2015-08-26 07:08
Jeigu aš galėčiau ramiai pagulėti dvi savaites ir man grįžtu jėgos ir noras gyventi, bet, deja, negaliu.O rūpesčių daug, darbų daug. Pavargusi. O negaliu atsiplėšti nuo reikalų , atsakomybės. Leta, manau, kad reikia iš esmės išrauti tai, kas kelia depresiją.nes jei nepašalinsim priežasčių, tai tik vaistais gali laikinai užsiglušinti ar pakelti save, bet kiek gi galima nuvarytą arklį dar ginti į gyvenimą, anksčiau ar vėliau jis kris. Reikia gerai susivokti, nuo ko tas liūdesys, nerimas, maišatis galvoje. Ir bandyti kažką keisti gyvenime, savyje, o kas neįmanoma-su tuo išmintingai susitaikyti. Manau, reikia gerai į save įsiklausyti-protu ir širdimi. psichoterapeutas ir padeda lyg iš šono pažvelgti į save, nes kai esi su pavažiavusiu stogu, tai per sunku, pernelyg arti.Reikia tarsi kažko iš šalies, kuris turi patirtį tokiuose dalykuose.Reiktų gal labai išmintingo žmogaus, draugo.Galima ir iš tų knygų kai ką susirankioti, iš kitų žmonių.Bet vis vien-kiek nori gali skaityti pvz dietos aprašus-nesukūsi dėl to, reikia ir Daryti. Pamažu.Aš vis pritrūkstu kantrybės. Ir , be to, nesu gerai suvokisi savo paklydimų dvasinių priežasties. Bet jau artėju:) Anksčiau jausdavausi dar blogiau.O vaistų esu išbandžiusi daug, vien atidepresantų gal 5 rūšių. Nepadeda.Nes negali suteikti vaistai atsakymų.Bet jie gali būti geras placebas. Juk svarbu tikėti.