doppelgänger

2015-10-31 11:10

Lankėm šiandien mirusiuos. Taip keista. Toks jausmas, kad jie visi gyvi. Tirpo pajutimas tarp mirties ir gyvenimo. Mūsų išgalvoti žodžiai, kai gyvuosius suvokiam biologiškai, fiziškai, materialiai, ar dar kaip. Taip stipriai asocijuojame sąmonę su kūnu.

dr

2015-10-31 07:10

kažkada mes visi sėdėjome kosminėje kavinėje ir gėrėme kapučino.visi buvom švarūs švarūs, tik sielos, bekūniai, visi labai draugiški ir mylintys, jokių nesutarimų, tai buvo rojus.ir nutarėm išmėginti materialumą-nusileisti į žemę.apsivilkom žemiškuosius rūbus, sutarėm vieni pabūti mokytojais, kiti gydytojais, na, visi norėjo būti teigiami.bet reikėjo pabūti ir viens kitam tais, kurie mokys stiprybės, mes iššūkiuos, leis pažinti įvairesnį ir kietesnį gyvenimą. bet nieks nenorėjo būti blogiečiu, skriausti kito. na, bet tokios taisyklės-neisi į žemę, į materialumo, nebus suteiktas kūnas, jei neturėsi priešo.tai ką-tais mažaisiais tironais sutiko pabūti tie, kas labiausiai mus mylėjo, jie sutiko mums pabūti piktais, negerais.nors gilumoje skauda širdį(jie jau tai ir pamiršo), bet jei vis meta mums kokias nesąmones, kad mes savo dvasioje kiltume, įveikinėdami iššūkius.taigi-visiem savo piktadariam turime tik dėkingi būti.kada nors kai vėl susitiksim visi kosminiame kapučino, galėsime pasijuokti kartu, aptarti visa tai atsiplaidavę:) visi gi esame vienodi-geri ir faini, čia, žemėje, materialume, tik štai čia mum tai kažko trūksta, tai kažkas ne taip, tai kitas geresnis, tai kažkas skriaudžia.

doppelgänger

2015-10-30 21:10

Tyla. Kaip visada turiu filmą. Be abejo siaubo, mistikos žanras. Saldaus miego, iki.

doppelgänger

2015-10-30 20:10

Prieš 10 metų dalyvavau psichodeliniuose eksperimentuose, savo nuožiūra, nieks nevertė. Buvo labai įdomu, bet mano sąmonė neišlaikė. Dzin, dabar aš su jumis. Depresija, kaip minėtos šaltos bangos, bet praeina, tik savo jausmų bijau.

doppelgänger

2015-10-30 20:10

Ai, ką nors šviesaus:)

www.youtube.com/watch?v=jV-R5B9OisAfeature=related

doppelgänger

2015-10-30 19:10

Šalta mano kambaryje. Atvėręs langą, nereikia stebėtis. Klausaus muzikos, tyliu, nesiūlysiu, depresova. Depresinė muzika man labai patinka. Kažkoks atvirkštinis veikimas. Atsiprašau, jau taip mano klausa žaidžia.

kasparas

2015-10-30 17:10

del Seroxat vaistu.
Mane gydytojai tikina, jog baigus vartoti siuos vaistus po 3savaiciu maksimum po 2menesiu pilnai atsistato seksualines vyro funkcijos.
Tai tiesa ar eilines gydytoju pasakeles?
isanksto aciu

Roberta

2015-10-30 14:10

Kū kū-kaip laikotės? aūūū:))))) Aš išlydėjau svečius. Visai jauku buvo.Likau su katinu. Šeima pažiro kas sau-vienam filmas, kitam darbas. Katinas yra man labai gerai:) Parašiau draugėm žinučių. Keista tokia diena. Visgi kažkaip galvoju apie tas vėles.Mūsų vienam iš kambarių mirė žmogus. Tai kažkaip man atrodo, kad jis dabar atėjo, žvilgtelėjo, kas čia vyksta, liūdnai pažiūrėjo ir vėl išėjo į Ten...Nebijau aš mirties, bijau tuščio gyvenimo, vaikščiot be gyvybės, be gyvos sielos.Nugyvent tuščiai.Neduoda man katinas rašyti:) lipa ant klaviatūros:)

doppelgänger

2015-10-29 23:10

Rytoj vėl į darbą, o nuotaika nevisai tokia, kokią labiau mėgčiau:
www.youtube.com/watch?v=DKV4SkIQ6XIfeature=related

doppelgänger

2015-10-29 22:10

Truputį liūdna. Šiandien karts nuo karto žvalgiaus į praeitį. Nelabai sveikas dalykas, gyvent nepadeda. Gal vėl panirsiu į mėgstamų dalykų pasaulį, atsipalaiduosiu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių