smilga

2015-03-15 21:03

Nesmagu, jei ir mano kai kurie žodžiai jus įskaudino, Violla.
Neturėjau piktų kėslų, jei nepataikiau -atsiprašau, juk asmeniškai jūsų nepažįstu ir nesu aiškiaregė. Ką jaučiu tikrai - jūsų didžiulį žmogišką nuoširdumą tiek džiaugsme, tiek skausme...

doppelgänger

Zundai

Visi būdai geri, jeigu tik padeda ir neprasilenkia su pačios dvasinėmis nuostatomis. Man darbas stipriai padeda, mažiau lieka laiko savęs graužimui, o tiksliau liūdnam savęs narpliojimui. Dievas savo ruožtu, jeigu padeda tikėjimas, kodėl ne. Pasirenkam savo kelius, nors kartais atrodo, kad jie mus pasirenka.

zunda

D

Jeigu reikia kontrastų, tai dar visai gerai, emocijos gyvos, jausmai irgi.
Va aš, tai kaip tikras ežiukas rūke, kontūrai neryškūs, kažkokie išplaukę, "įstrigusi" vienoj būsenoj, ir kas baisiausia, nenoriu nieko keisti.

Nors ne, noriu. Į negyvenamą salą.

doppelgänger

Tylu. Gal taip reikia. Vidinės tylos pojūtis kartais tampa nuostabia patirtimi.

Leta

2015-03-15 20:03

O man gaila palikti šitą forumą, jis man pirmas ir kol kas vienintelis. Labai noriu visus jau tapusius saviškiaiss ir daug naujų veidų matyti. O Viollai nepripažinti jos nuopelnų aš negaliu, kai ji atsirado žymiai suaktyvėjo bendravimas. Ji yra katalizatorius. Gerbiu ir Guru. Jis mano nuomone yra tyra siela, aš juo tikiu. Net ir piliulę galėčiau priimti, jei ji suteiktų galimybę suprasti kada ji tikra. Dabar gi tiek kontraversiškų jos pasisakymų prirašyta, kad aš nežinau kur ji, o kur jos šešėlis.
Sakau visiems labanakt, gal rytoj atsikelsime su geresne nuotaika ir tolerancija vieni kitiems

violla

2015-03-15 18:03

Labas vakaras,Leta. Apie kokį lyderį kalbi,baik-būsi ir tu užmėtyta akmenimis...
Tokia lengva ranka ir gera nuotaika šį vakar įsijungiau kompiuterį ir...ugnis. Kaip beišdėstysi figūras,oponentų ir palaikančių-viskas dėl manęs...Stipriai įskaudino,netgi tas žmogus,iš kurio nesitikėjau-tai Žilvinas.
Kas čia man? Namai? Gyvenimo būdas? Žmonės? Tie, kurie norės bendrauti-visada,bet kitu kanalu. Nenoriu. Užspringau.

Vilte

laba visiems...

violla

Ir dar: nepabijosiu būti silpna ir nemadinga-rašant nubiro ašara,jei ne poetiškai-tai tiesiog, apsiverkiau.Jus mane tikrai įskaudinot,jūs pasiekėt savo tikslą. Džiaukitės.Jus tai pamaitins. Dėl to ir pamiršau,pirmiausia,padėkoti visiems,kurie manim tikėjot,palaikėk ir siuntėt e-mail gražias dovanėles.Man jos brangesnės bus,nei guru įkainuotas auksas. Teisingai,guru,aš ne auksas. Aš tiesiog žmogus,turintis sveikatos problemų,kaip ir visi čia. Dėl rdquo;sportiniordquo; intereso nei vienas čia neatėjom. Žilvinai,tu kalbėjai apie vienintelę tobulybę-Meilę,dvasinę. Tavo žodžiai prasilenkia su tavo poelgiais. Aš labai buvau tau nuoširdi ilgai ir linkėjau tik gero. Net kai pasakei apie įtarimus apie- IS, aš,ai ...jau nesvarbu. Gyvenkit. Įtarinėkit.
Neapkęskit. Prieš mirtį Jurga Ivanauskaitė kaip išpažintį išsasakė- puikybės manyje buvo per daug...

debeselis

2015-03-15 17:03

Buvau bažnyčioje, nors ir nekaip jaučiuosi, kaip minėjau peršalimas koks. Juk verbos.Smagu smilga, kad pasirodai, man kažkaip TU UŽSIFIKSAVUSI, KAIP MALONU ŽMOGUS.Ačiū Tau už palinkėjimą.

Leta

2015-03-15 17:03

Labas vakaras,
Nieko nesuprantu, kas čia vyksta. Pasidalinta į dvi stovyklas, tačiau atrodo, kad dar ir svetimais vardais naudojamasi. Negaliu atsirinkti kas yra kas.
Kaip tik šiandien skaičiau apie grupės vystymosi stadijas. Ten aprašo labai panašią situaciją. Kai grupė praeina pirmąją fazę, ji pasidalina į dvi stovyklas (piliulistai ir antipiliulistai) ir sukyla prieš lyderį (Viollą). Tai tęsiasi tol, kol minioje pasigirsta proto balsas (gal Smilga?). Tada prasideda antroji grupės vystymosi fazė.
Šiaip tai pasveikinkit mane, nes aš pati sugebėjau susiintaliuoti interneto prieigą. Labai didžiuojuosi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių