Vienas

2015-08-23 20:08

ok.organizuokites ir ateikit.

zunda

2015-08-23 20:08

Ir aš noriu į tą vakarėlį. Galima?

a

2015-08-23 19:08

tai kad jau velu.Mano vyras ryt isvaziuoja i Aukstaitijos rali , kelsis 5 val , o as visada sestadieniais miegu iki 9 , tai man jau miego debeselis padus kutena , uztai ir nupiesiau juos :)

sveikas

Ankstoka

a

_________________Ooooo___________
________ooooO___(____)___________
________(____)____)__/____________
_________\__(____(_/_____________
__________\_)___________________

one

to nepasirasiusiam:Pirma,forumo tema skaitet?Depresijos gydymas.Antra ,jusu agresija rodo jusu paties negalavimus.Trecia,kokia teise jus turit diagnozuot zmoniu ligas?Ar turit tam nors issilavinima?Is jusu pasisakymu galima padaryti isvada,kad ne..

sveikas

2015-08-23 18:08

Kažkurių žinutės mena man senus vaikystės žaidimus - su tuo nedraugaukim, su kitu nekalbėkim, trečio neklausykim. Arba: varyk sau, čia mūsų kiemas! Maniau, kad čia bendrauju su suaugusiais žmonėmis...

Ant darbo stalo turiu figūrėlę iš molio su trimis beždžionėlėmis: viena užsidengusi akis, kita užsikišusi ausis, trečia prisidengusi barščiasrėbę. O jau snukučiai laimisngi!

one

Be to as jums siuliau slaugyti jokiu budu ne psichinius ligonius..

On

pries tai komentavusiam:.Jus Reiskiat nuomone apie zmogu,kurio visiskai nepazistat.As esu dirbes su psichiniais ligoniais ne vienus metus(ne su turinciais psichiniu sutrikimu,kurie yra ne tas pat)
Kas jums bruka sveika gyvenimo buda?Ziurekit i konteksta ir skaitykit idemiau.Jeigu jus norit buti surugusiu pesimistu ,tai ir bukit juo.As kalbejau,apie vidines nuostatos svarba s,siekiant isgijimo.Neturiu jokios kompetencijos kalbeti apie vaistus,cia TIK gydytojas gali spresti.Jeigu negali zmogus be vaistu,jis juos vartoja.Bet kalbejimas visa laika apie vaistus ir apie savo liga tikrai nepadarys jusu sveikiasniu.
Dabar mano pozicija aiski?

violla

Aš turiu asmeninę nuomonę. Pakelti ranką prieš save-reikia daug stiprybės. Gyventi nori visi, besąlygiškai. Žinoma, atmetu išimtinius atvejus, kurie visuomet egzistuoja.
Tai ne silpnumas. Man, šalia manęs esantys, labai svarbūs. Bet tai nereiškia, kad tiek labai svarbi ir aš jiem. Taip, kad..nuo sergančiųjų visi greit pavargsta, kol patys sveiki. O mūsų ligos atveju, suprantančių iki galo, sutikau, ne, beveik nesutikau. Tikėtis kokios tai pagalbos-greičiau kliedesys.. Va, jei koks chirurgas perpjautų pilvą, išrėžtų kokį nereikalingą organą ar darinį, suprantančių atsirastų daugiau. Bėgtų lankyti, kaip nakties drugiai į šviesą.. Čia juk skauda..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių