viva

2015-11-13 16:11

O man patinka patogios masinos,dideles ir apvalios.pvz lexus.Pasiziuriu ir tiek.Musu masinyte gerokai kuklesne:)bet ne prastesne.O siaip visos masinos geros,jei tik techniskai tvarkingos.Guru,Jus siandien kazkoks liudnas ir pesimistiskas,o gal tik man taip pasirode?

violla

2015-11-13 13:11

Sveiki. Jeigu nenulūšiu šiandien iš nuovargio ar neužsuksiu kitos programos, kuri jau kelios dienos neįvykdyta dėl darbo tempo-parašysiu daugiau. Ir jei - neapsigalvosiu. Nes, bijau, ar, tiesiog nenoriu, būti ne taip suprasta. Norėčiau kai ką išsakyti, na, papasakoti, bet tegul dar vakarėja...Iki:)

Roberta

2015-11-13 12:11

Ne teorija čia, nes realios mano išvados iš mano asmeninės patirties. Tik tai mane gelbėja. O duobių tai pasitaiko, deja, nesu gi rėmuose žmogus. Oi, kaip trūksta sąmoningumo dar, disciplinos, išminties man. na, bet...labai ilgai savęs nevanoju už blogus veiksmus, jausmus, nesusivaldymus. Nes jie tik man pačiai kenkia, jei tokie vyksta:))

dr

2015-11-13 09:11

nuo vitaminų M-t. y. meilės

studente

2015-11-13 06:11

Nors as ir ne Violla, bet tikrai nepatarciau skaityti Nyce. Aciu Dievui, man neteko. Nesuprantu apskritai kodel kazkas sugalvojo isleisti sizofreniko veikalus...
Mano subjektyvia nuomone butu galima pasitiketi antikos filosofais, tokiais kaip Platonas ar Aristotelis. Taip pat Aurelijaus Augustino mokymai suteikia sviesos. Is tu naujesniu truputi tai man I.Kantas visai prie sirdies :)Labai atsiprasau, kad ikisau cia savo trigrasi.
P.S. Filosofija ir man padeda sviesiau ziureti i kai kuriuos dalykus. Tiesiog uzteko vieno nelabai logisko sakinio, kuris man sukele abejoniu pasaulio tikrumu :D

Roberta

Mano babos filosofija buvo tokia - dirbti ir mylėti Dievą bei žmones. Sekmadienį švęsti. Į bažnyčią nueiti. Ko negali pakeisti, su tuo susitaikyti romiai ir savęs neapgailinėti. Ją visi mylėjo,gerbė žmonės ir nemačiau jos depresuojančios, piktos.

Roberta

Jurgitaz, aš tau pavydžiu. Išgėrei tabletę-gyvenimas spalvotas:) Bent man tai reikia labai daug pastangų, kad būtų bent ne juodas:)

doppelgänger

2015-11-12 23:11

Ai, Zunda, konkrečios personos nenoriu, pavargau nuo konkretumo:)

zunda

2015-11-12 21:11

D

Pamilk kokią nors konkrečią personą, tada ir pasaulį pamilsi. Kiekvieną žemės pėdą.

O plyta palauks. Ji pas mane jau gal 20 metų, nežinau dėl ko, bet kiti daiktai atsiranda ir išnyksta, o ji vis ten riogso. :))

zunda

2015-11-12 21:11

Tiek to, miegokit. Siunciu visiems po spalvota sapna.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių