doppelgänger

2015-05-06 22:05

Ką tik pažiūrėjau filmą rdquo;Iliuzionistasrdquo;, Neil Burger, puikiai nuteikė. Paminėsiu dabar Vernadskį,J. Cambellą, Wilsoną, Grofą, Jungą ir daug pavardžių, bet kai jos liejasi tarpusavyje su nuostabiais pasaulio suvokimais į gražią pasaulio suvoktį... Tiesiog dabar džiaugiuosi ir noriu tuo šiek tiek pasidalint.

zunda

2015-05-06 22:05

D

Aha, tylu. Niekas taip ir neprisideda prie mūsų, o aš vėl negaliu išnarpliot minčių raizgalynės.

Velnias, norisi dar ką nors parašyt, bet ...................................................................................

rasa

2015-05-06 20:05

Bet priverst myleti ir negalima joki zmogu. Geriau karti tiesa negu saldus melas

zunda

2015-05-06 20:05

www.slideshare.net/guest05ab0c/gyvenimo-traukinys

virga

2015-05-06 19:05

sveiki, visi. As cia del kuno ir sielos pasigincyti atejau. Kad sielai kunas yra kalejimas, tai taip Platonas sake. Bet tai tik metafora. Nes kito sielai kunas gali buti puikiausia karalyste. Zodziu zaismas, taip sakant. O kad smegenys psichinemis ligomis serganciu zmoniu yra sveikos galiu paliudyti todel, kad pati studijavau medicina. Taip tiktrai yra - psichiatrai gydo mintis, o smegenimis pasinaudoja, kaip sakant rdquo;va bankrdquo; rizikuodami, nes niekas nezino, kokius tai kiekvienam zmogui sukels rezultatus.

violla

Kaip gerai,kad vis daugiau nuomonių pasimato,daugiau patirčių galime sužinoti. Viskas yra vertinga. Tai ir rašykime,tuo gal kam nors padėsime,kartais ir vienas sakinukas gali užkliūti,gerąja prasme.
O dėl xanax žinau tiek,kad jis kerta per atmintį. Dar sako -priprantama.
Aš jį naudojau kurį laiką,paskui kai gerai dar veikė fevarinas numečiau,be jokio skausmo. Tikrai nepripratau.
Dabar kartais išgeriu,kai jaučiu,jog nerandu ramybės,kai atsiranda įtampa,na,pvz,jei reikia kalbėti grupei žmonių ir kt. Epizodiškai. Tik jau stiprų,1 mg.
O pripratimo jausmą prie vaistų žinau,nes buvau pripratusi prie vaistų nuo galvos skausmo prodeino. Bet jo dabar neįveža į Lietuvą ir teko apsieiti. O tada tai buvo ne kas,sunku,kol atpratau.
Dar žinau,kad xanax patys medikai labai rsquo;mėgstarsquo;,geria per konferencijas,prieš įtampas,nakčiai ir kt.
Ir vėl gi,kiekvieno kita patirtis,kuri priklauso nuo galybės dalykų.

li

to atsakiusiam:noreciau paklausti ,kokie yra Remerono privalumai pries Zolofta?Dar norejau paklausti ,ar kas vartojo Wellbutrina ir koki jums jis dare poveiki.Su musu medicina paciam reikia studijuot vaistu ivairove internete ir veliau klaust gydytojo,ar jis mano kad tie ar anie vaistai galetu buti tinkami.Yra begale vaistu ir jie (ar ju derinys)labai skirtingai veikia zmogaus busena.Kad atrast zmogui tinkama derini,reikia jo ieskot.Bet pas mus,kiek teko girdet ,zmogui israsoma vaistu ir veliau paklausus,ar jam nelabai bloga ,siuloma gert ir toliau,gal pageres.Bet daug zmoniu vartodami vaistus vis dar jauciasi nelabai gerai o nutraukus ju vartojima visiskai ch...
Noretusi sutikt gydytoja,kuris stengtusi isigilint i zmogaus problemas,padet jas isprest.Aisku ,kad gydytojai irgi zmones,turi savo problemu ir sunkumu,bet pas juos ateina zmogus ,kuriam labai reikia pagalbos ir gydytojai GALI ta pagalba duoti(jei nori)

r

2015-05-06 18:05

Tikrai nenorėčiau kalbėt apie kūno ir dvasios atskirtumą, man tai kvepia viduramžiais.Atsiprašau, bet abejoju ir objektyvumu: juk tai, ką stebime yra taip pat psichikos veiklos rezultatas.

r

Psichinis susirgimas tolygus realiam rdquo;kūniškuirdquo;. Medicina dar netoli pažengus šioj srityje. Psychė kelia savus, subtilius reikalavimus, bet aš tikiu pažanga, kai bus priartėta prie priežasčių, iš esmės.

Vilte

noreciau palinketi visiems, nepakliuti i depresijos nagus...myleti gyvenima, grozetis juo, nes jis yra gan trumpas...sekmes ...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių