2015-09-17 06:09
Daugiamatė medicina -metodas moka diagnostuoti bet kurių ligų atsiradimo,jų išsivystymo ir ligos funkcionavimo priežastis. Tos priežastys yra pačio ligonio pasąmonėje,sąmonėje ir dvasinių kūnų struktūruose.
Šiuolaikinis žmogus moka pažvelgti į kosmoso platybes už daugelio šviesmečių,tačiau mes esame akli ir nemokame suprasti savęs. Daugeliui organizmas asocijuojasi tik su išoriniu kūno vaizdu,na,dar žino kad kažkur krūtinėje plaka širdis,galvoje yra smegenys,pilve yra š... ir žarnos... Tuo savęs pažinimas ir baigiasi..
Tuo tarpu žmogaus organizmas yra nusitęsęs toli už kūno ribų energoinformatiškai ir kas vyksta šalia organizmo nematomame informacijos ir energijos laukuose tiesiogiai atsiliepia ir mintyse,jausmuose,jutimuose ir fizinio kūno funkcijose-cheminėse reakcijose.
Įsivaizduokite,kad jei sugebėtumėte atsistoti ant vienos organizmo ląstelės,tai kita ląstelė būtų matoma tokiame atstume ,kaip mes matome mėnulį... Įsivaizduojate ,kokios ir kiet tų jėgų laiko mūsų organizmo ląsteles griežtai sistemoje,kokie procesai galėtų vykti esant sveikam organizmui ir sergant? įsivaizduojate,kokios erdvės ir tuštumos yra tarp ląstelių,kas ten dedasi esant blogai organizmo vidinei ekologijai? ar galite įsivaizduoti ,kad žmogus yra kaip multiorganizmas labai sudėtingas ir to sudėtingumo laipsnį? kaip organizme funkcionuoja atmintis,psichika ?
to medicina,mokslas negali paaiškinti,todėl reikalingi ir specialūs metodai .
Tokiu metodu yra Daugiamatė medicina-metodas. Sakiau,kad visa ligos informacija yra pačio ligonio pasąmonėje ir sąmonėje,tačiau atmintyje jos nėra. Pats ligonis žino apie savo ligą viską,tačiau nemoka tos informacijos išimti ar pakeisti. Ta informacija yra žmogaus auros sluoksniuose holografijos pavidalu. Holografija yra ne blizgantis ženkliukas ,o trimatė-keturiamatė-daugiamatis vaizdelis ar nuotrauka-filmas ,iš kurios ir vyksta ligos valdymas. Visa tai juk nematoma. Kokie dar vaistai gali tą pašalinti? jokie... Vaistai tik nuslopina organizmo jutimo receptorius,nužudo nervus(užteršia organizmą cheminiais elementais ),tada mes nejuntame nieko ir tarsi viskas gerai,o liga ir toliau vystosi...
Daugiamatė medicina-metodas diagnostuoja tas priežastis biolokacijos būdu.
Biolokacija yra refleksinis atsakas per kažkokį instrumentą-švytuoklę,rėmelį,gyvo medžio šakelę (panašiai kaip ieškoma vandens gyslos šuliniui...matėte?
Rankoje laikomą instrumentą siūbuoja raumenys,raumenimis komanduoja nervų sistema,ją valdo sąmonė kartu su centrine nervų sistema,jas valdo pasąmonė ,esanti po sąmone.Žmonijos pasąmonė yra bendras laukas susijęs su kitomis kosminėmis struktūromis-tai labai jau sudėtinga ir sunkiai suvokiama,tačiau tai realiai taip yra..
Jei laikai rankoje už siūlo pakabintą žiedą,pvz-sau pasakyk,kad jei atsakymas būtų ,,taip" tada žiedas-švytuoklė turi suktis pagal laikrodžio rodyklę ir judėti į dešinę ir atsakymas ,,ne" turėtų būti parodytas priešingu judesiais. surašykite skaičių seką nuo nulio iki devynių padarydami tarpus tarp skaičių porą cm . Užduokite savo pasąmonei tokį klausimą,,mano pasąmone,prašau pasakyti man kiek mano blogos savijautos priežasčių yra mano organizme? " - žiedą laikydami ties skaičiais klausiame,,ar viena? ar dvi? ar trys ? ir tt "Ties kažkuriuo skaičiumi žiedas pradės suktis į dešinę ir tai bus atsakymas į klausimą.. Paprasta? be jokios abejonės,deja tai subobjektyvu ir daugeliui to neužtenka ,daugelis nori autoritetingo atsakymo iš gydytojo ir tt.deja ,atsakymai yra tik pačio ligonio pasąmonėje ir niekur kitur...
Tą patį žiedą ant siūlo(tai švytuoklė ,o metodas vadinamas biolokacija ) galima panaudoti nustatant ar tinka jums vaistai,išrašyti gydytojo-švytuoklę laikykite virš kairės rankos delno ir paprašykite kad švytuoklė parodytų jūsų organizmo biologinį -energetinį potencialą.,,koks mano organizmo biopotencialas?" švytuoklė pradės suktis į dešinę pusę ir apskritimo diametras parodo jo dydį.Apskritimą galima išmatuoti liniuote-norma laikoma kai apskritimą brėžia apie 5 cm. tada po delnu padedame išpakuotą vaistą,tabletę ar pan ir vėl užduodame klausimą ,,Kokį poveikį daro mano organizmo biologinei energijai tos medžiagos ,esančios vaistuose?"-jei apskritimas brėžiamas virš delno didėja,tai reiškia kad energopotencialą vaistai didina ir tai yra teigiamas poveikis,o jei mažina arba nieko nevyksta,tada vaistai neišgydys niekada (šie ...). Ieškokite kurie darys teigiamą poveikį-galima tirti žoles,cheminius vaistus ir tt,tik reikia perskaityti po kelis kartus anotacijas...
Tai yra biolokacinis diagnostikos metodas labai supaprastintame variante... Daugiamatėje med.-metode yra naudojamos spec diagramos , kuriš skaičius siekia virš 300 . taip surenkama informacija apie ligą