tina

2015-08-25 08:08

kodėl sakot, kad galvos svaigimai ir panikos priepuoliai nuo rudens ir jo oro? kuo tai susiję? aš kažkaip niekada to nesusiejau, nes visaip būna įvairiais metų laikais, nors tikrai rudenį gal ir dažniau.

xxx

2015-08-25 05:08

nr2 ne ji o jis :D

Vienas

2015-08-24 17:08

Gal as kazko nesuprantu,bet paaiskinkit va tamsiam zmogui apie ta skydliauke ir apie tai,kaip sutrikus hormonu veiklai,ta veikla yra sureguliuojama.
aciu

svieta

2015-08-24 17:08

sveiki oras ne koks lyja,man siandien nuo pat ryto taip skauda galva ir labai svaigsta vos atidirbau;(vienu zodziu ne kas.

Audrone

2015-08-24 15:08

Sveiki. As kaip ir minejau, geriu Cipralexa. Dabar pereinu nuo puses tabletes prie pilnos. Man isbere kaires rankos nedideli ploteli, kazkodel sieju su vaistu vartojimu. Ar tai reikstu organizmo atmetima, ar tai praeis. Gal kam yra buve? Ir dar, keista, kad reakcija pasireiskia tik dabar, praejus savaitei.
Aciu.

tina

2015-08-24 15:08

oi, kartais as noreciau, kad galva tik skaudetu... bet man ji svaigsta. o po svaigimo kelios minutes iki panikos. ir spaudimas normalus, ir visi kiti sirdutes rodikliai geri, pulsas sokteli ir belieka tik lexotanilio griebtis.
Ar neatrodo Jums, kad po atostogu turetume but pailseje, gerai jaustis ir jokiu paniku neturetu jaustis? man budavo tik kai issekus, kai pavargus, o dabar dar atostogos nespejo pasibaigt, darbai prasidet, o jau PA prasideda. tai kas bus veliau?!..

anonimė

2015-08-24 13:08

zinot as gal nesuprantu kazko,bet nemanau,kad yra zmogus kuris nenoretu pasveikti,o jei jus zinot stebuklingus vaistus ar gydytojus,gal galit patarti,argi jums gaila,kad zmonems padesit.

as

2015-08-23 23:08

Gydytoju pilna net valdisku, o gydoma tai vaistais tik deja ne visi nori pasveikti.

zyle

2015-08-23 21:08

sveiki,tikriausiai oras siandien tiek daug jusu subure prie forumo,lauke vesu ,lyja todel malonu paskaityti daug ir ivairiu nuomoniu,ir jeigu kam idomu as jas visas gerbiu ir savaip vertinu,mantei noriu pasakyti,kad nesvarbu esi dvieju ar vieno metro tu suauges ar vaikas ,jei skauda,jei bloga ,amzius ir ugis nesvarbu,svarbu,kad mes visi esame zmones ir kiekvienam norisi pagalbos,kaip istrukti is sios ligos gniauztu,nemanau,kad cia dugelis dejuoja tik del to,kad neturi ka veikti ar is papratimo,man sakykim idomu isgirsti kitu nuomone paklausti kaip jiems kokiu zino gydymosi budu ,ar tiesiog isklausyti,ir niekas nepraso uz rankos vedzioti ,tiesiog malonu pabendrauti nes dugumai rupi tas pat liga.nesu ir as mokine maciusi to gyvenimo ir ivairaus esu baigusi du universitetus,dirbu su zmonemis atsakinga darba,esu dugiau kaip du metus lankiusis pas psihologa,todel manau turiu teise teigti ,kad gyvenimo taip pat macius,bet kad zmonems si liga vos ne ismislas kurio jie nesugeba suvaldyti niekada negaleciau teigti,tai irgi tik mano nuomone ir dar niekada nesakykite,kad jei vienas kitam brangus zmones palieka vienas kita,tai nieko nereiskia,gal jums taip ,bet mes visi skirtingai esame brangus ir niekada taip vienareiksmiskai negaima teigti,gal kas jums atrodo juokinga kitam griauana gyvenima,as nenoriu jusu mokyti ar priekaistauti,tiesiog man taip atrodo,linkiu visiems stipriu santykiu su brangiais zmonemis tai ir kelio atkarpa i pasveikima.labanakt.

svieta

2015-08-23 14:08

na dirbu o ka daryti juk valgyti vaikui kasdiena reikia;)kaip bebutu man sunku na kazkaip einu o kodel gerai,kad cia esu tai nesupratau daug cia musu yra.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių