darius

2015-07-17 16:07

G.Šičko metodas paremtas mokslinemis ziniomis ir dienorascio rasymu. Kursai vyksta Vilniuje Liepkalnio 18, trukme 10 dienu po 3 valandas. tel.(85)2620251

neringa

2015-07-17 13:07

gal galiu smulkiau suzinoti apie Sicko metoda. kur reiktu vaziuoti (i koki miesta, kiek laiko vyksta "gydymas", ar pasirenkami terminai (kaip kodavime). gal yra smulkus aprasymas internete.

neringa

2015-07-17 13:07

kaip galeciau daugiau suzinoti apie siuos metodus.

darius

2015-07-17 12:07

Jei nepadejo kodavimasis, pripazistama problema, siulyciau nenuleisti ranku ir bandyti kitus budus. Yra Minesotos programa, anoniminiai. Man padejo G.Šičko psihologinio perprogramavimo metodas.

neringa

2015-07-17 11:07

Sveiki,
su vyru gyvenam jau 10 metu, bet paskutiniai metai tapo kazkoks kosmaras, pradejo gerti iki "smigimo" kas dien. bandziau su juo kalbeti, kodavosi gal kokius 6 ar 7 kartus, bet ... kai pasiuliau pastaraji karta nueiti, tai sako, "pati matai, juk nepadeda", ir toliau "lieja". Net nezinau ka daryti.

vida

2015-07-17 11:07

jeigu jis nesutinka geruoju pasidalinti buto tada as turiu moketi kazkoki zymini mokesti 3procentus nuo buto vertes. pvz musu butas 90ooo Lt. tai mokestis 3000. dar turiu liudininkus atvesti kurie patvirtintu jo baisybes. kuri eis? arba galiu jam viska palikti ir iseiti tada pigiau labai pigiau gal keli simtai.tai gal tegul jis ir geria tam bute vienas ir be skyrybu popieriuko.o as issinuomuosiu. nes kartu su juo neimanoma. ar as 1 arne buti su juo neimanoma. jusu 2 savaites geria. osis geria visa laika sustojimai kai pradeda ziaukcioti ir vemti degtine. tie sustojimai trumpi kelios dienos , savaite. kai sustoja tada dar labiau maisosi protas.

Maja

2015-07-17 09:07

O už ką 3-4 tūkst. Kas įeina į tai?

vida

2015-07-17 07:07

danguole nesuprantu taves ,jei nemyli jo kaip gali taip su malonumu aukotis. as aukojaus 30 metu, bet visada svajojau apie grazesni gyvenima su mylimu zmogum.ir dievas manes pasigailejo. nezinau pabaigos, bet kitaip mano smegenys butu pasimaise, su girtuokliu ir psichu bunant salia.
dabar dekinga tam zmogui kuris priima mane tokia.
skirybos man kainuotu 3-4 tukstanciu + gygybe. jis beprotis. sunku isivaizduoti, tokiu zmoniu mazai. jis moka sukelti sau gailesti, o jei priesinsies tai parodo visai kita savo puse. as su juo kentejau nes turejau vaikus. ir dabar turiu tik jie jau suaugo turi savo gyvenimus kurti nejaugi busiu visa laika prie ju prilipus.
o su girtuokliu buti salia man per sunku. as nebegaliu nei fiziskai nei dvasiskai. jeigujis ir nustotu gerti - vistiek jo nenoriu.uzteks buti auka. nenoriu buti jam jokia motina.

darius

2015-07-17 05:07

Jokiais budais ne del mano nusigerimo. Mes puikiai suprantame alkoholizmo problema. Zmogus gime nieko nezinodamas apie alkoholi ir toks turetu buti jo gyvenimas, taciau mes gyvename tokioje visuomeneje, kur alkoholio ir tabako vartojimas mums grudamas nuo pat pirmuju musu gyvenimo dienu ir mes neturedami kitokios informacijos tai priimam kaip butinybe. Patikekit, ir Naujus, ir gimtadienius galima labai linksmai svesti ir be narkotiniu nuodu, o kita diena viska prisiminti ir puikiai jaustis.

dalija

2015-07-17 05:07

Dariui...
Blaivybe artimuju del taves, atsisakymas Nauju Metu,visu svenciu, kad tu neuzsigertum? Ar kitaip?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių