doppelgänger

2015-12-18 14:12

Pajutau gėlimą žodžiuose, nėra noro komentuoti. Taip ir tylėjau.

Ramas

2015-12-18 14:12

jo pirksiu. nepigus reikalas. apie 5lt buteliukas vienai dienai. bet mano chebra geria sake savijautos super! sako ir energijos ir nuotaika liuks.. na gal ne ant visu veikia .. bet.. as tirai isbandysiu.. dezute berods 100lt siaip uz gera savijauta manau nedaug jei tikrai geras dalykas;)

guru

2015-12-18 13:12

Realus dalykas.Sveika,bet sergancio sunkesne depresija,tai neisgelbes deje...

viollaa

2015-12-18 13:12

dopellg

Lyg būtum aprašęs apie mane:)
Šiandien nuo 15 val. aš lygiai pesimistė. Sekantis žingsnis - ir duobė..
Išlikti man tik humoras ir padeda. Bet va, keturias dienas išgyvenau be duobių. O tai jau daug :)

Ramas

2015-12-18 12:12

www.gamtosproduktai.lt/lt/produktai/grupe_3/pien/plus
kas nors ka nors girdejot apie tai ? nerealus dalykas!

Vilte

2015-12-18 11:12

Sveikuciai visi... as taip pat nieko tokio blogo neturiu pries ta klubo kurima.Nes tik tie gali suprasti apie sia liga , kurie serga...sveiki budami to nesupranta, jie tik pasijuokia...

Ramas

2015-12-18 08:12

laba diena beje.. taip nerimo sutrikimu turi vienokiu ar kitokiu dauguma. kurie patys sugeba juos vladyti tiems gerai. pagalbos jokios praktiskai nereikia.. bet jei saves kontroliuoti jau nebesugebi cia jau liudniau.. man asmeniskai sunku sau irodyti kad ta liga tai kaip ir neliga. kad sirdele sveika kad visa kita irgi gerai.. kai jauti fizini diskomforta ir prie to prisideda dar dvasinis..nekas..
na pvz vakar uzejo draugas. pradejom kalbet ir jau jauciu kad man galva svaigsta demesis kazkaip sutrinka.. pradejau save rdquo;spaustrdquo; ir siek tiek pagerejo.. Slimai o tau nebuna kazkokiu bendravimo problemu tokiu? ar kazko panasaus ? kad kazkaip kartais net artimiausiu zmoniu nenori matyti nenori kad jie taves kazko klausinetu kalbintu?
na uzteks cia kolkas bedavot :) arbata austa einu gert :)

Leta

2015-12-18 07:12

Sveika, Roberta, sveiki visi. Slimai, man liga nedaro pastebimos įtakos fizinei sveikatai, pulsas mano ir spaudimas šiaip biskį šokinėja, bet man tai nekelia nerimo. Ir skausmai nevargina, jei skauda nugarą ar kepenis, tai manau, kad dėl kitų priežasčių. Aš nežinau ar depresija paveldima, bet manau, kad depresyvus požiūris į gyvenimą tai tikrai persiduoda. Tokį turėjo mano mama, nors depresija tikrai nesirgo. Bet skųsdavosi, kad nuolatos jaučia nerimą. Manau kad ir aš panašiai jaučiuosi.
O kai nutraukiu vaistus, kurį laiką būna neblogai, o paskui pradedu nemiegoti. Vakare užmiegu, bet pabundu antrą, trečią ir neužmiegu. Ir žinoma užpuola nerimas, liūdesys, apatija. Nustoja, kaip sako Ramas, patikti tai kas patiko, atrodo nieko gero nelieka, pati sau pasidarau nykiai netikusi

Roberta

2015-12-18 05:12

Labas, šnekatės, vadinas:)) Ramas su Slimu lyg vienas žmogus čia atrodo:)) kas man gražu iš Jūsų-kad esat nuoširdūs, be pykčio nei ant savęs, nei ant kitų. Aš tai, kai depresija, tai pykstu-kad aš nemoku gyventi, kad kažkas yra netaip gyvenime, nerimauju, ieškau savy priežasčių, dėl ko man taip, ką turiu daryti kitaip. Ir, aišku, bebandydama kažką keisti, prisikuriu naujų bėdų:)))mane gelbsti darbas. Kai padarau daug, gerai,pasidžiaugiu darbo rezultatu, lyg užpildau dieną ir nesijaučiu bevertė. Na, bent žinau, kad užsidirbu sau algą, kad nereikia jaustis kažkam skolingai, esu įsitraukus į visuomenę. Tiesiog to reikia ir tiek. Ir truputį darau tai, kas yra mano dūšiai miela. Geras klasikos koncertas, gamta, šuo ir katinas, skanus maistas šeimai, tvarkingi namai, truputis dvasinės literatūros, graži laida per tv, gera knyga-tai padeda gyventi, pajusti gyvenimo prasmę.O kažkam pasakotis savo bėdas, juolab darbe, nėra gerai, tai anksčiau ar vėliau atsisuka. Tai jau tada geriau su kažkuo virtualiai kalbėtis-taip saugiau, nepatinka-išėjai ir tiek.Geriau kalbėtis su psichologu.Apie dvasinius sunkius išgyvenimus geriau tegu žino tik artimiausias žmogus, šeima.Nors labai labai sunku, bet geriau išsaugoti orumą. Mes gyvenam atseit šaunuolių visuomenėje, tad bet koks silpnesnis bus anksčiau ar vėliau pastumtas. Nors tie šaunuoliai dažnai patys slepias po kaukėm. Bet yra kaip yra, daug ko mums nepakeisti, tenka tik faktus konstatuoti:))Ir prisitaikyti. Surasti savo erdves, savo žmones, savo veiklas. nereikia bijoti ir vaistų, jei tik jie padeda, nes kartais būna, kad žmogui nesigamina ten tam tikros medžiagos smegenyse, tad reikia lyg papildo.Ir nieko čia tragiško. Ėjimas pas psichiatrą ar psichologą man neatrodo kažkokia gėda ar pan. Sena atgyvena galvoti apie tai kaip kažką negero, na, bet irgi, kadangi žinom šį požiūrį, tai juo girtis darbe pvz nereikia:))Manau, kad jautresni žmonės tiesiog pervargsta nuo šiuolaikinio gyvenimo, nuo skubėjimo, nuo išorinio bruzdesio, nuo nesaugumo jausmo, nuo visų tų mobiliakų ir t.t. retas kuris dabar neturi nerimo ar depresinių nuotaikų. Laimingi tie, kurie radę savo tikrąją vietą gyvenime, turi mėgstamą veiklą, darbą, kuris jam labiausiai tinka, kurių nervų sistema iš prigimties stipri. O kartais žmoguje gyvena lyg ilgesys kitokio gyvenimo, bet jis negali to realizuoti ir tada blaškos lyg, pradeda ardytis nervai, psichika. Tada arba randa kažkokias išeitis, arba tieiog prisitaiko ir randa prasmę tame, kur yra pats dabar. Na, pafilosofavau mat nuo pat ryto:)) geros dienos ir neliūdėkit, visi turi bėdų, visiem nesaldu, tik kiti gal to nerodo arba suranda savy išminties pasidžiaugti tuo, kas yra Dabar.

doppelgänger

2015-12-17 22:12

Keliavau apie 21:30 namo, tai bent jau vėjas buvo aprimęs. Dieną vos ausys nuo šalčio nenukrito:) nekalbant apie nosį.

Vilei:

Senas posakis: pesimistas - tai gerai informuotas optimistas. Pas mane būna įvairiai: vieną dieną aš pesimistas, kitą - atvirkščiai. Labai vertinu žmoguje humoro jausmą, mano manymu šis pojūtis palengvina skausmą beprasmybės, absurdo akivaizdoje.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių