Ramas

2015-01-08 08:01

bromazepama geriu 3mg

Roberta

2015-01-08 05:01

Na, slimas su ramu-kaip vienas žmogus:)) ir užjaučiu jus, bet, galvoju, gal Jūs pernelyg gilinatės į save, kreipiat dėmesį-tai pulsą vis matuojatės, tai temperatūrą. Juk ir nuo tokios savistabos gali blogėti. Reikia bandyti kreipti dėmesį į kitką-į darbą, hobi, kitus žmones, tiesiog truputį atitolti nuo savo problemų. Jų kiekvienas mes turim. nesakau, kad savim reikia nesirūpinti, bet pernelyg kai akcentuoji kiekvieną krustelėjimą, tai tampa manija kažkokia. Manau, kad Jums reiktų atitaikyti antidepresantus ir ieškotis malonios ir prasmingos veiklos, tinkamo poilsio, gerų, paprastų malonumų. Žinoma, kalbėti lengva, sunkiau tai padaryti, puikiai žinau, kad sunku pajudėti iš taško. Kartais gyvenimo aplinkybės priverčia, kartais žmogus sąmoningai apsisprendžia. Tai yra labai sunku, bet, manau, tik tokia išeitis. jei labai bijote vaistų(kas galbūt yra visai be reikalo), gerkite ne sintetinius, yra natūralių, pati va nusipirkau kažkokius Anxolin-pasifloros ir jonažolių kapsulės-tikrai nepakenks, o padėti gali:))gerai veikia paprastas valerijonas, melisos. Gerai veikia ėjimas, kvėpavimo pratimėliai-giliai pakvėpuoti pilvu ar iki pat raktikaulių įkvepiant giliai-jogiškas kvėpavimas. Mane tai neigiamai veikia visokie sėdėjimai prie tv:)) tada ir neigiamos informacijos prisikaupi(užtenka kad ir taip nori nenori jos gauni per prievartą), ir nejudėjimas blogai veikia. Ir maistą reiktų pažiūrėti, sako, gerai veikia bananai, šokoladas, kalakutiena, medus. Kai labai sunku, sako, reikia pabandyti pasirūpinti kitu-visad bus žmonių, kam dar sunkiau.Tik nereikia tikėtis atpildo. Atpildas dažnai ateina iš visai kitur, dažnai ne iš tų žmonių, kuriems pats pagelbėjai. Apie atpildą iš viso nereikia galvoti. Man kai labai blogai, tai prisiperku gėlių-sau ir dar kam, nusiperku šokolado, išverdu skanią sriubą,iškepu pyragą, kad namai kvepėtų, nueinu į pirtį ar pasimasažuoju pečius kokias kvepiančiais aliejais-aromoterapi, taip sakant:))Žinoma, tai nėra esminis sprendimas, bet tam kartui padeda, išgyventi sunkesnę savijautą bent tą dieną. Juk ir alkoholokai sako-šiandien negersiu, tik šiandien, tad ir depresikam reikia išgyventi kuo lengviau tik šiandien, negalvojant apie prasmes, esmes ir savo varganą būvį, galvojant apie tolimą ateitį, nes mintys į labai toli, kad taip bus visada-labai atima jėgas, įkvėpimą. Turiu gausybę rūpesčių, darbų, nežinau, kaip įveikti, kaip spėti, bet Šiandien darysiu tai, kas mano valioje.Ir gal Aukšesnioji jėga bus man gailestinga:)) Sako, kad žmogus kasdien turi būti pasiruošęs praryti varlę-tai yra-bus kas ir blogo, na, bus tai bus, tada ir žiūrėsim, o dabar groja smagi muzika, kvepia šalia kava ir prasideda diena. Labai noriu, kad pasnigtų, labai noriu paslidinėti....

Leta

2015-01-08 05:01

Ku kū,
Violla, ką veiki? Jei vakar pusę pirmos rašei sentecijas, spėju, kad miegi.
Dėl tų 12-kos žingsnių nepergyvenk. Atsirinks kiekvienas kas prie ko. Apskritai, tai aš tikiu galimybe pasveikti be vaistų, tik man toks kategoriškas reikalavimas arba/arba nepatinka. Turiu pati pajausti, kad esu pakankamai stipri, tada ir nevartosiu. Jau mane buvo psichiatras rdquo;nutraukęsrdquo; nuo vaistų. Jaučiau, kad negerai man, dar nuėjau pas jį pasikalbėti. O už durų išgirdau, kaip jis paklausė seselės- ko ji čia atėjo? 2 mėnesius prasikankinau su nerimu ir baisia nemiga, dabar einu pas kitą gydytoją. Teko iš klinikų išsiregistruoti.
Aš irgi ėjau pas psichoterapeutę, esu čia rašius. Kai nevartojau vaistų.

doppelgänger

2015-01-07 23:01

Zundai

Vienas nebūsiu, kvaila. Gal kiti gaivins forumą.

zunda

2015-01-07 22:01

D

Tiek ilgai gana draugiškai bendravom, kad pagalvojau, jog būtų nemandagu išnykti nieko nepaaiškinus. Tai va, aš truputį patylėsiu, nerašysiu. Gal dar forumą atgaivins kas nors be mūsų.

Kai klaidžiosi naktyje, prisimink, kad ir aš ne taip toli. Tiksliau, mes dviese - aš ir mano ištikimoji nemiga. :))

ji

2015-01-07 22:01

Man kartais atrodo, kad lengvos formos depresija yra ne liga, o gyvenimo budas. Kai pakeisim ji, tai nebus ir jokiu tariamu depresiju...

viollaa

2015-01-07 20:01

Šiandien jau 8 dienos 2010-ų metų. Laikas byra, kaip smėlis smėlio laikrody.

Kur visi kiti? Kaip byra gyvenimo smiltys?.. :)

radianas

2015-01-07 20:01

cia cia mes

violla

2015-01-07 19:01

Labas vakaras.

x

2015-01-07 18:01

Kuo toliau, tuo gražiau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių