r

2015-01-26 14:01

ups, 3 -oji:)))

raminta

2015-01-26 14:01

labukas, siunciu jums katinyna:) man patiko antroji foto:)

vija

2015-01-26 13:01

Sveiki:)Cia kad Stebetojai nebutu liudna dirbti parasysiu keleta minciu:)
1.Silpnoji lytis stipresne uz stipriaja del stipriosios lyties stiprios silpnybes silpnajai.
2.Tikros moterys niekada neisteka uz tikru vyru,nes tikros moterys niekad nesutinka iskart,o tikri vyrai antra karta niekada nesiulo.
3.Diplomatas,tai zmogus kuris gali jus pasiusti velnip taip,kad jus su nekantrumu lauksite keliones.

Dmitrij

2015-01-26 13:01

Siulau isbandyti preparata kuris:

* Apsauga nuo skrandžio ir žarnyno trakto uždegimo.
* Yra lengvai absorbuojamas ir adaptuojasi prie kūno sinergijos.
* Gali padėti stimuliuoti imuninę sistemą, o taip pat pagerinti kūno ląstelių funkcijas.
* Gali padėti sureguliuoti netaisyklingo ir nepakankamo maitinimosi įpročius, o taip pat suteikti kūnui natūralios energijos.
* Gali padėti aprūpindamas reikalingais kompnentais, kurie padeda organizme susidaryti antioksidantams.
* Gali padėti kaip stiprinant ir profilaktinė priemonė daugelio sveikatos sutrikimų atveju.
* Sudėtyje nėra steroidų ir konservantų, o kiekviena partija aštiriama mikrobiologiškai.
* Tai yra gerinanti virškinimą, tonizuojanti priemonė.
Daugiau info: MasterVit.Lt

zilvinas

2015-01-23 16:01

Sveiki visi.Ar tik pas mane viena labai sunku i siuos forumus,paskutinem dienom,sunku ieiti?

raminta

2015-01-20 17:01

oij , tu vija pinavija:) lengva tau kalbet...nu einu , dar pasimankstinsiu , nueisiu i parduotuves, oras nuostabus:) ziema jau atejo:)IKI

raminta

man begimas nepades, kai as sportavau tai sveriau ne tiek kiek dabar o dar bent 5 kg daugiau.As judu pakankamai , bet ant ziemos kaip meska visada priaugu kilogramu.Ir siaip linkus i tukima.Cia jau genai.

raminta

pas mane uzeina kruvos draugu , nu gal daugiau vyro draugiu ir draugu, bet ateina tai i virtuve , tai kavos reikia , o prie kavos ir saldumynu.Tai prisipirkau ir turiu.Atsargos:)

raminta

nu tai zinoma, kad turiu dideliu problemu.Reikia numesti 5 kg.Bet kad as noriu esti!!!!!!!!!O dar ir namuose kiek visokiu sokoladu turiu , tai i spinta sukaisiojau , kad akys nematytu:(

raminta

sveiki:) va ikisau savo ilga nosi ir as, nes taip jau noriu valgyt , kad pabegau nuo pagundos ka nors uzkrimsti internetan:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių