Roberta

2015-03-08 09:03

Oi, nelinkiu blogo, bet kad tik neatsirūgtų tau šie puikybės ir kitų pasmerkimo žodžiai, debesėli.

Maja

2015-03-08 08:03

Išeinu 2 savaitem atostogu Geru jums
tu dvieju savaiciu Gal pas ka pageres
gyvenimas bus dziugu isgirsti Atia

vida

2015-03-08 04:03

AS ISEJAU JAU 1 MENESIS, BET NUEINU APLANKYTI, VALGYT PADARAU IR 10 LITU DUODU. GERESNIS TAPO. NEZINAU KUO BAIGSIS SIE CIRKAI.NESAKAU KAD MAN PUIKU, NES MAN JO GAILA.

debeselis

2015-03-07 22:03

Gal šie mano pamastymai nereikalingi,bet...
Marina sako,citata: rdquo;As stengiosiu keist save,iki tobulibes gal dar tolirdquo; citatos pabaiga.
Pretenzijos i tobulybe reikstu puikybe.Bruoza,kuris gali pakisti koja siame slidziame gyvenime.
Todel temos pavadinimas:
rdquo;Ar būdamas teisus išlieku ramus ?rdquo;
Druskininku anonimu jubiliejiniam susirinkimui mane šokiravo.Kiekvienas zodis,kiekviena raide kupini puikybes ir pasiputimo,kupini didybes manijos.Graziai pasitarę jie paskelbe save teisiais jau šiandien.Vienu sakiniu iškėlė save aukščiau visu likusiuju mirtinguju.Gal jau Viešpatį Dievą iš sosto pastumti ruošiasi???
Todel ir paklausiau,kiek yra islikusiu grupeje anonimu,nuo jos susikurimo pradzios.Įtariu,kad sio judejimo pradininkai siandien sekmingai geria,kas isgyveno...Ar ne puikybe,saves pervertinimas grazina i starto pozicijas daugeli?Savo blaivybes laika kiekvienas skaiciuoja,kaip jam patinka,o visi likusieji juo tiki.Vienas kitas rdquo;slystelejimasrdquo; praleidziamas pro ausis.Vien sis argumentas patvirtina mano teigini apie alkoholiku visuotina melavima.
Taip,mano cituoti Senekos zodziai tinka visiems,kas nori gyventi.Ir gudrašikniai alkoholikai jais naudojasi vos ne nuo pirmo savo stikliuko. O stai blaivieji,maitinantys,globojantys alkoholikus,sito dar nesuprato.Savo gyvenima jie vis atideda rytdienai... Gaila...

debeselis

2015-03-07 19:03

Citata:
rdquo;debesėliui (2008-03-08 20:06)
na, gerai, debesėli, pasakei savo pasmerkimą ir gerai, dabar jau nurimk:))Ko čia taip jaudintis dėl tų niekadėjų, džiaukis tik pati savim, kad esi tokia teigiama:))rdquo; citatos pabaiga.
Baisu pasidare alkoholikui,paskaitys zmonės,kaip su jais reikia elgtis ir neduos nei ėsti,gulti.Teks paciam rupintis ne tik svaiguliu,bet ir ėdalu.

debeselis

2015-03-07 18:03

Inga sako,citata: rdquo;manau ir silpniausieji žmonės nusipelno pagalbos.Šiandien prie parduotuvės mačiau žmogų,kurio nebepakeisi(jis dvokė baisiau už benamį šunį),bet jei būtų kokia prieglauda,tai nors nupraust ir duot drabužius dėvėtus būtų galima,dabar visi eina ,pasibaisėję žiūrirdquo; citatos pabaiga.

Noriu pateikti apklausos rezultatus is puslapio www.ne-gerk.com

Kas šiandien man labiausiai padeda sveikti?

Rezultatai:
Atsakymas # %
Medikai 3 (4%)

Artimieji 5 (7%)

AA susirinkimai 12 (16%)

rdquo;Privatūsrdquo; pokalbiai 5 (7%)

Ne-gerk forumas 3 (4%)

Tik aš pats 22 (30%)

Kita 3 (4%)

Niekas nepadeda 11 (15%)

Nenoriu rdquo;sveiktirdquo; 9 (12%)

Ir ka gi mes matome? AA susirinkimai 16% + tik as pats 30% = 46% Praktiskai puse atsakiusiuju. 27% nenori sveikti+niekas nepadeda. Gauname 46+27=73% alkoholiku musu pagalba tikrai nereikalinga.Kaip zinote - ir jega jos neisiulysi.Likusieji 27% - dar neapsispernde,bet bandanciuju kapstytis,t.y. medikai 4% + artimieji 7% = 11% yra mazuma.Gal jie dar nenuzmogeje,gal kazkam is ju pasiseks.
Nors vartojanciu alkoholi yra dauguma salies gyventoju,bet,manau,ne visi jie beviltiski alkoholikai.Jeigu visi butu alkoholikai,tai labai lengva butu sukurti anoniminiu alkoholiku visuomene ir gyventumem uz rankuciu susikibe blaivus bei isblaiveje... :-))) Deja,kaip rasete,alkoholika galima is toli atskirti.Gaila tik,kad zmones ziuri,bet nesupranta,ka mato.O juk toki tipa,jeigu jis parodytu menkiausia nora ar sutikima,lengva nutempti pas anonimus,rdquo;perleistirdquo; per Minesotos programa ir padaryti rdquo;blaivejanciurdquo; anoniminiu alkoholiku.Yra ten tokiu ne vienas.Isorines grazios plunksnos slepia zombio-gyvulio kuna.Kaip balandis - grazus pasiziureti paukstis,bet,isigiline i jo elgsena bei gyvenimo buda suprasime,kad didesnio parazito,didesnes siuksles mes nerasime.
Vis tik pasilieku prie nuomones,kad globos namai,kuriuose butu netgi priverstinai apgyvendinami alkoholikai,yra visai humaniska iseitis.Uzsidirbti savo pragyvenimui privaletu patys [ko jie labai nemegsta] Ir,aisku,balsuociau uz visu alkoholiku sterilizacija,kad neleistu i si pasauli nelaimingu apsigimeliu,invalidu.Kazkas prades klykti - zmogaus teises,zmogaus teises... O KUR MUSU ZMOGAUS TEISES??? Mes taip pat turime teise nesusirgti ivairiomis neurozemis,kitais psichikos susirgimais,veikiami alkoholiku,mes turime teise matyti vaikus,netraumuojamus zombiu alkoholiku,mes turime teise gyventi!
Ir niekas musu neipareigojo visa gyvenima dirbti ir tenkinti gyvuliu-alkoholiku igeidzius,kad pastarieji galetu netrukdomi svaigintis.
Zmones,atsipeikekite,rupinkites savimi.

Nusivylusi

2015-03-07 18:03

seniai berasiau bet skaitau viska maniskiam irgi niekas jau nebepades net vilties neturiu o mes tokie jauni.Jau nekarta sake baigs skambino ir daktaram del susitikimu bet taip ne karto ir nenuejo ir netikiu kad kadabenueis...Prasau kad mus su mergaitem paliktu bet neiseina mes gyvenam mano tevu bute tai as iseit negaliu otai padaryciau su mielu noru

vakare

2015-03-07 15:03

mano vyrui 35 metai, net nežinau kur ir kaip kreiptis kad padėtų kol jis pats to nori

debeselis

2015-03-07 10:03

Alkoholike beta teigia,citata: rdquo;ne vienas AA narys nesivels su tavim i gincusrdquo; citatos pabaiga.
Jusu dideliam nusivylimui,diskusijos su alkoholikais as neieskau.Noredamas pasikalbeti su gyvuliu,kalbesiu su savo šunimi,jis daug sąžiningesnis,garbingesnis,patikimesnis.
Puikiai pazistu alkoholikus tiek is isores,tiek ir is vidaus.Uzklydes i si puslapi,isgirdau pasimetusiu,dvejojanciu zmoniu pagalbos sauksmus,todel nusprendziau pasidalinti savo ziniomis su jais.
Alkoholizmas - liga,tuo niekas neabejoja.Bet,Gerda,šventvagiška yra šią ligą lyginti su kitomis ligomis,kuriomis susirges zmogus nepraranda sveiko proto,garbės,sąžinės.
Aš nesiulau isnaikinti anoniminiu alkoholiku.Aš aiskiai pasakiau: BLAIVAS ALKOHOLIKAS YRA MAŽIAU PAVOJINGAS VISUOMENEI. Jokiu budu neneigiu anoniminiu alkoholiku judejimo,apie tai nesakiau nei zodzio.
BET AŠ VISIEMS TVIRTINU,KAD ALKOHOLIKAI SAVO VIDUMI,SAVO PROTU VISI YRA VIENODI.Tiek vartojantys svaigalus,tiek besisvaiginantys savo anonimu susirinkimuose.
Gerda tvirtina,citata: rdquo;Mano nuomone,tai nuosirdus ir jautrus,saziningi ir stiprios dvasios zmonesrdquo; citattos pabaiga.
NETIESA.NETIESA IR DAR KARTA NETIESA. Alkoholikai - tai veidmainiai melagiai,silpnavaliai,bedvasiai sutverimai,matantys tik save,savo norus,valdomi didziules psihologines priklausomybes,galintys egzistuoti tik savo aplinkoje. Ta labai gerai iliustruoja rdquo;beta (2008-03-07 8:34)rdquo; pasisakymas.Sugebantys mastyti blaiviai,atidziai ji paanalizuokite. Jinai net druskininkieciu sokiruojanti - issaukianti lozunga rdquo;”Ar būdamas teisus išlieku ramus ?” supranta kitaip,negu jis parasytas.Tai parodo alkoholiku veidmainiskuma,nora ir sugebejima meluoti visiems,net ir patiems sau.
Druskininku AA - 14 metu. Raskite nors viena anonima is ju, negerusi 14 metu.Tokiu nebus.Yra negerianciu po keleta metu,ir tai tame tarpe sugebanciu rdquo;ipiltirdquo;. Todel laikinas prasviesejimas lankant anonimus nereiskia blaivybes,nereiskia sveikimo.
Zmones,netikekite,kad alkoholikai pasveiks,kad jie pasikeis.Pradeje svaigintis,jie svaiginsis visa savo likusi gyvenima. Pacituosiu viena is alkoholiku:
geraltas (2007-11-04 13:16)
Nepykit moterys,bet Jus esat kvailos.Alkoholikui nieko nera svento.Uz taurele jie parduos jus,vaikus.Jie siusios baznycioj,spjaudys i dangu uz 100 gramu.Savo laiku praradau seima,vaikus.Dekui JIEMS,kad manes nepamirso.ESPERALIS,MIRTIES baime gali juos paveikti.Patikesit buvusiu alkoholiku? Jei nepatikesit manimi,Jus itikins Jusu geriantys vaikai,broliai,vyrai,zmonos.
Pasiskaitykite si straipsni,o ypac jo komentarus: www.delfi.lt/archive/article.php?id=15962715amp;categoryID=280108amp;ndate=1202853600
Daug karcios patirties.O cia dar primenu mintis is sio forumo:
Angona (2007-08-03 10:01)
Mano vyras taipat alkoholikas.Todėl manau kad reikia pirma pradėti nu saves.Pakeisti savo mastimą.Seniau vyras užgerdavo o aš einu iš proto.Kai nustodavo jauzdavausi labai išsekusi,namai netvarkyti,skauda nugarą,negaliu atsikelti iš lovos,nes vakar vyras per vėlai gryžo.Supykusi išpildrvau dektinę,išvarydavau draugus.Manydavau,kad kalti draugai ir gėrimai jei mano vyras geria.O dabar supratau,kad -kaltas tiktai jis irjo požiūris į gyvenimą.Juk jis nejaučia jokios kaltės, kad pragėrė pinigus ar vairuotojo teises,ar vel eilini kartą kaškas pavogė telefoną.Nejaučia jokios kaltės prieš savo šeimą.Gal net nesupranta išviso kas yra šeima.Argi verta tokio gailėti.Tiesiok itikinau save,kad turiu rūpintis savim ,savo išvaizdą,namais ir vaikais ir tėvais.Turiu rūpintis tais ,kuriems ir aš rūpiu.Juk ir draugus renkamės kuriuos sieja bendri pomegiai .Tad jaigu vyro kitokie pomegiai argi jis mano draugas?Kolkas dar neišsituokiau su juo,bet stengiuosi nekvaišinti sau galvos del jo problemų.Kaip pasiklos taip ir išsimiegos.Ko ieško tą ir ras.
Priklausoma (2007-04-21 16:48)
Sveiki, negeriantys alkoholikai ir priklausantieji nuo geriančiųjų, beje tokių daugiau.Dėl vieno alkoholiko dažnai priklausoma tampa visa giminė ir dar draugai.Mes visi stengėmės padėti savo alkoholikui,bet deja jau daugybę metų viską nugali alkoholis.paskutinis dalykas kurį išbandė,tai biostimuliacija-bet deja nepadėjo.Norėjo pats jau pagalbos ,galvojo,kad dings noras,bet nedingo, seniai slėgusiois problemos vėl priminė apie save,tai lengviausias būdas su jom kovoti,tai prisigerti.žodžiu 300Lt nuėjo perniek, lygiai tą patį girdėjau apie 25 kadrą-pinigai dideli,bet rezultato nėr,taip ir mulkina žmones.netikėkit kad padeda 95 %,gal kokiem 5%, kurie dar jauni ir netaip įklimpę.Sėkmės visiems
Maja (2008-02-14 15:10) Sveika saulele Stiprybės tau šiais nors jau antras mėnuo prasidėjo Mes iki siol nebedravome
Apsidžiaugiu tave pamaciusi nors as cia retai
Tiesiog viskas tas pats Ir man norisi tuos alkoholikus issaudyti isnuodyti isnaikinti

Maja

2015-03-07 08:03

Velniškai gaila ir apmaudu kad tu
esi tokia durnele As kartais neken
ciu saves del to Toks zmogus nei be
doj tau petys , nei is materia
laus tasko.Niekas ir tiek, bet gi
va taip tempiasi ir tiek laikas.Ir jau vargu ar ka tu keisi.Pavydziu tom kurios
nukirto amzinai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių