as

2015-07-30 19:07

tiesa?

Lietuvaite

2015-07-30 17:07

Gal kažkam bus aktualu. Alternatyva antidepresantams. Natūralūs maisto papildai Laminine. Laminine naudojimas suteikia atsipalaidavimo efektą kuris gali būti susijęs su tuo, jog Lamine reikšmingai sumažina streso hormono kortizolio kiekį organizme (jis sumažėja apie 50 proc.)Laminine poveikis patikrintas ne vienoje klinikinėje studijoje. Studijos įrodė, kad vartojant Laminine švelniau reaguojama į stresą, gerėja nuotaika ir pozityvumas, didėja energingumas, normalizuojasi hormoninė reakcija į stresą. Daugiau informacijos galite rasti:
buylaminine.co.uk/Lietuva/
Tel.: +370 67747806
El. paštas: edita.ambraziunaite@gmail.com

Lori

2015-07-30 16:07

Man neskyre bet manau kad tikrai bus gerai o del vaistu tai geriau pradet gydyma nei kesti tas PA as viska atiduociau kad buciau sveika o jei bijot pykinimo tai man padeda Ingiberas ir kas turi problemu del supimo transporte labai gerai padeda jis naturalus ir saugus.Taip kad auksciau galva ir pirmyn.

Audrone

2015-07-30 15:07

Dekui Jums visiems uz gera zodi. Nezinau kaip cia bus, bet gydytoja paskyre dienine psichoterapine reabilitacija, tai ten, manau, ir pradesiu ragauti vaistukus. O ar sugebesiu..... nezinau. Gal kas patyrete tokia reabilitacija, ar tai geras dalykas, ar nebus dar sunkiau matant sunkesnius ligoniu? Ir dar, ar pradedant vartoti vaistus nebuvo kam kritines savijautos? Kokie galimi pojuciai be pykinimo, galvos skausmo? Aciu.

jurga

2015-07-30 10:07

Sveiki. Rasau cia pirma karta. Man 22 metai. Pirmas panikos priepolis atsirado pries 3 men. Buvau ligoninej nes nesuvokiau kas tada daros. Suleido raminamu, nes ligos nerado ir galvojau kad tai nutiko viena karta ir daugiau to nebus, nes ta kart vartojau alkoholi ir galvojau kad nuo jo. Taigi, nusprendziau nei trupucio nevartoti alkoholio. Bet kai pries 2 savaites priepolis nei sio neisto pasikartojo tai labai issigandau. I diena pasikartodavo po kart. Tirpo kaire ranka, didelis pulsas, kartais trukdavo oro, svaigo galva, atrode kad sprogs sirdis ir mirsiu. Teko nutraukti atostogas, nes planavau pailseti uzsienyje. Nuejau pas psichiatra, nes buvau itikinta jog fiziskai esu sveika. Taigi nustate panikos sutrikima. Prirase Paroxetino ir Lexotanilo. Siandien einu pas psichologa, bus kazkokia terapija. Man pastovi baime, bet stengiuosi save kontroliuoti. Visi, kurie serga sia liga patariu nepasiduoti ir negalvoti kad bloggai blogai blogai ir niekas nepadeda. Turim galvoti priesingai, musu mastymas pasveikimui irgi turi daug itakos. Kai jauciu kad ateina priepolis, imu galvoti kad cia mano nervai, stengiuos neissigasti ir dar labaiu nesupanikuoti, todel kartais pavyksta lengviau ta priepoli pergyventi. Greitaja buvau kvietusi 4 kartus. Nusprendziau daugiau nebekviesti. Tikesiu savimi, vaistais ir gydytojais kurie is tikruju nori mums padeti. Laikykites ir viskas bus gerai

Vita

2015-07-30 09:07

Buna ir man,kad kvepuoti sunku.Lyg koks akmuo butu ant krutines uzdetas.Bet po keleto valandu praeina.Reikia islaukti.

as

2015-07-30 07:07

ko nieko nesakai?

zylei

2015-07-29 20:07

sian tikrai labai nelengva ne vien tau todel tikrai nesi vienisa. as ir sian laikausi nekaip.. irig mirties jausmas ir sirdele vartosi ir krutine skauda.. ka padarysi.. reik iskesti jei skirta laikikis ir tu

zyle

2015-07-29 20:07

sveiki ,tikrai labai tylu,nezinau kaip jums,bet man siandien labai blogai,atrodo net rasyti nepjegiu,visai nera jegu ir toks ziaurus mirties jausmas atrodo tuoj atsijungsiu,okiek nuveiktai,arba normaliai pailsetai,bet ne reikia gyventi taip kaip gali,oi kaip sunku,labai,labai.

Anonimas

2015-07-28 16:07

Tik negalvok marchela, kad man paciam labai sekasi buti pavyzdziu. Tik pavizdys pavizdziui nelygus. I mane galite ziureti kaip i eksponata kuris rodo kaip nereikia dariti. Nereikia ( kaip as):1)patarineti kitiems, jei paciam neiseina; 2) blaskytis nuo vieno pavizdzio prie kito,3)pasizadeti sau dalikus, kuriu jau po valandos nebegaliu ispilditi 4) isivaizduoti, kad man kazkas turi istiesti meiles kupina stebuklinga pagalbos ranka,5)svajoti apie meile, o paciam tik dribsoti ant sofos ir merdeti nuo siaubo po kiekvienos atakos, kada susiduriu su kazkuo kas mane nugali.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių