violla

2015-10-31 19:10

Sveiki. Prisijungiu. Bet jaučiuosi labai pavargusi. Aš su jumis, o jūs, ar su manimi?
----------------
Kaip ir kodėl tas puslapis taip ištaršytas?

guru

2015-10-31 18:10

Jis irgi yra Anapus sios tikroves,bet kaikurie zmones,dalele jo,jau jaucia cia.
Jeigu pragaras butu cia,tai savizudybe butu iseitis,bet gi taip nera juk.

guru

2015-10-31 18:10

Bet egzistuoja dar ir pragaras.Tikras pragaras,o ne neteisingas poziuris i gyvenima,bet Tikras pragaras.Ir nemanykit,kad jis yra cia...

pupa

2015-10-31 13:10

Oi kaip tai gerai man pažįstama - nutirpsta kakliukas, nugara arba rankytė, širdis daužos kaip pašėlus, spaudimas pakyla ir dar nežinia kas darosi... Jausmas maždaug toks - mane tuoj ištiks koks nors infarktas ir aš numirsiu. Va kokios būna panikos atakos, kartais lengvesnės, o kartais tokios, kad cielą pusvalandį nepasikeli iš vietos. Bet kai suvoki, kad tai tik panika ir nė velnio tu nenumirsi pasidaro šiek tiek lengviau...

doppelgänger

2015-10-31 12:10

Kažkokį C.G. Jungą prisimenu, gal daug kam pasenusi persona, nežinau

doppelgänger

Zundai

Sąmonė, psyche variantas, juda visomis kryptimis:)

dr

filologe, tu jauna, o man jau per 40, bet aš atsalyko nežinau, kaip geriau.tik ba mano dukra , matau, linkus į dailę ir aš jai pritariu-eik į Dailės Akademiją, nors pagal patirtį gal reiktų siūlyt eit ten, kur pelningiau, bet tik žinau, kad nieko gero, jei eisi tik pagal pinigus, kitų norus, kad tada širdis plyš

dr

taip, viokiom ten filologė nelengva, tikrai taip. aš dabar va jaučiuos lyg išsunkta-skyriau skyriau širdį, jausmus, energiją darbui ir kitiem ir...išmėčiau ir tiek.labai reik racionaliai visgi skaičiuoti.nes paskui gali likti be nieko su savo filologiniu mąstymu.

violla

Aš visai mielai pažiūrėjau dramą per tv "Žinutė butelyje". Bet tokių beveik net nerodo. O visi trileriai, siaubiakai mane tiesiog purto, tiesiog, man baisu ir žiauru: įsijungi kanalą ir į tave tiesiai nukreiptas pistoletas, varvantis kraujas ir klyksmas, iššokusios akys.. Nesuprantu šitos prasmės, šito "meno". Bet čia gal prieš būsimą APOKALIPSĘ..?? - kaip ir botulino pripumpuotų blondinių bei stringų gripas - pandemija.

dr

2015-10-31 11:10

parašiau, ką jaučiu.kokia čia kūryba.tik kiek liūdnoka ir tiek.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių