tina

2015-09-14 20:09

mama sako, kad anksciau i tokias nesamones niekas demesio nekreipdavo: istisai dirbdavo ir rupindavosi, kad pavalgyt ka gautu - nebuvo kada nieko prisigalvot. dabar pasakytume - darbo terapija. ir jinai savotiskai teisi. civilizacijos aukos tokie, kaip mes:)

Samanta

2015-09-14 20:09

siaip depresijos man nera tikrai...ir tai daktarai patvirtino ir as pati zinau ta..bet nuo pat vaikystes man tai kelia baime aoie mirty kalbos ir tt...ir nieko as negaliu padaryt.zinoma jos nelenda visa laika,tik kai uzsimastau stipriai tada ir pradeda lyst vioskios mintys...siaip viena diena gerai jauciuos,o kita jau gali vel uzeit nerealumo jausmai,stebejimai saves ir visa kita,bet jau daug reciau nei buvo pradzioje...be to,as neturiu jokios veiklos,nedirbu jau men,tai irgi daro savo...o kai esu uzsiemusi nei mintys lenda,nei ka,buna gerai.bet pas mane nuo pat vaikystes yra beda ta,kad as viska imu i galva ir vis apie kazka galvoju,tarkim skauda pilva ir vien apie tai galvosiu(tai isikalimas),tai cia yra tas pats,net psichologe po testu tai pasake,kad as isikalu sau i galva ir apie nieka negaliu galvot..bet zinau tikrai,kad esu ne viena tokia..ir pasveikt nuo to nzn ar imanoma,reik stengtis gyvent su tuo ir tai valdyt..

Lori

2015-09-14 13:09

Labas,prie lexotanil priprantama bet is kaip vaistas svelnesnis uz xaxax,sitam forume galima kreiptis i konsultantus ir jie atsakys tik reikia ilgokai palaukt galima kitur paieskot ten kur susije su medicina.

as

2015-09-14 13:09

Vartoju lexotanil po 3mg paroje, jau gal metai, kaip nutraukineti? yra kazkokios gal lenteles specialios?

tina

2015-09-14 12:09

nu kad pas mus Lietuvoj neregistruoja rusisku vaistu, tai kencia tik paprasti zmones. cia dar vienas atvejis. matyt, is Vakaru daugiau gauna, jie labiau moka prakist savo produkcija ir tyrimus. cia didziulis verslas. o musu zmones nelegaliai vezasi senus ir pigius vaistus, nes mat is ju vaistininkai maziau uzdirba ir niekas neperka. slykstu, kai zaidziama zmoniu gyvybem.

guru

2015-09-14 11:09

Atsiprasau uz gramatines klaidas-vegetodistonija.

guru

2015-09-14 11:09

Vegetastonija yra vegetacines nervu sistemos sutrikimas.Vegetacine nervu sistema yra centrines nervu sistemos dalis reguliuojanti gyvybinius zmogaus organizmo procesus.Gydoma visa CNS gydanciais vaistais.

guru

2015-09-14 08:09

Sergant panikos priepoliais dazniausiai susergama ir depresija.Depresija gali sugriautu jusu ir net jusu artimuju gyvenimus,nes ja sergant,mastoma neobjektyviai.Ir sergant panikos priepoliais kuo skubiau gydyti ir ja.

Samanta

2015-09-11 17:09

dar norejau paklausti,ar jusu neaplanko egzistencijos kalusimai:kas as,is kur mes,kas ir kaip vyksta,kodel taip ir anaip,kodel mes mirsim,kas tada bus..ir pan..tai gasdina kartais,kai pradedu mastyt,net baime apima ir toks beprasmybes jausmas.kad mirsim ir pan...bet,zinoma,ne visada :)

Samanta

2015-09-11 17:09

nors tiek gerai,kad esu ne viena su tais nesamoningais jausmais ir yra zmoniu,kas jauciasi taip pat ir supranta mane...(aisku,tai negerai,kad musu daugoka,bet gerai,kad galim issisneketi)taip,kai uzsiimu kazkuo,tai atrodo,kad nieko ir nebuvo,jokiu minciu ir tt,bet tik pagalvoji,kad vistiek tai uzeis ir vel...pas mane yra tokia yda,kad as kai isikalsiu i galva ka nors,tai vien apie tai galvosiu..tai as tuos jausmus visus esu isikalus giliai i galva ir rodos tai niekada nesibaiks..o nemiga kamuoja jus del oru kaitos,labai greit atsalo,be to,sekmadieni pilnatis jau...o db priespilnis,bet jis taip pat labai veikai tokius kaip mes :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių