guru

2015-08-01 07:08

Depresija neretai atsiranda netik nuo streso.

sveikas

2015-08-01 05:08

Pakartosiu ir šiame skyrelyje, atleiskit:

Vakar pagalvojau, kad aplinkui tik trys žmonių tipai: vieni nuolat naudojasi laikrodžiu, svarstyklėmis,metru, antri plaukia pagal kompasą, treti - šapeliai gyvenimo okeane.

sveikas

2015-08-01 05:08

Depresija pasirodo tada, kai žmogaus psichika pavargsta kovoti su stresu. Streso šaltiniai labai įvairūs - vienam tai įtemptas darbas, kitam - pairę santykiai šeimoje, trečiam - sveikatos problemos. Efektyviausia yra kovoti su streso ištakomis, o ne pasėkmėmis. Bet tai sunkiausia, nes reikalauja daug žinių, valios ir tikėjimo.

violla

2015-07-31 19:07

Tikiuosi, naktinėtojai dar ateis:)

vi

2015-07-31 19:07

Tai pas jus nėra širšių? Gerai jums...

O šiaip jau... Esu... ne, matyt, jau buvau didžioji krepšio mėgėja. Jei prieš metus ar pusmetį, kas būtų pasakęs, jog net rezultatas LT:JAV man pataps dzin, būčiau nepatikėjus. Ir štai dzin. Kažkokia degradacija gaunasi... O gal atvirkščiai – sugrįžimas į realybę? Gal depresija tai ir yra realybės suvokimas su visomis iš to einančiomis pasekmėmis?

Lietuvaite

2015-07-31 15:07

Sveiki. Laminnie pakuotės kaina 100 lt. Išsamesne informacija edita.ambraziunaite@gmail.com arba 867747806.
Laminine labai pagerina psichologinę sveikatą,jis sumažina streso hormono Kortizolio gamyba 50 proc. , todėl žmogus tampa labiau atsipalaidaves, laimingesnis, geriau susitvarko su stresu, labiau sutelkia dėmesį.

giedre

2015-07-31 15:07

Ko čia puolat Guru dėl vaistų?Jis tik atsako,jei paklausiam patarimo.Ir negirdo jokiais vaistais per prievartą nė vieno.

studente

2015-07-31 13:07

Todel, kad jau du kartus buvo diagnzuoti nerimo ir asmenybes sutrikimai, kurie man trukdo gyventi. Zinau, kad absoliuciai nepasikeisiu, bet psichoterapija galetu ismokyti sumazinti kai kurias reakcijas.

Rūta

2015-07-31 12:07

Nu ne, as taip baisiai negalvoju. Yra visokių žmonių. Juk tie pikčiurnos gal patys yra nukentėję-dėl to taip. Juk nieks nenori būti piktu, juk negera tada.

studente

2015-07-31 11:07

As netiketi negaliu, nes netikejimas man vel perraugtu i neuroze. Siaip jau esu labai itaigus zmogus, visokiu sau ligu prisikalbedavaum savaiminius uzsidegimus ir t.t. ir pan. Tai lyg ir suprantama, kad mano mintys apie apsedimu yra eilines iyrios mintys ar kazkas tokio.
Taciau vistiek mane daug kas neramina. Siuo metu jau kokius metus laiko geriu sertralina, bet jis tik nuotaika kelia ir viskas. Po pastaruju dienu apmastymu jauciuosi lyg lunatikuojanti, viskas lyg pro ruka, sunku logiskai mastyti, juo labiau buti savimi. Vis bandau isikunyti i kazka blogo. Jau net artimiesiems truko kantrybe.
Gal zinot koki gera psichoterapeuta Kaune? Jau lankiausi pas Kucinskiene ir Lazauskiene Psichoterapijos Studijoje, labai jau komersantes pasirode. Noreciau pabandyti lankytis pas Velciniene. Gal teko ka nors girdeti apie ja?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių