zunda

2015-09-10 09:09

Pasakysiu ir savo nuomone. 1- juodziui - esu gana tolerantiska, bet grubiu pareiskimu kaip tavo, netoleruoju dar labiau, negu tu geju, 2 - bevardziui (ei) - jei daugiau pasidomesi, tai rasi daug moksliniu irodymu apie gyvunu homoseksualuma, 3 - Robertai - niekas nieko neteisia, tik paraso savo nuomone.

Roberta

2015-09-10 08:09

nei aš jų ginu, nei aš juos smerkiu.man atrodo, kad žmogus kaip nori, taip ir gyvena, kaip jam išeina, svarbu, kad nedaro kitam blogo.labai greiti mes smerkt tai milijonierius, tai pijokus, tai depresikus, tai gėjus, tai dar ką.Meilė yra daugiau dvasinis dalykas.o nukrypimas ar ne, jei jaučia artumą savo lyties žmogui...aš nežinau.jei nukrypimas, tai juolab tas žmogus nekaltas dėl tokios gamtos išdaigos,ir nieks nuo to neapsaugotas, o jei tai mada, tai irgi jų reikalas, asmeninis. man tik nelabai patinka, kad jie kažko nori iš visuomenės, rengia tuos paradus ir t. t. man atrodo-myli tu ten ką, tai ir mylėk, koks kieno reikalas, kam rėkti viešai ir už tai kovoti. kai žiūriu į žmogų, žiūriu, kokia jis asmenybė, kokia jo veikla, darbas, hobi, apie ką kalba, kuo domisi, ar garbingas, ar geras, o intymūs santykiai, kas su kuo kaip ir kada-man tai nesvarbu ir tai nekeičia požiūrio į žmogų kaip asmenybę.

sveikas

2015-09-10 05:09

Taip yra visur - net versle. Svarbiausia - daryti. Pabudome - ir kelkimės.

Svarbiausia - nutraukti diskusijas su pačiu savimi. Paprasčiausiai DARYTI, o ne vaizduoti audringą veiklą arba dejuoti.

Aš keliuosi prieš šešias. Manote, man nesinori dar pagulėti? Manote, man mirtinai reikia risnoti tuos kilometrus, daryti mankštą ir lįsti po šaltu dušu? Bėgti, kai lyja arba šąlant ir pustant žiemą? Man kas nors komanduoja ar veja?

Galėčiau ramiai sau auginti lašinius ir ryti vaistus nuo padidėjusio kraujospūdžio. Juolab kad turiu įgimtą širdies problemą, dėl kurios vaikystėje buvau nuo fizinio lavinimo pamokų mokykloje visiškai atleistas. Tiesa, dabar tos bėdos, visą gyvenimą sekusios mane ligos istorijoje, medikai neberanda.

Jei tik pabandau ryte padiskutuoti pats su savimi - lyja mat, vakar darbe užtrukau, labai vėlai atsiguliau, blogai miegojau, blogai jaučiuosi - amen. Prasideda rdquo;razborkėsrdquo; su pačiu savimi, vakarykščios dienos įvykių apžvalga, analizės ir išvados bei su tuo surišti pergyvenimai. Atsikeli valanda vėliau, jautiesi kaip sudaužytas, diena sujaukta ir t.t. ir pan.

Išbėgau prieš šešias, o mano kaimynė jau nuo karvutės grįžta. Manote, jai to mirtinai reikia? Ji pragyventų ir be savo Margutės, pensiją gerą gauna, bet ne, keliasi tamsoje, mina dviratį lietuje ir visada geroje nuotaikoje. Atimtume iš jos tai - per metus numirtų, kaip buvo su mano seneliu, kurį iš vienkiemio į miestą tėvai paėmė, viskuo aprūpino, bet įprastinio darbo nebuvo...

Leta

2015-09-10 05:09

Violla, kaip jautiesi darbe, kokios emocijos? O dėl ašarų, tai, manau, jos visos tikros, ne taip kaip šypsenos. Todėl pravirkus belieka arba slėptis, arba verkti viešai.

zunda

2015-09-09 20:09

D
Sakai chamas? Aš taip negalvoju, bet negi čia su tavim ginčysiesi. Kaip pasakysi, taip ir bus. :)))

violla

2015-09-09 20:09

Mano Leo miega, galvą pasidėjęs ant anglų žodyno. Gal, sakau, emigruot ruošiasi. Aš ryt migruosiu į darbą, tai dabar emigruoju į lovą iš kompo. Labnakt.:) O jūs pašnekėkit- dar ne vakaras..

violla

2015-09-09 19:09

Pagalvojau..ar vaikai iš džiaugsmo verkia? Lygtai - ne?

violla

2015-09-09 19:09

Aš nežinau, tiesiog padiskutuokime, bet man rodos, kad ašaros yra rsquo;proginėsrsquo; ir kelių modifikacijų. Gal-intencijų, ai, nežinau...Aš rašiau apie skausmo, sunkumo, nevilties ašaras. Būtent, jų nereikėtų vengti ar gėdytis. Čia ne aš sakau, čia sako rytų medicina ir jau pripažįsta mūsų rsquo;pažengęrsquo; psichologai bei psichoterapeutai. O apie džiaugsmo ašaras neturiu vienareikšmiškos nuomonės. Aišku,taip išreiškiamos emocijos. Bet nežinau nežinau...kliūva man tos, pvz, karūnuotų gražuolių ašaros. Man kažkaip asocijuojasi su didybės manija. Pasiduodu, kritikuokite, taisykite mane. Man buvo toks atvejis, kai dalyvavau mokslinėje konferencijoje ir ten paskaitą skaitė mano sūnus, buvo pilna angliakalbių, po paskaitos jis puikiai atsakinėjo į jų užduotus klausimus su šypsena, davė interviu žurnalistam. Tuo metu lyg ir sukuteno paširdžius... Bet tuoj pat susigėdau... Ko?- klausiau save. Mamyte, suskydai?.. Nuo to laiko, uždėjau lyg programą ir pan. atvejais, griežtai sau to neleidžiu. Man tai-nesantūru.
Va, rytoj einu į laidotuves, mano miestely įvyko tragedija, girtas vairuotojas nukirto priešpriešais važiavusią mašiną, kur žuvo doras,kultūringas žmogus. Jį gerai pažinojau. Va, ten, tai žinau, prisižliumsiu, pamačius raudančią žmoną... Čia - man taip natūralu, ir nemanau stengtis būti rsquo;kaip uolarsquo;, sauganti išdažytas akis...

Leta

2015-09-09 18:09

Trečią kartą bandau ką nors parašyti, vis nepasiseka.
Zunda, nenorėjau tave užkabinti. Man pasaulis užsidarinėja tik lyginant su mano situacijos pasikeitimais, visai gali būt, kad iš šalies atrodo kitaip.

guru

2015-09-09 17:09

Taip,Sveikas.Taip...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių