violla

2015-08-29 10:08

Gal neblogai būtų retsykiais įkalti to meskalino..:)

rimantė

2015-08-29 09:08

Susitvarkau dar kažkiek:) dirbu, dar kažkaip susikaupiu, nors mintys vis nušoka prie savo blogos būsenos. Vyras sako-negalvok ir bus gerai. Jam aš visai normali atrodau:)Gal tas galvojimas kaip manija, o gal kai skauda, tai jauti.Negali gi sau pasakyti, kad neskaudėtų, kai dantį skauda. Aš nežinau visgi kas man yra:(

rimantė

Sugalvojau prašytis savo gydytojos siuntimo į klinikas kauno, gal ten yra psichoterapeutų..

rimantė

Dėl to, kad nuimčiau kiek įtampą, nes niekuo daugiau nenuimu, nei vaistais, nei kokia veikla, tarsirdquo;prasimušardquo;, o kai išgeriu butelį vyno, tai viskas nuplaukia tarsi. Kas tą diagnozę tiksliai nustatys, oi:(

rimantė

2015-08-29 08:08

Tai kad taikė man tuos vaistus jau kelių rūšių:(Susipainiojau, čia man jau asmenybinis sutrikimas, vargu, ar padės ta psichoterapeutė, nors gal nepakenks su kitu žmogum pakalbėti apie tai.

rimantė

2015-08-29 05:08

Nors taip tingiu aš ten viską pasakotis:( Vėl nuo Adomo ir ievos:( Jau tiek esu savy perkračiusi viską.Ir taip man viskas susimaišė, nesuprasi, kas čia kaltas ir kaip į tai žiūrėti jau. Ir taip norėtus pailsėti nuo to analizavimo, tiesiog nusimesti tuos voratinklius ir imti laisvai kvėpuoti.

rimantė

2015-08-29 05:08

ačiū

Roberta

2015-08-29 04:08

O, išgirdau per radiją, kad šiandien Laivės diena:) O, kad išauštų kada laisvės nuo depresijos diena!Kaip aš to norėčiau!Gal a6 kada pasveiksiu, aš taip noriu:) kaip būtų gera turėti energijos, norų, galėti gerai ir daug dirbti, būti džiugi, galėti padėti ir kitiems, dar kažką naujo išmokti, pamatyti, patirti. Na, kol kas to negaliu, na, bet gal galėsiu, gal bus ta šviesa ir laisvė:)To visiems linkiu:)

dr

kažin-ar depresikų vaikščiojimai į depresijų forumus suteikia daugiau jėgų, nuotaikos ar atima-pagalvojau taip kažkaip.kažkaip tada daugiau dar galvojasi apie savo blogą būseną.o gal tai būdas išsilieti ir tampa geriau.nežinau.

Roberta

Atėjau anksčiau į darbą, pasidariau kavos:)Rimante, gal tau padės ta psichoterapeutė. Susigalvok sau tik vieną užduotį įveikti artimiausiu laiku. Nesikrauk iš karto visų rūpesčių, nes tada apima panika, baimės, dar blogiau. Aš, pavyzdžiui, dabar labai džiaugiuos, kad galiu dirbti. Tai jau nemažai. Dėliojuos tuos pliusiukus:)Nors mintys ir jausmai vis sugrįžta depresijos ir apima baimė, kad tuoj numūšiu, nepajėgsiu, bus blogai. Taigi-dirbu, jau gerai, turiu ateityje pramogą-jau gerai. Dar noriu numesti šiek tiek antsvorio. Va, dabar dirbsiu šį darbą. Pamažu, nuosekliai.Ir tai jau bus daug. O paskui nusipirksiu patobulintai figūrai ką gražaus-bus labai gerai.Susigalvok vieną sau planą, kuriam reikia įgyvendinti valios, kuris nėra malonus, bet reikia, ir kitą-kažką malonaus, ir jau būsi paėjusi į priekį žingsnelį. Paskui naujus dalykus tobulink, kitą sritį. Mums iš karto visko neįmanoma apžioti, įvykdyti, mes tiesiog silpni padarai, nervų sistemos nualintos.Bet pamažu judėti galima.O paskui gal su pagreičiu, a?:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 28 ir 0 svečių