Leta

2015-04-12 05:04

Labas rytas,
Violla, tu šaunuolė, man atrodo padarei didelį darbą ir kas man svarbiausia, su savimi, o ne su kitais. Kaip sako, Viltė, daugiau negirsiu, nes nenoriu užgauti kitų. Ir detektyvu nedirbsiu, daugelį čia rašančių laikau realiais žmonėmis, tame tarpe ir Yje.
Man patiko vieno kunigo žodžiai, pasakyti per rdquo;Lietuvos garbėsrdquo; laidą:
Tu man rūpi ir man svarbu, kad esi mano gyvenimerdquo;. Gal ir jums patiks.

Vilte

2015-04-12 05:04

labas rytas visiems...siandiena ir saulute jau lenda, tikriausiai bus grazi dienele.Labai noreciau padekoti tiems forumieciams i , kuriuos galejau atsiremti , kai man buvo labai blogai... nesakysiu ju vardu, nes galiu uzgauti kitus forumiecius, tiktai jiems didelis ACIU ir toliau bendrausime,net butinai...
Dabar noriu parasyti kelis zodzius, beguledama ligonineja maciau daug zmoniu serganciu sia ligair vyru..ir moteru..., bet daugiausiai tai gulejo jaunimas nuo 22 metu.Tie , kurie raso, kad cia tinginiu ar dar kokiu ismaneliu liga susimastykite...juk jus nezinote, gal jusu sunus ar dukra , ar nesvarbu, koks artimas gali susirgti sia liga...Maciau, kaip mamos atvaziuoja pas savo vaikus aplankyti, maciau ju pasleptas asaras teko ir su jomis pakalbeti, jos tik vieno nori, kad ju vaikai isbristu is sios ligos...tai, kad brangieji, kurie nezinote, kas per liga -depresija geriau nerasykite cia...susikurkite , koki savo kita foruma, o mes turedami sia liga stengsimes vienu, kitu pagalba nugaleti ja... sveikatos visiems ir zvalios nuotaikeles...

zunda

2015-04-11 20:04

D

Sekmadienio vakare jauti nuovargį, tai aktyvus poilsis buvo ? :)

zunda

2015-04-11 20:04

O varge, kažkam jau pilnatis prasidėjo.
Pabandyk silkės su uogiene, gal padės ir rašybos klaidų nedaryti. :))

viva

2015-04-11 18:04

Sveiki!Na va gryztu po menesio, taip sakant savo atostogu:)siandien buvo mano paskutine diena ligonineje,taciau psichoterapija tesiu individualiai,vazinesiu pas gydytoja viena kart per savaite:)esu labai patenkinta,nors mano fizine savijauta mazai tepasikeite i viska pradejau ziureti kitaip...svarbiausia,jog radau buda kaip sau padeti,zinau,kad gal daug kartu klysiu,bet matau sviesa tunelio gale.

Leta

2015-04-11 17:04

Na gal jau pabaikit, nesąmones varinėjat. Roberta yra pats realiausias žmogus, koks tik gali būti, pasiskaitykit tarp mūsų mergaičių... Jai pablogėjo savijauta, tai ir atejo į šitą forumą. Na o čia ją ir pasitikome vietoj palaikančio žodžio su pamazgų kibiru. Sustokit, negi nerandat kitų pramogų, o tik ką nors užsipulti. Man visai nejuokinga.

violla

2015-04-11 13:04

Prieš išeidama į šiltnamį retinti salotų: mano savigarba niekada neleistų slapukauti ir vadintis visais vardais. Jeigu rašau,tai spontaniškai, ir tai,ką tuo metu galvoju. Būtinai pasirašau ir visada pasirašysiu. Kažkaip savo šešėlio man nebaisu. Gautus akmenis susirenku,nors jie ir nepasiekia taip arti manęs.
Va,šito, tai jau gyvenime gerai išmokau. Atsiriboti.
Ir koks skirtumas Roberta,jums,kokia aš, ir koks man skirtumas,kokia jūs...Absoliučiai jokio. Mes net- ne praeiviai.
Labai garbinga būtų,jeigu visi rašytų savais vardais.Ir kokia čia baimė. Taip ir neaišku,kas tai yra yje,kas tai yra parašas,sarkazmas ir kt.
Bet galiausia,koks ir skirtumas. Visai jokio. O taisyklės parašytos tik tiems,kas jų laikosi.
Aš susikursiu sau: kalbėsiu su tais,kuriuos pažįstu. Nes gaila laiko.

violla

2015-04-11 12:04

na...dabar pilkit.Kad tik geriau pasidarytų...
Būtinai paskaitysiu.

Roberta

Mano adresas laiminga.ruta@gmail.com.esu jau skelbus:))))

Leta

Cituoju:
parašas (2007-04-13 14:08) » Atsakyti
o mano tikras vardas yra bailėėė......nes buvau visokia jau-piliule,nepiliulė ir taip be galo be krašto....dar busiu ir busiu nes neturiu ko veikti.o cia kuriu vis naujus planus, intrigas ir man darosi gera...gera...beveik iki orgazmo...

Mano adresas zivile2000@gmail.com

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių