violla

2015-03-15 10:03

Labas, sveiki sveiki. Tai geriausias oras-dargana?.. Kai namuose šilta,galima ramiai ir pro langą žiūrėt. Bet aš vis tiek eisiu į šiltnamį,juk laikas sėti salotas,ridikus,krapus,žodžiu,ekologiškų vitaminų labai reikia daug. Maximų daržovių skyriai tik praeinant dvokia viena chemija. Todėl nereikia ir sebėtis, dėl ko taip žmonės serga.
Kaip visų nuotaikos ir būsenos? Ką visi veikiame? Aš,sakiau,einu į šiltnamį,nes oras leidžia tik tiek. Neįdomu,bet reikia.

violla

2015-03-15 06:03

Tavo vardą, o AUKŠČIAUSIAS,
Šlama lauko gėlės, ošia ežerai.
Tavo vardą šnabždasi paukšteliai-
Visa Žemė žino, ką Tu padarei!
Su Verbų Sekmadieniu! Visus Visus.

doppelgänger

2015-03-15 01:03

Vo, dar prisiminiau ežiuką rūke:)

www.youtube.com/watch?v=o0dZMir8k_s

zunda

2015-03-14 22:03

Bandau psichologines problemas išgydyti fiziniu darbu. Rezultatas nelabai koks gaunasi. Dar priedo ir minčių nesugaudau, norėčiau parašyti savo komentarą ir apie Dievo paieškas, ir apie Vi deklaraciją, bet ......
Gal dar atsigausiu. Bent jau stengsiuosi,gal pavyks.

jolanta

2015-03-14 22:03

Ar tai noreciau truputeli kitaip paklausti: ar depresijos gydymui uztenka psichoterapeuto pagalbos, ar butini ir vaistai?

doppelgänger

2015-03-14 21:03

Zundai

Pralinksmėjau, ypač, kai laisvadieniai baigėsi:) Dar juokas ima, kad tą patį filmuką ne pirmą kartą dedu, tik po to suvokiu:) Papykstu ant savęs, iškolioju save, o vėliau, žiūrėk, ir meilės išraiškos sau atsiranda:)) Matyt, kontrastų poreikis. Nemanau, kad savęs neigimas yra sveikas dalykas, bet kartais taip atsitinka.

violla

2015-03-14 20:03

Nors nebuvau didelė Kernagio gerbėja, bet jo daina, mane,kaip suvalkietę,stipriai rdquo;užkabinordquo;. Tai buvo rdquo;Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj, raudonos, kad pravirkt gali...rdquo;.
Man Miščiukaitė buvo ir yra viskas viename: žmogus-moralė, žmogus -talentas, žmogus -harmonija. Ir jokios puikybės. Vien didžiulė gama žmogiškųjų spalvų ir atspalvių.
Bet neetiška gal lyginti. Šiandien jie abu- lygūs tarp lygių. Visatos šviesoje.

violla

2015-03-14 19:03

Operacijos Viltei nedarys,dabar gydo nauja metodika,nežinau kokia. Žinau,kad bus išsiųsta į Birštono sanatoriją, po ligoninės.Ji yra optimistė,turi būti viskas gerai.

Leta

Musu dienos kaip svente,
Kaip zydejimas vysnios,
tad skubekim gyventi,
Nes prabegs, nebegris jos...

Tad skubekime dziaugtis,
vai prabegs, nebegris jos..
Musu dienos kaip svente,
kaip zydejimas vysnios...

smilga

Ten buvo paties V. Kernagio dainos žodžiai...

Ačiū, Debesėli, kad prisiminei. Užeinu, paskaitau kartais. Man dabar apmąstymų periodas.
Tikiuosi, tavo peršalimas greit pasitrauks. rdquo;Laikyk kojas šiltai, saugok tvirtai sveikatąrdquo;... Iki

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių