2015-01-13 06:01
man tik krinta į akis, kad labai jau neigiamai reaguojama į kitą nuomonę,bet kokia kita nuomonė, ypač ta, kuri racionalesnė, siūlanti realias išeitis, yra neigiama, jos negirdima ir kitaip manantys yra priimami kaip blogiečiai, prašalaičiai ir t. t.kad ir ta moteris ,kur siūlė 12 žingsnių, buvo priimta kaip reklamerė:) o juk ji nesiūlė nieko pirkti.reikėjo gal padiskutuoti apie to metodo privalumus ir trūkumus, įsigilinti į žmogaus pasiūlymą.kai buvo atmesta, išvadinta reklamere ir t. t.,ji supyko.ir prasideda tada-savi, geriečiai, blogi,kiti.tolerancijos reiktų.na, ne tik čia, bet ir apskritai gyvenime.gal tai ir yra viena depresijos priežasčių-kito negirdėjimas, ypač racionalaus, kokretaus kalbėjimo.žinoma, paguoda, išsipasakojimas-reikalinga, bet visgi, jei realiai nieko nekeisit-taip ir liks.tada ir peršasi išvada-kad gera tiesiog mirkti tame.patikėkit-man tai jau lyg ir dzin tai turėtų būti, aš jau praėjau pragarus.o gal kaip tik dėl to ir ne visai dzin, nes praėjau:) daug padėjo gyvenime ne tie, kas glostė, o kas spyrė į užpakalį ir vertė keistis-išorinius dalykus,savo požiūrį.tad nepykit ant kitų, daugiau tolerancijos... ai, ir ko čia aš lendu-juk irgi iš tų blogiečių, prašalaičių, kenkėjų, iš ne TŲ.