mecislovas

2015-01-23 18:01

yra tokia nuostabi metodika,mokanti diagnostuoti deprasijos ir kt ligų priežastis ir jas pašalinti.Metodika išdėstyta Liudmilos Georgijevnos Pučko knygose ;savidiagnostikos ir savigydymo sistema ,,daugiamatė medicina,, . Kiekviena liga turi savo atsiradimo,vystymosi istoriją ir priežasčių kompleksus-tai ir yra ligos energoinformacinė matrica. Matricą būtina pašalinti,kitaip liga keičia savo veidą,kitaip jos išgydyti negalima. Ligos turi ir fizines savo priežastis-dėl susilpnėjusio imuniteto organizme išplitę neurovirusai sukelia nervų audinio degeneraciją -tai irgi gali būti priežastimi.Metodika labai sėkmingai moka diagnostuoti juos ir juos pašalinti. norite daugiau sužinoti apie tokį gydymosi būdą rašykite mecislovas77 @gmail .com

vile

viollai

Kartais padeda ir vaistai. Iki šiol stebiu situaciją, kai viena moteriškė iš bambeklės pesimistės pavirto guodėja optimiste. Nors situacija jos gyvenime pablogėjo beveik iki maksimumo. Šitoks virsmas kožną sykį man sunkiai sutelpa galvoje. Antra vertus, dažnai pagaunu savyje išgąstį dėl šitokio farmacinio optimizmo. Nors pastaroji būsena yra malonesnė akiai, bet ji yra ne mažiau liguista nei toji, iš kurios pabėgta...

Vilte

na ir as dabar noriu paklausti .Dariausi kaklines dalies reng. nuotrauka, ka reiskia isvadoje parasyta retrolistesisC3 1,5mm?

vile

Jei nežinot, kas yra tichlofosas, negriaužkite savęs dėl spragos jūsų žiniose - ją, spragą, lengvai galėsite užkišti žiniomis apie dichlofosą... :)

vile

2015-01-23 17:01

zundai

Tai gal tu kaip Puškinas Aleksandras Sergejevičius nagų nekerpi, ir jie patys kaip išmano tvarkosi? :)

romute

sveiki visi .As noriu paklausti viollos...turiu sena varine 1842 metu rusiska caro Nikolajaus 2 kapeiku moneta.Kazkada skaiciau , kad varis padeda nuo galvos skausmu , reikia uzdeti ant skaudamos vietos ir kazkiek skausmas mazeja.Mano didziausia problema yra kaklo ataugos, todel daznai svaigsta galva, be to skauda ir kakla, pecius.Dabar kaip tik uzdejau ta moneta ir ji tarsi prilipo.Nenukrenta , nors ir vaikstau.Jau net bijau.Ar tikrai ji gydo?:)Kazkokia mistika, nes paprastas centas iskarto nukrenta.

Ramas

tylu kazkaip siandien cia .. kazi kur mano draugs slimas dinges

vile

Na bet ir trumpybė to savaitgalio! :( Gi darbas mano seratoninui, kaip tichlofosas musėms - mirtis. Porą muselių atgaivinu vizitais parduotuvėn. Bet ar toli su 2 muselėm nuskrisi?...

Vienas

2015-01-23 14:01

labas visiems.Saltuks...
noriu pasidalinti su pora is jusu savo patirtim.
Pirma Simeliui:Tai ,ka aprasei istinka daugeli is depresuotu zmoniu:ikyrios mintys,ju chaosas,baime del ju turinio ir t.t.Tai viskas del smegenu cheminiu procesu pakitimu.Tavo gydytojas turetu tau padeti,raminantys turetu padet.Iseinantis is proto zmogus tikrai nesuvokia to,tai ir yra didziausias skirtumas tarp psichiniu sutrikimu ir psichiniu ligu.
Del silpnumo,baimes,sirdies dauzymosi,baimes isprotet:tai yra tipiski somatiniai dalykai ir jais susiduria vis daugiau siuolaikiniu zmoniu.Dazniausiai tai yra panikos atakos.Jas imanoma ismokt kontroliuot arba visikai jas nuslopint.
Aplamai nera labai grieztu ribu tarp ivairaus pobudzio susirgimu ir sutrikimu.Neretai ,zmogui sergant,pasireiskia skirtingoms ligoms budingi reiskiniai.Liga apibreziama tik pagal ju dominavima.Kitaip tariant, sergant depresija ,daznai ja lydi panikos atakos,somatiniai sutrikimai,asmenybes sutrikimai ir t.t.Bet as linkeciau niekados nenuvertinti saves ir neskubeti irasyti i ligoniu sarasa,nes nera(turbut ir negali)buti labai tikslaus klasifikavimo ,kas yra psichinis ligonis o kas nera.Kaip mes matome didziausias klaidas,ziaurumus ir skausma zmonijai suteike ne tie,vadinami ,psichiniai ligoniai,bet auksciausiai vertinami ,,intelektualai ,,,turintys valdzia.

Leta

2015-01-23 13:01

Parašiau ir prapuolė mano rašinys, neužsaugojus sugalvojau pasižiūrėt į senesnį puslapį...
Psichikos ligoniai visada buvo atstumtieji, tas šleifas gajus dar ir mūs laikais, todėl mums išsikalbėti nėra su kuo. Aš pvz. savo dukroms beveik nepasakoju beveik nieko, na vienai tai iš vis, o ji dar gydytoja. Kartais pajuntu, kad ji negirdi, tai ir nesuku jai galvos.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių