Leta

2015-09-06 16:09

Kaip jaučiatės? Aš ieškau pati nežinau ko, kažkokio intymumo ir atjautos. Tik nesišaipykit, esu susijautrinusi (gal ir nelietuviškai išsireiškiu). Suprantu, kad niekas man neprivalo ištiesti ranką ir vis tiek to noriu.

Roberta

2015-09-06 13:09

Kas utopiškai?

Leta

2015-09-06 08:09

Noriu būt kitokia. Noriu atskirti tą nesėkmę nuo savęs, juk nepasisekė veiksmas, o aš pati likau tokia kokia ir buvau, taigi reikia keisti veiksmą. Galvoju , kad Roberta irgi be reikalo imi į širdį kieno tai nepamatuotas pretenzijas. Utopiškai atrodo

Roberta

2015-09-06 08:09

O man tai jau atsibodo tosrdquo;kenčiančios rdquo; vaidmuo. Nenoriu nei kentėti, nei kovoti. Reiks rasti viduriuką. Iš tų kentėjimų tai depresijos ir kyla. Dėl nepasitikėjimo savim, baimės pasipriešinti, o kažkam labai patogu tokia Auka.

Leta

2015-09-06 07:09

Tas gyvenimas toks nepstovus, mano išgirtas klientas per šitą pusvalandį spėjo įkristi į naują bėdą, su kuria jau neaišku kaip reiks susidoroti. Taigi gera nuotaika išblėso. Ir apėmė noras įkišti galvą į smėlį. Toks gailus prasilošimo jausmas apėmė. Neleidžiu sau galvoti kad nėra išeities, bet esu įpratus ne priešintis o rdquo;kentėtirdquo;. Noriu nepasiduoti (čia pagal tą straipsnį stengiuosi keistis).

Roberta

2015-09-06 07:09

Labas Leta, vis neprisiruošiu paskaityti tą straipsnį, kur nurodei. Aš tai vis kuriu mintyse, ką turiu keisti gyvenime, kad tik man būtų geriau,smagiau, nes juk gyvenimo prasmė yra laimingam būti. O laimę visi skirtingai suprantam. Reikia žinoti tiksliai, kur esi, kur toliau sukti ienas:)

Leta

2015-09-06 06:09

Labas visiems. Man liūdna, kad forumas ištuštėjo. Noriu pasigirti, kad šiandien man geriau negu vakar, paskambino klientas ir tokiu linksmu balsu pašnekėjo apie savo problemas. Akivaizdu, kad jis nesugniuš bet kokiu atveju. Gerai kad yra tokių žmonių. Ir man pakėlė ūpą.

debeselis

2015-09-06 06:09

kaip rasti tos stiprybes,jei esi viena,vienisa ir neturi jokio artimo zmogaus kas tave suprastu,su kuo galetum susitykus pabendraut.Uzsidarius tarp keturiu sienu.Siandien man vaziuoja stogas,arba nuvaziuos kita diena.Nebezinau kaip padeti sau,viska juoda,juoda,juoda...

doppelgänger

2015-09-05 21:09

Zundai

Kalbam, nes jaučiam poreikį bendrauti. Nemanau, kad mudu neturim, ką pasakyti. Kitas dalykas, kad nėra norinčių prisijungti. Pradėčiau pasakoti, kokius vaistus vartoju, patarimus dalinčiau, gal kam ir įdomu būtų. Vaistai savo ruožtu, tačiau savo mintis nenorėčiau apribot tik šioje srityje. Tada tikrai taptų neįdomu:)

zunda

2015-09-05 20:09

Visi jau miegat? Ką gi, ilsėkitės. Ramios nakties.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių