saulele

2015-09-19 15:09

Sveiki man dar tik 18 metu o man jau 2men.kai jauciu panikos priepuolius,stengiuosi gyditis be vaistu... Gal kas esate is klaipedos kas galetu su manimi apie tai pabendrauti, niekas manes nesupranta... Noriu pakalbeti su tokiu zmogumi kuris serga sia liga arba yra ja sirges nes man tikrai baisu.

mecislovas

2015-09-17 18:09

saule,saule,
kur aš meluoju? kur aš neteisus? yra mestas akmenukas į mano daržą ir aš galvoju ,ką su juo daryti,gal mesti atgal?

mecislovas

2015-09-17 18:09

to guru- žinai ką reiškia tavo nikas? juk tai gerbiamas mokytojas,vyriausias iš mokytojų,turintis didžiausią patyrimą... jei taip vadiniesi,tai reikštų tik vieną kad stengiesi labai mokintis,būti moksliuku ,lyderiu ... gerbiu tokius,kurie visą savo gyvenimą stengiasi mokintis ir nesvarbu kiek metų bebūtų... gerb guru,aš jau dvidešimt su viršu metų mokinuosi tokių dalykų ,kuriems dauguma nesuka sau galvos,kad tik būtų ko paėsti,pamiegoti ir patingėti... dešimt metų dirbu daugiamatės metodu, dvidešimt metų medituoju,penkiolika metų užsiimu bioenergetika... manau ,jau galiu būti kompetentingu dvasininku, gydytoju, treneriu į sveikatą ,nes tikrai neblogai tai darau..
galiu dirbti net per nuotrauką,nereikia paciento matyti asmeniškai...

sss

2015-09-17 17:09

Jei jauciates blogai fiziskai tai yra fizine liga ir reikia gydyt priezasti jei psichologiskai kaip ir siuo atveju reikia gydyt galva o ne kimsti vaistus, vaistai begimas nuo saves, nesugebejimas pripazinti tikroves aplink supancio pasaulio...
Cia yra 12 zingsniu pagal kuriuos sveiksta narkomanai, alkoholikai tai galima pritaikyti ir siuo atveju nes vaistai ligos neisgydis, nebukit fantazuotojai, bukit realistai.
Mes pripažinome, kad esame bejėgiai prieš alkoholį (narkotikus) – kad mūsų gyvenimai tapo nevaldomi.
Patikėjome, kad didesnė už mus Jėga gali mums sugrąžinti sveiką protą.
Pažinę Jį, apsisprendėme atiduoti savo valią ir savo gyvenimus į Jo rankas.
Stropiai ir be baimės ištyrėme save.
Dievui, sau ir kitiems pripažinome tikrąją mūsų blogo elgesio priežastį.
Tapome visiškai pasiruošę Dievo darbui, apvalančiam mus nuo visų charakterio ydų.
Nuolankiai prašėme Jo apvalyti mus nuo visų mūsų trūkumų.
Sudarėme sąrašą žmonių, kuriuos nuskriaudėme ir pasiruošėme jiems atlyginti skriaudą.
Tiesiogiai atsilyginome tiems žmonėms, kuriems tai buvo įmanoma padaryti, išskyrus tuos atvejus, kai tai būtų įskaudinę juos ar kitus asmenis.
Toliau tyrėme save ir, radę kažką blogo, tuoj pat pripažindavome tai.
Pažinę Dievą, maldoje ir apmąstymuose stengėmės atnaujinti savo sąmoningą ryšį su Juo ir meldėmės, kad pažintume Jo valią ir gautume jėgų ją įvykdyti.
Būdami dvasiškai sužadinti šių žingsnių, mes stengėmės nešti šią žinią alkoholikams (narkomanams) ir gyventi pagal šiuos principus visose savo gyvenimo sferose.

Sveikti sudetinga, tik sakau supraskit vaistai jusu neisgydys. Sielos vaistai neveikia, deja :)

sss

2015-09-17 14:09

Reikia sakyti tiesa ir ka galvoji, reikia gyventi idealiai ir as zinau kaip, jei reikia pagalbos galiu viska duoti, bet reiks dirbti su savimi ir tai kainuoja...

????

2015-09-17 13:09

14.50 val. autoriui neturiu ką parašyti, nes vakarykštis rdquo;tordquo; ne aš buvau.

va

2015-09-17 08:09

rdquo;tordquo; rašė (2009-09-17 12:23) apie jausmus,jų poveikį.Aišku labai paviršutiniškai ir abstrakčiai,bet pradžia diskusijoms būtų nebloga-suprasti jausmo atsiradimo priežastį ir sugalvoti kaip padaryti,kad nejausti neigiamų emocijų.Manau čia užsuka žmonių,kuriems pavyko pereiti tai,surasti išeitį,būdus,atkasti šaknis.Esant palankiai diskusijų terpiai turėtų atsirasti ir rdquo;auksiniųrdquo; minčių,pavyzdžių,būdų.
Pakolkas laukiam kiekvieno noro ir pastangų...

mecislovas

2015-09-17 06:09

Dirbant bioenergetiškai yra pavojų.
Jei ,,gydytojo" ir ligonio auros vibracijos nesutampa,jei yra panašios organizmo problemos tada vyksta rezonanso reiškiniai ir ligoniui dažniausiai tik pablogėja-pablogėja net abiems... Bionergetinio rezonanso reiškinys yra tai,kad skirtingai nei fizikoje -panašus traukia panašų,todėl buvusi silpna ligos priežastis dažniausiai tik sustiprėja. Beje ,gydytojai apie tai žino ir tik todėl nerodo savo emocijų matant kito skausmą ,tik todėl nedirba bioenergetiškai(emocijos ir yra bioenergijos dalimi ) ,kad patys neužsikrėstų ligonio-paciento problemomis.Deja ,kai kuriems gydytojams tai nepavyksta ir jie todėl irgi serga ... Užjaučiu ... Daugiamatėje med. metode dirbama tik informatiškai ir tokių dalykų nebūna...

mecislovas

Ligos informacija žmoguje fiksuojasi holografijos pavidalu(stereoskopinė nuotrauka,banga-vibracija,solitonas..) ir klajoja po organizmą skysčių terpėse arba auroje,o psichikos sutrikimo atveju galvos auroje-psiciniame lauke.
Visa tai galima pašalinti daugiamatės medicinos-metode naudojamu įrankiu-vibracine eile. Vibracinė eilė yra diagnostikos metu surinktos informacijos pagrindu sukurta žodinė programa,kuri turi prasmę( ,,, ,,, sunaikinu virusus,esančius nervų fiziologinės sistemos nervų audinių ląstelių lygyje ,spinduliuojantys tokiomis tai bangomis....(jos turi tam tikras charakteristikas ) ,sukeliantys mano organizme ,tarkim,galvos skausmą,nerimą ir tt" ir iš pasąmonės ištrauktų tam tikrų simbolių sekomis-taip gaunasi spec energoinformacinis dažnio-formos-informacinis spinduliuotuvas,kuris sunaikina diagnostikos metu surastą priežastį ,sukeliantį kažkokį simptomą,ir tt. Metodas yra labai gilus,labai išplečia savo organizmo pažinimą,atveria didžiules galimybes ir šansus išgyti... Čia labai sunku viską glaustai ir paprastai išdėstyti,nes pasakyti galima labai daug ,informacijos šia tema yra labai daug... Žmogaus organizmas labai sudėtingas ir galima tik diagnostuojant galima konkrečiau pasakyti..
Kaip matyti iš aukščiau pasakyto, kombinuojant biolokacijos metodiką,turint šalinimo priemonę-vibracines eiles-programą galima atlaisvinti organizmo struktūrų savireguliacijos sistemą nuo ją žlugdančių priežasčių ir taip leisti pačiam organizmui save gydyti... be jokių vaistų... be jokių daktarų... skęstančio žmogaus reikalas yra pačio žmogaus reikalas ir niekas kitas negali būti pagalbininku... nesakykite kad negirdėjote...
rašykite mecislovas77@gmail.com
Ligų priežasčių preiskaičiuojama vos per 100 ,kurios yra bendros visai gyvai biofaunai ir florai,o konkrečiam žmogui susargdinti užtenka vos vienos ar keleto ir niekada nebūna kad visos priežastys jį užpuola.Atskirais atvejais ligos priežastys būna tiesiog žmogaus psichikoje,sąmonėje, klaidingame supratime-intelekte,išsimokslinime-išsiauklėjime,įpročiuose,fiziniame aplinkos pasaulyje-aplinkos ekologija o ir pačio organizmo vidinėje ekologijoje, energoinformaciniuose organizmo sluoksniuose-dvasinėje organizmo plotmėje.
Daugiamatėje medicinoje-metode nėra negalima-viskas yra įmanoma...

mecislovas

Daugiamatė medicina -metodas moka diagnostuoti bet kurių ligų atsiradimo,jų išsivystymo ir ligos funkcionavimo priežastis. Tos priežastys yra pačio ligonio pasąmonėje,sąmonėje ir dvasinių kūnų struktūruose.
Šiuolaikinis žmogus moka pažvelgti į kosmoso platybes už daugelio šviesmečių,tačiau mes esame akli ir nemokame suprasti savęs. Daugeliui organizmas asocijuojasi tik su išoriniu kūno vaizdu,na,dar žino kad kažkur krūtinėje plaka širdis,galvoje yra smegenys,pilve yra š... ir žarnos... Tuo savęs pažinimas ir baigiasi..
Tuo tarpu žmogaus organizmas yra nusitęsęs toli už kūno ribų energoinformatiškai ir kas vyksta šalia organizmo nematomame informacijos ir energijos laukuose tiesiogiai atsiliepia ir mintyse,jausmuose,jutimuose ir fizinio kūno funkcijose-cheminėse reakcijose.
Įsivaizduokite,kad jei sugebėtumėte atsistoti ant vienos organizmo ląstelės,tai kita ląstelė būtų matoma tokiame atstume ,kaip mes matome mėnulį... Įsivaizduojate ,kokios ir kiet tų jėgų laiko mūsų organizmo ląsteles griežtai sistemoje,kokie procesai galėtų vykti esant sveikam organizmui ir sergant? įsivaizduojate,kokios erdvės ir tuštumos yra tarp ląstelių,kas ten dedasi esant blogai organizmo vidinei ekologijai? ar galite įsivaizduoti ,kad žmogus yra kaip multiorganizmas labai sudėtingas ir to sudėtingumo laipsnį? kaip organizme funkcionuoja atmintis,psichika ?
to medicina,mokslas negali paaiškinti,todėl reikalingi ir specialūs metodai .
Tokiu metodu yra Daugiamatė medicina-metodas. Sakiau,kad visa ligos informacija yra pačio ligonio pasąmonėje ir sąmonėje,tačiau atmintyje jos nėra. Pats ligonis žino apie savo ligą viską,tačiau nemoka tos informacijos išimti ar pakeisti. Ta informacija yra žmogaus auros sluoksniuose holografijos pavidalu. Holografija yra ne blizgantis ženkliukas ,o trimatė-keturiamatė-daugiamatis vaizdelis ar nuotrauka-filmas ,iš kurios ir vyksta ligos valdymas. Visa tai juk nematoma. Kokie dar vaistai gali tą pašalinti? jokie... Vaistai tik nuslopina organizmo jutimo receptorius,nužudo nervus(užteršia organizmą cheminiais elementais ),tada mes nejuntame nieko ir tarsi viskas gerai,o liga ir toliau vystosi...
Daugiamatė medicina-metodas diagnostuoja tas priežastis biolokacijos būdu.
Biolokacija yra refleksinis atsakas per kažkokį instrumentą-švytuoklę,rėmelį,gyvo medžio šakelę (panašiai kaip ieškoma vandens gyslos šuliniui...matėte?
Rankoje laikomą instrumentą siūbuoja raumenys,raumenimis komanduoja nervų sistema,ją valdo sąmonė kartu su centrine nervų sistema,jas valdo pasąmonė ,esanti po sąmone.Žmonijos pasąmonė yra bendras laukas susijęs su kitomis kosminėmis struktūromis-tai labai jau sudėtinga ir sunkiai suvokiama,tačiau tai realiai taip yra..
Jei laikai rankoje už siūlo pakabintą žiedą,pvz-sau pasakyk,kad jei atsakymas būtų ,,taip" tada žiedas-švytuoklė turi suktis pagal laikrodžio rodyklę ir judėti į dešinę ir atsakymas ,,ne" turėtų būti parodytas priešingu judesiais. surašykite skaičių seką nuo nulio iki devynių padarydami tarpus tarp skaičių porą cm . Užduokite savo pasąmonei tokį klausimą,,mano pasąmone,prašau pasakyti man kiek mano blogos savijautos priežasčių yra mano organizme? " - žiedą laikydami ties skaičiais klausiame,,ar viena? ar dvi? ar trys ? ir tt "Ties kažkuriuo skaičiumi žiedas pradės suktis į dešinę ir tai bus atsakymas į klausimą.. Paprasta? be jokios abejonės,deja tai subobjektyvu ir daugeliui to neužtenka ,daugelis nori autoritetingo atsakymo iš gydytojo ir tt.deja ,atsakymai yra tik pačio ligonio pasąmonėje ir niekur kitur...
Tą patį žiedą ant siūlo(tai švytuoklė ,o metodas vadinamas biolokacija ) galima panaudoti nustatant ar tinka jums vaistai,išrašyti gydytojo-švytuoklę laikykite virš kairės rankos delno ir paprašykite kad švytuoklė parodytų jūsų organizmo biologinį -energetinį potencialą.,,koks mano organizmo biopotencialas?" švytuoklė pradės suktis į dešinę pusę ir apskritimo diametras parodo jo dydį.Apskritimą galima išmatuoti liniuote-norma laikoma kai apskritimą brėžia apie 5 cm. tada po delnu padedame išpakuotą vaistą,tabletę ar pan ir vėl užduodame klausimą ,,Kokį poveikį daro mano organizmo biologinei energijai tos medžiagos ,esančios vaistuose?"-jei apskritimas brėžiamas virš delno didėja,tai reiškia kad energopotencialą vaistai didina ir tai yra teigiamas poveikis,o jei mažina arba nieko nevyksta,tada vaistai neišgydys niekada (šie ...). Ieškokite kurie darys teigiamą poveikį-galima tirti žoles,cheminius vaistus ir tt,tik reikia perskaityti po kelis kartus anotacijas...
Tai yra biolokacinis diagnostikos metodas labai supaprastintame variante... Daugiamatėje med.-metode yra naudojamos spec diagramos , kuriš skaičius siekia virš 300 . taip surenkama informacija apie ligą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių