Anonimas

2015-06-11 06:06

a..kojas tai visada mama mokino ir liepe valytis o kodel ir turbut nezinau bet zinau kad batai palengvetu darbe geriau jei ka valytoja isvalo ir bartis negaunam..

Anonimas

2015-06-11 06:06

kad galima tai busiu is tu kur nezino manau cia suzinoti bus ka nors galima ar ne tetule Veta padek man.

Roberta

2015-06-11 05:06

Labas:))orai karšti.Mūsų kalbos irgi. Iš tikro -kuo daugiau šnekėsi,tuo viskas labiau išskys..Daug gerų minčių čia išgirstu. Toks mažas visuomenės modeliukas:))Man patinka , kai randu kitokių minčių nei aš galvoju,kitokių jausmų. Tai lyg mokykla. Jei virčiau tik savo sultyse-grėstų vienpusiškumu ir nuobodybe, įsiciklinimu, prisirišimu, taigi-ir savotiška izoliacija. Žmogus yra toks, koks ne tik vienas savy, bet ir yra su kitais, mes vieni su kitais labai susiję.Lyg susisiekiantys indai...

doppelgänger

2015-06-10 20:06

Vaje vaje, kaip vargau:) Dabar win xp, o buvau vistoj, kosmaras, draugas norejo vezt taisyt mano kompa, kaip tai pats sutvarkiau:))

zunda

2015-06-10 20:06

viollai

Negali būt, kad žinai. Na, nebent bičiuliaujiesi su bildukais, naminukais ir kt. Tada jie pavaišino ir tave, nes aš viena negalėjau per žiemą tiek sulapnoti. :))

O tos audros, žaibai ir visokios perkūnijos pribaigs mane. Ir bijau, ir miegot ramiai neleidžia, triukšmauja.

virga

2015-06-10 18:06

Sveiki, saunuole Violla, dazyk, as ta jau padariau grizus ne todel, kad blankus, bet del to, kad budama beveik juodaplauke, grizau po saules dozes kazkokia nebe savo spalvos. Tai dabar pasidariau kaip juodas barsas. O ka - nieko, susilygins po to. Is viso kelione turejo viena akivaizdu minusiuka - plaukai tapo kaip siaudai, o nuo saules kad ir labai saugojausi, oda visa isdziuvo kaip mumijos ir dar pakeite spalva. Tai sit tokios pusnaujienes.

Anonimas

2015-06-10 17:06

uzejau tycia sakau gal kam vel manes reikia. jau visai isaiskinote ir mane itikinote kad baznycia arti bet...o pagalvojau kad gal guru racionaliausias jis kaip blondine: paskaito uzraso-uzraso paskaito-nuskaito-nuraso ir ne galva sukti i filosofijas leistis. jo padange buvo rami bet kam tas vienas islindo prirase visokiu kali juga o ka tai reiskia as biednas klap klap nesupratau gal paaiskink guru-- aciu.
mergaites as jei ka su jumi tik blondinei linkejimus perparduokit. ot velnias -ar racionalu???

violla

2015-06-10 16:06

Aš dabar dažau plaukus, va.. Duobėj nesimatė, o išlipus kažkokie blankūs pasirodė, vos ne blondiniški..
Va, tokia mano smulkmenėlė. Šiandien.

Vienas

2015-06-10 14:06

Sveiki visi!
Karsta..
Fataliskas nesusikalbejimas budingas siu dienu lietuviams.Nieko nepadarysi,toks metas.Kali juga(ar ne guru?))
Mazai zodziu gali padet,daug zodziu sugadina viska.
Kam kalbeti apie tai,ko neimanoma pasakyti..?
Kam rasyti ta pati?Juk kurcias neisgirs..
Sis forumas lyg veidrodis,kuriame mes galime pamatyti savo veida.Vienur kalbedami apie geri,zmogiskuma,pagalba,nuosirduma,kitur maldami vienas kita i miltus.Bet tai zmogiska..
Ir myleti ir nekesti yra zmogiska,nes tai zmogaus bruozai.
p.s.Atleisk guru,nu nieko neparasiau apie vaistus..
nu nieko..

zunda

2015-06-10 14:06

viollai

Aha, užpirkinėju. Kai ledų užsinori 24 val., tada gi neisi pirkt.:))
Be to, iš šaldiklio uogos jau kažkur dingo (gal naminukas suvalgė), tai ten prikraunu ledų.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių