2015-12-19 14:12
Užsidaryti nuo pasaulio-tiesiog pasmerkti save,viena, o,antra, gal ir nenoras padėti kitiems. Juk savo buvimu jau prisidedama. O stebėtojo vietos nesuprantu, jis naudingas gali būti tik šiek tiek pačiam stebėtojui.Manau čia ne tas žaidimas, nes kvepia egoizmu, jei- ne -atsiprašau.Aš visai nesu nei tokia energinga, entuziastinga,paprasčiausia gyvenimas gerai palamdė ir supratau, kad gerumu ir pagalba reikia dalintis. Čia mūsų visų išgyvenimo kertinė vinis.Tuo labiau, nesu aš tokia jaunuolė, kaip įsivaizduoju daugelį.Aš viskam save prievartauju,stengiuosi bendrauti, gilintis ir išlįsti iš po širmos. Esu atvira, bet ne bobiška. Mėgstu racionalumą su gražia širdimi.Veikti turiu ką,jei trūksta-susirandu, kitaip išprotėčiau, dievaž. Jums visiems patariu įkurti savyje daugiau ugnies,atsiverti ir patikėti, kad gerumo žmonėse dar yra. Aš jį sutikau ir mačiau kaip sutinka kiti.Žinoma, brudo daug daugiau, bet jis niekingas ir silpnas,pasmerktas suirti.Aš matau, kad trūksta tikėjimo ir pasitikėjimo - o gal, reikia pradėti nuo savęs...Žinoma, atsargumas reikalingas,kai nudegi-skauda...Bet ieškoti prarasto laiko nereikia-pavėluosim į šiandien...Kalbėkime.