2015-07-30 10:07
Sveiki. Rasau cia pirma karta. Man 22 metai. Pirmas panikos priepolis atsirado pries 3 men. Buvau ligoninej nes nesuvokiau kas tada daros. Suleido raminamu, nes ligos nerado ir galvojau kad tai nutiko viena karta ir daugiau to nebus, nes ta kart vartojau alkoholi ir galvojau kad nuo jo. Taigi, nusprendziau nei trupucio nevartoti alkoholio. Bet kai pries 2 savaites priepolis nei sio neisto pasikartojo tai labai issigandau. I diena pasikartodavo po kart. Tirpo kaire ranka, didelis pulsas, kartais trukdavo oro, svaigo galva, atrode kad sprogs sirdis ir mirsiu. Teko nutraukti atostogas, nes planavau pailseti uzsienyje. Nuejau pas psichiatra, nes buvau itikinta jog fiziskai esu sveika. Taigi nustate panikos sutrikima. Prirase Paroxetino ir Lexotanilo. Siandien einu pas psichologa, bus kazkokia terapija. Man pastovi baime, bet stengiuosi save kontroliuoti. Visi, kurie serga sia liga patariu nepasiduoti ir negalvoti kad bloggai blogai blogai ir niekas nepadeda. Turim galvoti priesingai, musu mastymas pasveikimui irgi turi daug itakos. Kai jauciu kad ateina priepolis, imu galvoti kad cia mano nervai, stengiuos neissigasti ir dar labaiu nesupanikuoti, todel kartais pavyksta lengviau ta priepoli pergyventi. Greitaja buvau kvietusi 4 kartus. Nusprendziau daugiau nebekviesti. Tikesiu savimi, vaistais ir gydytojais kurie is tikruju nori mums padeti. Laikykites ir viskas bus gerai