mergyte

2015-12-05 17:12

Aciu Kryziau uz nuomone! teisingai tu sneki...taip noretusi buti ramiu, tvirtu, bejausmiu zmogumi, kuris drasiai eina per gyvenima. Tada isdrisciau pasikeisti darba, imtis sudetingu ir atsakingu uzuociu. O dabar del visko stresuoju, kankina nerimas, tai ir bijau ka nors keisti, kad visai nepaluzciau:(

doppelgänger

2015-12-05 17:12

Ne prirašei, o išreiškei emocijas, ko aš nesugebėjau arba per daug šaltai padariau. Nesu bejausmis, gal jau suvokiama ir matoma, tikiuosi.

doppelgänger

2015-12-05 16:12

zundai

Norėjau kažką pasakyt tau vakar, bet nusprendžiau, kad nesugebėsiu. Sėdėjau visą naktį prie kompo, aišku, kad filmus žūrėjau. O nuomonę neišreiškiau, pabijojau.

doppelgänger

2015-12-05 16:12

Zundai

Kad kūniška egzistencija ne amžina, pati puikiai žinai. Aš kovoju šia prasme tik tiek, kad be reikalo per anksti neiškeliauti (vaistai ir pnš.) Nors mano žalingi įpročiai išlikę:) Kitas dalykas, kaip vertini savo buvimą čia ir dabar. Bandžiau save klasifikuoti, ar aš tikintis, laisvamanis, ar dar koks... pasilikau prie "ar dar koks" :)

zunda

2015-12-05 14:12

viollai

Jodi Picoult, "Mano sesers globėjas"

"Leiskite man pasakyti štai ką: kai sutinki vienišių, nesvarbu, ką jis tau besakytų, netiesa, jog jis vienišas dėl to, kad mėgsta vienatvę. Jis vienišas todėl, kad nors ne kartą mėgino pritapti prie pasaulio, žmonės jį nuolatos apvildavo."

Juk tai tiesa? Todėl taip ir skaudu, kai prarandi laiko patikrintus draugus.

Ir ačiū už supratimą, ir už tai, kad atsiliepei. Man tai labai svarbu.

violla

2015-12-05 13:12

Tamsu ir čia, ir lauke..

tomas

2015-12-05 10:12

Sweiki. Man degnozavo vidutiniska depresija su nerimu. israse stimuloton, dar pries tai dvi dienas leidausi sau seduxen, bet pastebejau kad nuo jo man pasidaro sunkiau kvepuoti ir pan.Ir paemus pirma karta stimulotono tiesiog ta zodzio prasme mane pradejo vilkti, atsikeliau kaip po geru pagyriu. tirpsta galunes ir dirgcioja rankas ar kojas, svaigsta galva. ar galima vartoti ir seduxen ir stimuloton?..nors seduxen liepe varoti 5 dienas. ir jusu nuomone ar stimuloton geri antidepresantai ar ne?

doppelgänger

2015-12-05 03:12

Juokiuos, lūžtu, na, paklausykit:))))

www.youtube.com/watch?v=h-d-tuwJVnw

zunda

2015-12-04 22:12

D

Tai dėkui. Man kaip tik to ir trūksta paskutiniu metu. Savom jėgom neišsikapstau, nebežinau kaip elgtis toliau. Ar dar kovot, ar jau visiškai pasiduot. Hamletiškas klausimas. Būti ar nebūti.

doppelgänger

2015-12-04 21:12

Kažkaip keistai jaučiuosi, šiandien minėjom tėvo trečias mirties metines. Bažnyčioj buvo niuroka, nemėgstu jų, mano problemos. Namie buvo kur kas linksmiau, įkalėm alkoholio, buvo brolis, sesuo, mama, kiti... Žiūrėjau į senas nuotraukas - liūdna nepasidarė, tik keista.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių