zunda

2015-01-13 14:01

ZAVINGA!!! Geresnio ir jai tinkamesnio vardo nebesugalvosi. Atleke, imete energijos ir geros nuotaikos uztaisa ir isnyko. Gaila, kad tik trumpam uzsuko, bet del jos smagu, kad turi malonesniu uzsiemimu. PIRMYN, zavinga (net jei ir neskaitysi sio palinkejimo). :)))

Leta

2015-01-13 10:01

Tai ko dabar tik dviese rūkysit, man ką - šalia jūs užsikurti laiželį, ar kaip?

violla

2015-01-13 09:01

Na, čia kažkuris iš vyrų, siūlė surūkyti taikos pypkę...Šiaip nerūkau-bet šį kart galėčiau, na-tik be pykčio.

dr

na, Liudai tai rašė kita dr.:)

dr

aš kankinausi 5 metus.man vaistai tikrai nepadėjo.tik psichologiškai įkinkė į tą vergiją dar labiau.brrrr.laiku atsibudau pati ir pakėliau galvą, kad esu durna, ieškodama vaistuose išeities. tai lyg biznis kai kam.ir tikrai dabar galvoju taip-tik žmogus gali.pats.jei nori.reikia pasiryžimo ir darymo.man tikrai atrodo, kad su tokia viens kitam pagalba-tik stenėti apie vaistus ir dalintis įspūdžiais, kas nuo kokios normos greičiau užmigo ir guostis tik-tai mirkimas baloje.tokia mano nuomonė.tikrai susidaro vaizdelis, kad kai kam patogu taip gyventi.aš jaučiu kaltę, kad 4 metus gėriau konpensuojamus vaistus ir tuo skriaudžiau Lietuvos biudžetą.kaip kokia ištižėlė.reikėjo anksčiau imti pačiai kovoti už gyvenimą.bandžiau ir tą programą, kuri čia buvo siūlyta.gera programa, ypač jei žmogus ne vienas tai daro.juk anoniminiai alkoholikai taip ir ištempia ta programa vieni kitus už ausų.jei labai blogai-žmogus ieško inkšdamas išeities, kabinasi už šiaudo.vaistai padaro mankurtu, priklausomu, vergu ir jie nieko nesprendžia.visi psichotropiniai vaistai gali būti skiriami tik išimtinais atvejais, o ne taip kaip dabar-vos ne kas antras geria antidepresantus, raminančius.metų metais geria, geria, vienokius, kitokius, bando tą, bando aną, kaip manija kokia.nesmerkiu nieko, tik taip noris pabudinti...nors žinau, kad negerai darau čia taips patarimais, juk niekas neprašo, nu ale va durna esu, kišu savo trigrašį...

rasa

2015-01-13 07:01

Cia jus visi linksmi lyg nesirgtumet. Ir sugebat rast jegu daug kam :) Analizuojat vis

Vilte

2015-01-13 07:01

labas rytas visiems

dr

2015-01-13 06:01

man tik krinta į akis, kad labai jau neigiamai reaguojama į kitą nuomonę,bet kokia kita nuomonė, ypač ta, kuri racionalesnė, siūlanti realias išeitis, yra neigiama, jos negirdima ir kitaip manantys yra priimami kaip blogiečiai, prašalaičiai ir t. t.kad ir ta moteris ,kur siūlė 12 žingsnių, buvo priimta kaip reklamerė:) o juk ji nesiūlė nieko pirkti.reikėjo gal padiskutuoti apie to metodo privalumus ir trūkumus, įsigilinti į žmogaus pasiūlymą.kai buvo atmesta, išvadinta reklamere ir t. t.,ji supyko.ir prasideda tada-savi, geriečiai, blogi,kiti.tolerancijos reiktų.na, ne tik čia, bet ir apskritai gyvenime.gal tai ir yra viena depresijos priežasčių-kito negirdėjimas, ypač racionalaus, kokretaus kalbėjimo.žinoma, paguoda, išsipasakojimas-reikalinga, bet visgi, jei realiai nieko nekeisit-taip ir liks.tada ir peršasi išvada-kad gera tiesiog mirkti tame.patikėkit-man tai jau lyg ir dzin tai turėtų būti, aš jau praėjau pragarus.o gal kaip tik dėl to ir ne visai dzin, nes praėjau:) daug padėjo gyvenime ne tie, kas glostė, o kas spyrė į užpakalį ir vertė keistis-išorinius dalykus,savo požiūrį.tad nepykit ant kitų, daugiau tolerancijos... ai, ir ko čia aš lendu-juk irgi iš tų blogiečių, prašalaičių, kenkėjų, iš ne TŲ.

Leta

Labas rytas,
džiaugiuosi, kad išgyvenom vietinės reikšmės krizę. Paskaičiau dr. Galvoju ar ji teisi, sakydama, kad šiame forume tik skundžiamasi ir verkšlenama, o nieko nedaroma. Manau, kad yra ne taip. Žmogui, esančiam sunkioje situacijoje pasakyti apie savo būklę kitiems irgi yra darymas, reikalaujantis pastangų. Ir nemažų. Todėl mums ir padeda šis forumas, nes leidžia suprasti, kad su tuo, kur mes atsidūrėme, galima gyventi. O prašalaičiai - realybės imitacija, priimkim ir juos.
Visiems sėkmės, grįšiu po pietų.

violla

Labas, rytas, mielieji!
Šiandien linkiu mums visiems dienos be vėjo... Nes vėjas yra pavojingas: jis gali nuplėšti stogą ar sulaužyti skėtį, suvelti šukuoseną arba pažerti į akis smėlio...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių