2015-05-24 15:05
Tai santykius aiškinatės?:)) Nu baikit. tai tik blogina nuotaiką, o reikia visko, kas ją keltų. Vakar taip pavargus buvau, kad siaubas, atrodė jau ir širdį skauda, ir akys merkias, o vakare sunku nurimti. Nerimas sukilo, bet pagalvojau-tai tik nuovargis, tai tik emocijos, o esmėje gi aš stipri, mano dvasia stipri ir tikinti. Reikia atskirti būseną, nuotaiką, emociją nuo tikrosios esmės, dvasios, tikėjimo.Kvėpavau tam tikru kvėpavimu-kai per įkvėpimą pilvą reikia išpūsti, per iškvėpimą įtraukti. Toks kvėpavimas ramina, kai kas sako, kad tai įžanga mokytis meditacijos. Tuo gerai, kad atitraukia nuo blogų minčių, nuramina, išvalo tarsi sąmonę, nes reikia sekti kvėpavimą tik ir viskas tam kartui išsiplauna. Kol kas labai trumpam susikaupiu. dabar taip save migdau:) okey-sėdu mokytis. Sunku. bet jau pirmadienį įskaita, tai nėr kur dėtis, turi susikaupti, greit atsilaiduoti, bus gėda gi, jei palūšiu ir mano gražūs ir geri ketinimai nukris į balą, tada labai galiu savim nusivilti ir kristi į depresiją, o ir kitus žmones pavesti. Proto palaužymas nauju dalyku-į naudą.Reikia saugotis proto klampumo. Vis jį praplauti:)))Išvalyti sena, įpilti šviežio:))