutines speneliai, galima butu daryti isvada, kad liemenele trukdo normaliai bresti (galbut spaudzia).

cc

2015-01-18 19:01

Sveiki visi! Man 13 metų, sergu jau gan senokai mėnesinėm.. Pati augu, bet krutinė ne. Mano ūgis 1.6(3-4)m. svoris 4(3-5)kg. Norėčiau paklausti ką daryti? Gal per mažai sveriu? Padėkite. ačiū jums

Patisaufaina

2015-01-18 01:01

Merginos man taip pat yra 15 metu esu liekna,neuksta,turiu uzpakaliuka krutine mazoka,bet nestresuoju del savo krutines dabar brendimas ir kaip sakoma bus laikas bus ir vaikas:D o jums irgi patarciau nestresuot ir nepult i panika,nes jeigu jus ce del berniuku sitaip tai mylintis myles jus ar su ta krutine ar be jos:))

Eexpert

2015-01-17 19:01

:_)- ne negalima paspartinti. Cia butu lygiai tas pats kaip paspartinti pieniniu dantu iskritima ir nuolatiniu dantu isdygima.

neziniuke- tai paprasta, reikia valgyti daugiau kaloringo maisto. Mesa (kiauliena), bulves, riebus pienas (ar kefyras), saldainiai, misraines su mesa.

Eexpert

2015-01-17 17:01

Mergaiciuke112- nera jokio kito budo, kaip tik zemiau aprasytu. Iki vasaros joks budas nepades. Masazuojant stimuliuoji oda ir ji pamazu tempiasi ir lengviau bresta, taip kaip ir budas nenesioti liemeneles, kad nieks netrukdytu augti. Kitas budas suaugus po brendimo chirurgiskai didinti. Nedepresuok ir jau ka turi ta ir brangink, gi kiekviena tavo kuno dalele yra tavo nuosavybe, tavo rupestis tas daleles priziureti ir jomis dziaugtis. :)

eexpert1@mailru

2015-01-17 16:01

padėkit... - nelygu kiek mazesne, bet siaip tai daznai tokie dalykai pasitaiko. Dazniausiai desne krutis buna siek tiek mazesne. Blogo nieko nera, bet mazesniai krutinei masaziukai nepamaisytu, o jei juos darai tai mazesniai dvigubai reik daugiau.

silvija07

2015-01-17 15:01

Silvija07-sweiki man 14metu neturiu beveik krutines ji yra lb maza gal
kas turit kokiu atsakymu lb prasau!!!:(

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių