Man šiandien irgi buvo laisvadienis. Buvau prisiplanavus tokių savišvietos valandų, truputį darbo prie kompo, bet kažkaip viskas ne taip.
Gera nuotaika pasidžiaugt negaliu, nors fazė turėtų būti gera. Mėnulio. O tas geras nuotaikas jau gal reikėtų fiksuoti. Kad ir į savo Raudonąją knygą. Man vakar buvo labai nesėkminga diena. Diena lyg tyčia.
sveiki mano broliui nesenai pradejo daryti dializes noreciau paklausti gal kas yra susidure su sia inkstu liga ar dialize padeda ir ar butinas yra inkstu persodinimas ar galima kadanors isgyti?:(
Labas. Tai kad šis laikas nėra toks liūdnas-artėja Kalėdos: bus daug spalvų, daug šviesų, žmonių, ugnies, sveikinimų, malonių smulkmenų-ruoštis ir laukti belieka. Rašykite Seniui laiškus.:) Va, po švenčių, nutilus jų šurmuliui, bus tikrai liūdna. Ne, gal nebus, noriu pasakyti-gali būti:)..
Šiaip, man gal net pavasarį liūdniau..
apetitas padidėjo, faktas, bet man tai nebaisu, jau senokai sportuoju, be judėjimo neįsivaizduoju savęs. Valgau dažnai, bet mažais kiekiais, stengiuos nekišt į save bulvių, duonos, saldumynų:)Tikiuos išaušus pavasariui nebereikės vaistų:)
rudeniop ir aš blogai miegojau, sapnuodavau košmarus ar šiaip sapne užsiciklindavau ant kokios nesąmonės, dieną dažnokai jausdavau įtampą, tai paprašiau gydytojos Remerono. Jau mėnuo kaip jį geriu, jaučiuosi kur kas geriau.
labas rytas... norejau paklausti , as geriu antidepresantus tuos pacius jau antri metai, pries tai geriau kitus, bet nezinau, kodel pastoviai jauciasi vidine itampa? miegas pastoviai tik pavirsutinis, ryte atsikelusi jauciu dideli nuovargi.Jei uzmiegu trumpam, tai tada pastoviai vis ka nors sapnuoju...galiu tik tiek pasakyti, kad pastoviai galvoje jauciasi ytampa.