violla

2015-06-15 16:06

Nerašo ir matyt, nemato reikalo. Tuo ir baigiasi mūsų visuomeniškumas, nes matyt, nėra laiko. Tam kartui dauguma iš duobių išsikapstė, juk vasara su sava žalia kasa..apsigaubus mėlyna skara..Padeda. Toks tas žmogus. Gaila, galima ir prabėgant paklausti, ar kam nors nėra slidu, link duobės..)) Vos ne moralas išėjo. Neee, tikrai ne. Smagu, kai nors vienas iliuzijų medis prigyja, bent vasarai. Prigijo ir man vienas, bet čia vistiek gera pabūti, juk kolektyvas, nors ir virtualus. Bet šildo ir per atstumą, juk žmogaus bioenergija sienų nežino.

virga

2015-06-15 16:06

O, beje, kur visi kiti? nors zodeliu atsiliepkit, vis ramiau ant dusios, kad nieko blogesnio neatsitiko, o zodi pasakai, isgirsti ir jau sis tas...

wirginija

2015-06-15 15:06

Jus pasaketi: "Galima sirgti sunkia depresija,bet buti geros nuotaikos."

Kaip taip gali buti? Pastaruoju metu as nekenciu viso pasaulio, kad man niekas nepadeda, niekas manes nemyli, niekam as nerupiu. Kai matau, kad zmones nori pries mane pasipuikuoti arba tiesiog mane ignoruoja tiesioginio pokalbio metu (man taiop visai neseniai buvo), tampu sarkastiska ir ironiska. Bet moku ir sypsotis bei juoktis. Tai as sergu depresija, nes pasaulis man tikrai nemielas del ligos, kuri niekaip neisgydoma, del vienatves ir pan. dalyku?

rasa

2015-06-15 13:06

Privatus daktaras tikrai negali rasyti kompensuojamu receptu, tik ten, kur prisiregistraves zmogus, arba pagal siuntima, bet tik valdiskoj istaigoj. Privatus daktarai nera pasirase sutarciu su ligoniu kasom, del to ir negali. Bet as tikrai netikiu, kad poliklinikose nepriimtu uz pinigus, oficialiai registraturoj susimokat ir viskas. Galit ir tiesiai eiti pas daktara i kabineta ir susitarti, kad sumokesit jam uz konsultacija asmeniskai, buna sukalbamu daktaru tikrai. O daznai beje buna, kad registraturoj seseles labai megsta savivaliauti ir rodyti savo valdzia, eikit tiesiai pas daktara ir tarkites, o ne per seseles.

Nina

2015-06-15 11:06

o privatus psichiatras negali rasyti kompensuojamu receptu????
ten kur prisiregistravusi, as nenoriu eiti...o issiregistruoti irgi negaliu, nes kitais atvejais netinka...

rasa

2015-06-15 11:06

Nu tai tada nueikit ten, kur esat prisiregistravusi, arba persiregistruokit prie Vilniaus kokios poliklinikos, tada gales jums ir kompensuojamus receptus rasyti.

kamila

2015-06-15 09:06

Zmones,na gi nustokit gi pagaliau sedet ant tu narkotiku,turiu omeny psichotropiniu vaistu!Nejaugi nematot kitos iseities is savo depresiju ar manot kad vaistai vienintele pirma ir paskutine iseitis?Tikrai ne!!!As pasveikau ir iki siol tvarkausi BE vaistu,o kitais budais,TIKEJIMU.Ir man tai padeda geriau nei ta chemija,kura jus vartojat.Jei kas nori sekti mano pedomis,rasykit,mielai padesiu:))

Nina

2015-06-15 07:06

na paziurejau inete , tai ji daugiau uzsiima savizudybiu problemom, tokia jos sritis...siaip parasiau jai, bet kol kas nera atsakymo.
Psihiatru kainos didziules...o kur dar vaistu kainos...liudna, kai susergi...

violla

2015-06-15 07:06

Taigi, ateikit, rinkitės - didžiulėm braškėm vaišinu:)Aš turiu savaitę atostogų, tai šiandien pašvenčiu žemės ūkiui: va, anksti ryte sutvarkiau šiltnamy pomidorus, dar gėlynus pertikrinsiu, palijo, tai visi augalai tokie laimingi..kad mums taip..Sausra visame kame blogai..Kitas dienas padarysiu susitikimų dienomis, aš negaliu be žmonių. Tik taip apgaunu depresiją, tuomet jai per sunku mane sugaudyt. Pasigauna, kai grįžtu namo.
O kur Leta dingo?

violla

2015-06-15 06:06

Kad ir žinojimas(sužinojimas), jog sergi nepagydoma liga. Galutinė diagnozė. Toje dienoje, prieš nežinojimą, buvo daugiau vilties ir šviesos. Buvo tikėjimo. Dar. Žinojimas visa tai atima. O toliau, aš jau nekalbu apie tolybes-aukštybes, savirealizaciją ir mobilizaciją, išėjimą į karą..su liga. Visai tai - per liūdesio veidą. Per kančią.
Šiuo metu, aš džiaugiuosi, kad gal kažko nežinau,- tai tikiu, gal ir nėra. Su tuo kas yra, aš gyvenu ir, bent kartais, linksmai:) Su viltim. Su žmonėm. Ir myliu tuos žmones.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių