violla

2015-04-24 06:04

Dar noriu prisidėti prie Žilvino komentaro,kad depresija neturi adreso ir lyties.
Rašysiu,kol mano kompo plionka truks...

violla

2015-04-24 06:04

Tikiuosi,kad rsquo;sugalvosrsquo; sūnelis na,po savaitės išvežti mano kompą meistrui,arba,kai rsquo;užknisrsquo; jį-
pirks naują...nors ir šis ne diedukas...Dabar vėl papurčiau,kaip avinėlį,rašys,kol nuluš per vidurį sakinio.
Šiandien mano nuotaika pusė velnio,nes vakarop turiu susitikimą su tikrais jogais-tai man tinka. Turiu ir draugę,kuri visada palaiko kompaniją. Tokios mano šios dienos viltys,o likimas-pasimatys vakare...

Leta

2015-04-24 05:04

Labas rytas,
Šiandien nusipelnėm gyventi gerai. Taip ir padarykim. O kaip kvepia kava, mmm

Violla, testas su didele intriga, tu jį būtinai padaryk. Nesiuntinėju aš tau IQ, patikėk.
Pasimečiau su raidynais, nebežinau kada rašyt liektuviškom raidėm, kada ne, viskas maišosi

doppelgänger

2015-04-23 22:04

Nepykit, bet vis pašneku ne apie visatą, o apie visatas, o suvokimo tuneliai savo ruožtu.

zunda

2015-04-23 21:04

D

Miegi ar šventi? Linksmas ar nervuotas? :)

Nuobodžiauju..................................

violla

2015-04-23 20:04

Aš atėjau į šį pasaulį ne patikti
Ar nepatikti. Kam tų fizinių veikčių?
Aš sprendžiu čia sudėtingiausią amžiaus lygtį
Iš iki šiol mums žinomų lygčių.

Aš sprendžiu lygtį tarsi daugiabalsę arfą.
Ir paslaptingą lygtį tarsi Polio Klė
Iliuzijos, kur jos spalvoti lietūs varva
Kaip ašaros,o drobė-lyg keista gėlė.

Aš sprendžiu lygtį su šimtais nežinomųjų
Ir su daugybe rauti pasmerktų šaknų.
Aš lyg tas Brantas užsimoju
Ir svetimas bei nuosavas klaidas ginu.

/Ed.Mieželaitis/

violla

2015-04-23 19:04

Praūžęs vėjas savaitgalį daug kam atnešė ligų paūmėjimą. Todėl ir guodžiu,kad vėjas kaltas.
Seniai žinoma,kad vėjas yra pavojingas: jis gali sulaužyti skėtį,suvelti šukuoseną arba pažerti į akis smėlio... Dar gali nuplėšti stogą...
Bet jis jau praėjo. Ateis vėl -priimsim ir jo naują ataką. Argi pirmas kartas...

Rūta

2015-04-23 19:04

sveikos.leta,nesuprantu tavęs.kokia tau depresija.viskas gerai,AApriklausomybės neturi.kiek suprantu-su vyru viskas gerai.lyg ir turėtum būti laiminga.bet matyt mes visos pažeidžiamos.geros tau kelionės.aš ir su dukra ir anūke birželį ruošiuos in tolimesnę kelionę.visom depresuotom-laikykimės!!!moteros-kodėl būtent mum vis kyla problemos?O todėl, kad esam-vištos.kudakuojam ir savo darom.

Leta

2015-04-23 18:04

Na, moterys ir vyrai, iki ryt. Sakiau, kad vakare bus geriau. Beliko atsigulti. Visiems gero poilsio.
Violla, negailęk savo kompui kumščių, jei jam tai patinka :)))) Ar atlikai testą? Turbut pasirodei labai protinga. As tai siuliau žirafą supjaustyti.

violla

2015-04-23 18:04

TRIPTAN KOMPLEX. Vadinasi,tai buvo ne depresija, bet lengvesnis susirgimas ir pasisekė. Puiku, jei taip tikrai įvyko.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių