doppelgänger

2015-03-22 01:03

Viollai

Ką padarysi, kad dabartinė psichiatrija susituokusi su farmacijos pramone. Kažkada tai buvo geras sprendimas, palyginus su senesniais metodais, pvz., lobotomija.

doppelgänger

2015-03-21 23:03

Zundai

Tikrai neaimanuoju. Dažniau juokiuosi. Kuo absurdiškesnė gyvenimo situacija, tuo juokingiau. Stengiuosi nesijuokt iš svetimų nelaimių, tam neturiu jokių teisių ir pateisinimų. Dėl nakties tylos sutinku.

zunda

2015-03-21 20:03

violla

Nežinau, kaip kitiems, bet mane nuolatinis kalbėjimas apie ligas, vaistus, varo į visišką neviltį. Tai ne ta tema, kuri padeda pasijusti geriau bent psichologiškai, jei jau fizinius negalavimus tenka malšinti tabletėmis ar dar kuo.
Ir neguodžia mintis, kad sergančių daug. Atvirkščiai. Bet nemažai ir šiaip aimanuojančių - blogas vyras/žmona, neklaužados vaikai, kaimynų šuo per garsiai loja, o jau valdžia, tikra velnio gūžta, ir ne kitaip. :)
Šitą aimanuojančią problemą išsprendžiau paprastai --- nebendrauju visai, arba tiek, kiek neišvengiama. Aišku, ne visada viskas pasiseka. Tada jau noriu į negyvenamą salą :)))
O naktimis geriau ne dėl kokių nelabų jėgų, o dėl TYLOS.

violla

Žilvinai,niekas čia nėra tokie artimi draugai,kad galėtume tai daryti.Ji turi ir mamą ir vyrą.Be to,tai didžiulė atsakomybė. Nežinau,neturiu patyrimo su psichiatrijos stacionarais. Viską gali spręsti tik šeima,o mūsų pareiga kalbėti,kai žmogus kreipiasi. Nesu šiuo klausimu tokia kategoriška.

violla

Manau,kad toks vaistas ir bus,kaip anonimas rašo: coaxil. Aš matyt blogai užsidaviau internete.
Bet jai tikrai yra blogai. Netgi,po tiek vaistų,ji naktį nemiega.Ir nori namo ir bijo, bijo ir nenori važiuoti į sanatoriją. Aš galvoju,kad jai sanatorija labai padėtų.
Nesuvokiu,kaip reikia jaustis po tiek vaistų,man tai čia rdquo;kosmosasrdquo;,bet nepajautus jos būklės vėl galima suklysti. Ji pas Neverauską ir gydėsi iki tol.Čia atsidūrė dėl vandenės. Ir toks staigus pablogėjimas,nzn...Remerono ir seroksato neskiria dėl nemažo svorio. Bet gi,jie svorį tai neaugina,o kelia apetitą. Tai valios pastangomis tą mitybą galima reguliuot į mažesnę pusę. Man ir amitriptilinas apetitą padarė žvėrišką,bet aš stengiuosi tai kontroliuoti pati.Dėl svorio negali padaryti punkcijos.

a

2015-03-21 19:03

Čia ne aš. Atsirado keli anonimai

a

2015-03-21 18:03

Yra toks Coaxil,gėriau prieš kokius 5m. apie2-3mėn. Nieko blogo nepatyriau.Ypatingai gero irgi.

vija

Lygtai tie vaistai yra coaxil

violla

Klonazepamo jai duoda po visą tabl.3 k.dienoj.
Dar leodžia tazepamą ir duoda antide[resantą koksilį.

Karme

Maniau čia rasiu apie depresiją, pabendrausiu su žmonėmis, turinčiais panašių problemų kaip ir aš. O to kas čia vyksta aš nesuprantu. Vien saviraiška

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių