2015-03-07 10:03
Alkoholike beta teigia,citata: rdquo;ne vienas AA narys nesivels su tavim i gincusrdquo; citatos pabaiga.
Jusu dideliam nusivylimui,diskusijos su alkoholikais as neieskau.Noredamas pasikalbeti su gyvuliu,kalbesiu su savo šunimi,jis daug sąžiningesnis,garbingesnis,patikimesnis.
Puikiai pazistu alkoholikus tiek is isores,tiek ir is vidaus.Uzklydes i si puslapi,isgirdau pasimetusiu,dvejojanciu zmoniu pagalbos sauksmus,todel nusprendziau pasidalinti savo ziniomis su jais.
Alkoholizmas - liga,tuo niekas neabejoja.Bet,Gerda,šventvagiška yra šią ligą lyginti su kitomis ligomis,kuriomis susirges zmogus nepraranda sveiko proto,garbės,sąžinės.
Aš nesiulau isnaikinti anoniminiu alkoholiku.Aš aiskiai pasakiau: BLAIVAS ALKOHOLIKAS YRA MAŽIAU PAVOJINGAS VISUOMENEI. Jokiu budu neneigiu anoniminiu alkoholiku judejimo,apie tai nesakiau nei zodzio.
BET AŠ VISIEMS TVIRTINU,KAD ALKOHOLIKAI SAVO VIDUMI,SAVO PROTU VISI YRA VIENODI.Tiek vartojantys svaigalus,tiek besisvaiginantys savo anonimu susirinkimuose.
Gerda tvirtina,citata: rdquo;Mano nuomone,tai nuosirdus ir jautrus,saziningi ir stiprios dvasios zmonesrdquo; citattos pabaiga.
NETIESA.NETIESA IR DAR KARTA NETIESA. Alkoholikai - tai veidmainiai melagiai,silpnavaliai,bedvasiai sutverimai,matantys tik save,savo norus,valdomi didziules psihologines priklausomybes,galintys egzistuoti tik savo aplinkoje. Ta labai gerai iliustruoja rdquo;beta (2008-03-07 8:34)rdquo; pasisakymas.Sugebantys mastyti blaiviai,atidziai ji paanalizuokite. Jinai net druskininkieciu sokiruojanti - issaukianti lozunga rdquo;”Ar būdamas teisus išlieku ramus ?” supranta kitaip,negu jis parasytas.Tai parodo alkoholiku veidmainiskuma,nora ir sugebejima meluoti visiems,net ir patiems sau.
Druskininku AA - 14 metu. Raskite nors viena anonima is ju, negerusi 14 metu.Tokiu nebus.Yra negerianciu po keleta metu,ir tai tame tarpe sugebanciu rdquo;ipiltirdquo;. Todel laikinas prasviesejimas lankant anonimus nereiskia blaivybes,nereiskia sveikimo.
Zmones,netikekite,kad alkoholikai pasveiks,kad jie pasikeis.Pradeje svaigintis,jie svaiginsis visa savo likusi gyvenima. Pacituosiu viena is alkoholiku:
geraltas (2007-11-04 13:16)
Nepykit moterys,bet Jus esat kvailos.Alkoholikui nieko nera svento.Uz taurele jie parduos jus,vaikus.Jie siusios baznycioj,spjaudys i dangu uz 100 gramu.Savo laiku praradau seima,vaikus.Dekui JIEMS,kad manes nepamirso.ESPERALIS,MIRTIES baime gali juos paveikti.Patikesit buvusiu alkoholiku? Jei nepatikesit manimi,Jus itikins Jusu geriantys vaikai,broliai,vyrai,zmonos.
Pasiskaitykite si straipsni,o ypac jo komentarus: www.delfi.lt/archive/article.php?id=15962715amp;categoryID=280108amp;ndate=1202853600
Daug karcios patirties.O cia dar primenu mintis is sio forumo:
Angona (2007-08-03 10:01)
Mano vyras taipat alkoholikas.Todėl manau kad reikia pirma pradėti nu saves.Pakeisti savo mastimą.Seniau vyras užgerdavo o aš einu iš proto.Kai nustodavo jauzdavausi labai išsekusi,namai netvarkyti,skauda nugarą,negaliu atsikelti iš lovos,nes vakar vyras per vėlai gryžo.Supykusi išpildrvau dektinę,išvarydavau draugus.Manydavau,kad kalti draugai ir gėrimai jei mano vyras geria.O dabar supratau,kad -kaltas tiktai jis irjo požiūris į gyvenimą.Juk jis nejaučia jokios kaltės, kad pragėrė pinigus ar vairuotojo teises,ar vel eilini kartą kaškas pavogė telefoną.Nejaučia jokios kaltės prieš savo šeimą.Gal net nesupranta išviso kas yra šeima.Argi verta tokio gailėti.Tiesiok itikinau save,kad turiu rūpintis savim ,savo išvaizdą,namais ir vaikais ir tėvais.Turiu rūpintis tais ,kuriems ir aš rūpiu.Juk ir draugus renkamės kuriuos sieja bendri pomegiai .Tad jaigu vyro kitokie pomegiai argi jis mano draugas?Kolkas dar neišsituokiau su juo,bet stengiuosi nekvaišinti sau galvos del jo problemų.Kaip pasiklos taip ir išsimiegos.Ko ieško tą ir ras.
Priklausoma (2007-04-21 16:48)
Sveiki, negeriantys alkoholikai ir priklausantieji nuo geriančiųjų, beje tokių daugiau.Dėl vieno alkoholiko dažnai priklausoma tampa visa giminė ir dar draugai.Mes visi stengėmės padėti savo alkoholikui,bet deja jau daugybę metų viską nugali alkoholis.paskutinis dalykas kurį išbandė,tai biostimuliacija-bet deja nepadėjo.Norėjo pats jau pagalbos ,galvojo,kad dings noras,bet nedingo, seniai slėgusiois problemos vėl priminė apie save,tai lengviausias būdas su jom kovoti,tai prisigerti.žodžiu 300Lt nuėjo perniek, lygiai tą patį girdėjau apie 25 kadrą-pinigai dideli,bet rezultato nėr,taip ir mulkina žmones.netikėkit kad padeda 95 %,gal kokiem 5%, kurie dar jauni ir netaip įklimpę.Sėkmės visiems
Maja (2008-02-14 15:10) Sveika saulele Stiprybės tau šiais nors jau antras mėnuo prasidėjo Mes iki siol nebedravome
Apsidžiaugiu tave pamaciusi nors as cia retai
Tiesiog viskas tas pats Ir man norisi tuos alkoholikus issaudyti isnuodyti isnaikinti