zunda

2015-11-23 20:11

D

Ar tu jau atsigavai po svenčių? Metais vyresniu patapai, tai reiškia, ir dar išmintingesniu, turtingesniu (metų skaičium). :))

viva

2015-11-23 18:11

O as sportuoju sporto klube. Pagerejimo nejauciu, bet ir nekenkia. Bet dar ir neilgai tesportuoju, tik menesi.Taciau figura jau taisosi:)

roma

Taip, visi susirgome dėl skirtingų priežasčių ir skirtingais būdais kapstomės iš tos duobės. O pasiūlymas sportuoti (bent reguliariai mankštintis) tikrai vertas dėmesio. Reiks eilinį kartą pradėti nuo pirmadienio :)

DMykolaitis

Sveiki, Sergu F21 - Sizotipinis nervu sutrikimas. Niekaip nesugebu jaustis geriau dienos metu nepanaudojes vaista Estazolam 2mg pasidaro stipri itampa ima drebulys, Leidzuiosi i raumeni kas 2 savaites Rispolept Consta 50MG ir savyjauta vis prasteja tolyn kaip sakant prasyn, negaliu buti zmoniu minioje atsiranda baime tai yra reikia suprast ka kiti sneka, kokios ju emocijos, issigalvoju barnius. Bijau tamsos nes atrodo kad kokia pabaisa islis uz kampo su ragais ir mane sutrips ziauriai blogai tada pasidaro lig ir dydziule baime, tai uz nugaros kas seka atrodo. Atpalaiduoju kaip nukrepiu kurnors kitur demesi pvz kompiuteri tada viskas prapuola daktaras man sako megink mazinti estazolam bet maximum istempiu savaite be jo o jai nepajemu pasidaro kaip ir kritine bukle visokie issigalvojimai apie smeklas,pabaisas ir t.tviskas prasidejo kaip pazejau filma Paranormal Activity nuo to laiko susirgau budamas 18metu per gimtadieni. Man dabar yra 22metai ir nezinau ar kada nors pasveiksiu... :( prasau parasykit, pagelbikit ar patarkit kanors man :/

guru

2015-11-23 17:11

As manau,kiek zmoniu tiek tos depresijos priezasciu.

roma

2015-11-23 17:11

Depresija dažniausiai susergama po kokių nors traumuojančių situacijų - staigių ir netikėtų arba trunkančių ilgą laiką. Net jeigu gyvenimas tekėjo ramiai ir, atrodo, kad depresija atsirado iš niekur, geriau pamąsčius pasirodo, kad žmogus nebuvo visiškai patenkintas savimi, turėjo bendravimo sunkumų ar nesugebėjo realizuoti savo sumanymų. Todėl intelektualesni žmonės dažniau ir serga depresija, kad daugiau analizuoja save bei aplinką, daugiau viską pastebi ir sureikšmina. Pagaliau turi didesnes ambicijas, saviraiškos ir pripažinimo poreikius, kuriuos ne visada pavyksta įgyvendinti. Be abejo, pasitaiko ir genetinės depresijos priežastys.

Vilte

2015-11-23 16:11

Tik yra labai keista, kad ir siandiena viena moteriske pasake, kad depresija serga is neturejimo ,ka veikti... na tada as jai papasakojau, kad ji labai klysta.

guru

Visu depresijos priezasciu nezino ir mokslininkai kolkas.

guru

Daugelis psichikos ligomis serganciu zmoniu jaucia,kad ju isvaizda pasikeite.Ir tai pasireiskia visokiomis formomis.

Vilte

2015-11-23 12:11

Laba visiems... norejau paklausti Vivos.O , kiek laiko jus sergate depresija?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių