viollaa

2015-05-24 21:05

doppelg

Valio - ir tave sutikt šiuo metu:)
Labas, aha :)

doppelgänger

2015-05-24 21:05

Gerbiu knygas popieriuje. Atsiverti, sklaidai, popieriaus kvapas, pačiupinėjamas dalykas, nešiojies, nereikia į ekraną spoksot... Tik vis sunkiau randu mylimas knygas. Vėlgi naudosiuos internetu, kad galėčiau jas užsisakyti paštu.

violla

2015-05-24 18:05

Labas vakaras. Skaitau...

Leta

2015-05-24 16:05

Aš omeny turėjau amžiną išsiskyrimą

Roberta

2015-05-24 15:05

Tai santykius aiškinatės?:)) Nu baikit. tai tik blogina nuotaiką, o reikia visko, kas ją keltų. Vakar taip pavargus buvau, kad siaubas, atrodė jau ir širdį skauda, ir akys merkias, o vakare sunku nurimti. Nerimas sukilo, bet pagalvojau-tai tik nuovargis, tai tik emocijos, o esmėje gi aš stipri, mano dvasia stipri ir tikinti. Reikia atskirti būseną, nuotaiką, emociją nuo tikrosios esmės, dvasios, tikėjimo.Kvėpavau tam tikru kvėpavimu-kai per įkvėpimą pilvą reikia išpūsti, per iškvėpimą įtraukti. Toks kvėpavimas ramina, kai kas sako, kad tai įžanga mokytis meditacijos. Tuo gerai, kad atitraukia nuo blogų minčių, nuramina, išvalo tarsi sąmonę, nes reikia sekti kvėpavimą tik ir viskas tam kartui išsiplauna. Kol kas labai trumpam susikaupiu. dabar taip save migdau:) okey-sėdu mokytis. Sunku. bet jau pirmadienį įskaita, tai nėr kur dėtis, turi susikaupti, greit atsilaiduoti, bus gėda gi, jei palūšiu ir mano gražūs ir geri ketinimai nukris į balą, tada labai galiu savim nusivilti ir kristi į depresiją, o ir kitus žmones pavesti. Proto palaužymas nauju dalyku-į naudą.Reikia saugotis proto klampumo. Vis jį praplauti:)))Išvalyti sena, įpilti šviežio:))

guru

2015-05-24 15:05

As pripazystu kitu nuomone,bet mano patirtis sio forumo tema,daro savo.

dalužė

2015-05-24 13:05

Visi mes cia Dievo grazus instrumentai,visu stygos netinkamai suderintos...
Ar nebutu grazu,kai vienas kitam padedami surasim grazia melodija.

dalužė

2015-05-24 13:05

Labutis!
Gera,kas bando nors kiek suprasti savo vieta ,funkcija sioje zemeje(aisku ir forume).Visi mes nepakartojami-su savo rdquo;lagaminaisrdquo;is praeities.Vieni kantriai tempia,net neatidarydami,kiti,vis iesko juose kazko ,dar vieni rusiuoja ...Is praeities,mes atsinesam ne tik dziaugsma,bet ir kancia.Ismintingas neziures atgal(juk be reikalo iseikvota energija),nes nieko nepakeisi.
Tie ,kurie grizta,panasus i ta zmogu,kuris be perstojo liecia kutenama zaizda.
Ar daugelis is jusu megsta grizti i praeiti ir kodel?
P.S.as vis bandau uzvesti kokia tema,nieko pries jei jus ir savo pateiksit.

guru

2015-05-24 12:05

Tai man ir varda pasikeisti?Zilvinas senoveje buvo vadinamas juru valdovas.

Leta

2015-05-24 06:05

Labas rytas, kaip visada.
Violla, negaliu atsakyt ar aš jau žinau , kas esu, bet tiek kiek žinau man ir gana.
Bet gal čia tik žodžiai, gal mes visos, tu, aš, Dalužė kalbam apie tą patį. Suprast save, rasti suprantamų būdų kurie padėtų gyventi geriau , jaustis gerai tarp žmonių ir kad žmonės jaustųsi gerai su mumis. Tai man svarbiausia.
Daluže, tu eini toliau, tu svarstai apie žmogaus paskirtį šioje žemėje (taip aš tave suprantu). Aš tam neskiriu ypatingo dėmesio.
O svarbiausia, kad man smagu su jumis. Ir su tavim guru, nesvarbu kaip tu vadiniesi. Juk ir aš ne Leta. Ir tu Violla, ne Violla, ir mus klaidini su dviem rdquo;lrdquo; :)) O kodėl jos turi būti dvi?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių