Vilte

2015-01-10 18:01

laba visiems....kaip nuotaikeles?

violla

O,jurgutėli...kad ir norėtum ką nors parašyti žmogui -nėra vietos...įėjimas jau kainuoja 6 žalius...

Ramas

o klausykit o gali kilt temperatura nuo nervu ir nuo tos depresijos ? :( nu blin kaip stovi pas 37.3 taip stovi ;/ o db va kazko nesenai susinervines buvau ziauriai nei is sio nei isto tia pakilo iki 37.6 ... o sirdis vos neislipo lauk ;/ jo sokoladas kartais gerai sitapastebejau. o va apie bananus nezinojau

vile

2015-01-10 17:01

Su Naujais Metais, kolegos! :)
Negausiai čia bendraujat... Matyt, realiame gyvenime viskas ok, kad virtualaus jau nereikia. Spėlioju tik. Būna, kad jau jokių gyvenimų nereik...
Kas naujo pas jus? Gal kuris vedėt/ištekėjot ir susilaukėte vaikų? :)

Ramas

2015-01-10 15:01

blin geri tavo zodziai slimai...

Ramas

2015-01-10 15:01

sveiki visi.Slimai tau visokeriopes sekmes tikiuosi ilgai nedingsi ir parasysi...
va sain jauciuosi nekaip bet va siek tiek sudomino krepsinis (tikiuosi siauliai laimes:)) ir arbata silta padeda kazkaip ir nuotaika gerina... o beje gla kas zino kazkur skaiciau kad tam tikri produktai kelia nuotaika... na tipo serotonino turi.. ar kazka pan... gal kas ka zino ? lyg sokoladas sako rdquo;sveikardquo; ?

Bernadeta

2015-01-10 14:01

LIUDNA,TACIAU MAN NET ATSIPALAIDUOT NEINA.KASDIEN JAUCIU NERIMA ,BAIME,UZEINA PANIKOS PRIEPUOLIAI..O DAR BE TO ATSIRADO IVAIRIU FOBIJU.GERIU SEROXATA, BET SALUTINIS JU POVEIKIS VARO I DAR DIDESNE DEPRESIJA..MANO VIDUS SUJAUKTAS KAIP SAVARTYNAS..

dr

2015-01-10 14:01

manau, kad labai sveika tiesiog DIRBTI.nereiks nei astrologų, psichologų, internetinių ginčų, svarstymų ir sapalionių, ir tiek sėdėjimų prie kompų, ieškojimo tariamų priešų ar užuojautų.Dirbti , kad sukurtum kažką naudingo.labai padeda nuo depresijų:) nes tada žmogus kuria, juda, ir jaučia pasitenkinimą tuo, kad ne beprasmis gyvenimas...tie ilgi pezėjimai ir priveda prie neurozių, psichozių.nu, čia mano nuomonė:)gero savaitgalio.labai gražus oras lauke-daugiau pajudėkim:)

Leta

2015-01-10 12:01

Net nežinau ką pasakyti. Gaila, kad nesusišnekam. Visi dar galim sugrįžti su šypsenom prie rdquo;bendro stalordquo;, pabūti kiek kam tinka ir išeiti kada patiks. Ir vėl sugrįžti. Tikiuosi pirmadienį rasti daugelį senų pažįstamų.
Pirmiausia šituos žodžius skiriu tau Violla.

Leta

2015-01-10 06:01

Sveiki kas esate ir kas ateisite,
Violla, neim tu į širdį visko taip giliai. Konflikte laimėjusių nebūna, nes visos pusės jaučiasi blogai. Panašu, kad taip atsitiko ir su mumis. Aš tave visapusiškai palaikau, bet aš palaikau ir dr, todėl, kad jaučiu jos norą susikalbėti. Na tie rdquo;vargšeliai ir vargšelėsrdquo; tai gal net ne Ingrid rašyta, nes nepanašu į pirmas jos žinutes. Čia būna visokių fokusų.
Tikiuosi dar ilgai su tavim Violla bendrauti.
O tau Simeli linkiu atsigauti po avarijos. Jaučiu, kad sužalojimų nepatyrei, o visa kita pataisoma. Baisu kai galvoji, kad gali išprotėti, tu ne vienas toks. Aš turiu tokį kaip ir prietarą - tai kas atsitinka, būna netikėta. Jei aš apie ką nors pagalvojau, reiškia tai neatsitiks.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių