violla

2015-09-16 20:09

Jei dabar rimtai, tai klauskite gyvenimo ar likimo visko, bet neklauskite niekada VIENO: -už ką man? Atsakymas yra kategoriškas moraliniu aspektu:- o kodėl ne tau? Kodėl tai turėtų būti tik kitiems? Kuo aš kitoks už kitą? Geresnis?..Ne.
Šiaip, retai ką, LAIMĖS deivė išbučiuoja... Žinoma, abstraktu ir kiek filosofiška. Bet taip yra ir toks gyvenimas. Turime išgerti jį - saldų-kartų...tą gyvenimą. O kaip jį gerti - galime ir pasitarti. Tam čia ir renkamės.:)

zunda

2015-09-16 19:09

Viskas - as dingstu, tikiuosi ryt busit visi sveikesni.

zunda

2015-09-16 19:09

cia mes visi nekokie - tai su klaidam as parasau, tai robis kazka supainioja :))

Leta

2015-09-16 17:09

Tai ar jau galiu gauti raktus? Simeli, kur pasirašyti?
Prišnekėjau grupėj apie nerimo paslaptį, niekas manęs nesuprato, norėjo sukritikuoti, bet aš nepasidaviau. Tikrai priežastis turi būti. Kol neturėjau keturiasdešimt atsitiesdavau po visų stresų, o dabar užsiciklinu ir malu atsiprašant vis tą patį š...
Nežinau apie kokį protinį darbą kalba hardliner, bet aš irgi vieną įtarimą protinei rdquo;mankštairdquo; turiu. Gal persistengiau, per daug norėjau žinoti.
O kai buvau metus seroxatą, jaučiausi labai pakiliai. Iš pradžių buvo fizinių problemų, bet dūšioj buvo gerai. Gaila, neilgai

violla

2015-09-16 16:09

Labas:)Ir aš tik ką grįžau. Dar surasiu motinos Teresės žodžius apie meilę ir perduosiu būsimiems piršliams. Jau savaitė kaip žadu...O, ta Meilė-visur veža!

sveikas

2015-09-16 14:09

Hm, mano tėvai man visada sakė: rdquo;kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosirdquo;. Tačiau aš juos labai myliu, man net galvon negali ateiti mintis turėti kažkokių pretenzijų dėl to, kad kitiems,va, davė tą ar aną, o man nedaaaavė. Aš jiems esu dėkingas už aiškią poziciją, leidusią man pasirinkti savo gyvenimo kelią.

Roberta

2015-09-16 13:09

Nėra čia ko gėdintis.Mes visi turim bėdų...Pamatysit, kai bus kada nors gerai, tik kantrybės....

Leta

Realiai mano dukra ne alkoholikė ir tuo labiau ne narkomanė, bet man iš tikrųjų skaudu, nes jos gyvenimo vizija subyrėjo, o valia senka (ar gal man taip atrodo?)

mecislovas

Dirbu daugiamatės medicinos metodu išdėstytu L.G.Pučko knygose-Metodas dirba išskirtinai su ligos priežastimi.Nėra priežasties ,nėra ir ligos.
Diagnostika daroma biolokacijos metodu .Biolokacija yra tarptautinis terminas ,reiškiantis pasąmonės reakcija į tam tikrą klausimą per jutimo organus naudojant tam tikrus instrumentus.Pvz,žmonės ieško vandens gyslos kad atitinkamoje vietoje iškasti šulinį,biolokacijos metodas žinomas jau daugiau kaip 8000 m ,juo naudojasi visame pasaulyje ir jis veikia beveik pas visų žmonių -apie 85 proc,iki 98 proc žmonių gali jo išmokti kryptingai mokydamiesi ,vos keli proc to kategoriškai nenori ir tai yra jiems slenksčiu. Daugiamatės medicinos metodas taip pavadintas,jog yra prielaida,hipotezė,kad žmogus yra ne tik fizinis kūnas,tačiau yra daugiasluoksnė būtybė ,turinti dvasią,sielą,kūnas apsuptas daugiasluoksne materija-aura,kurią jau galima fotografuoti,diagnostuoti,klasifikuoti. Pasirodo kad psichika tai ir yra žmogaus auroje vykstantys nematomi procesai,nuo kurių harmonijos priklauso žmogaus emocijos,jausmai,mintys ,tuo pačiu ir fizinio kūno sveikata,funkcijos, imunitetas ir daugybė dalykų,kuriuos mes nežinodami jų prigimties vadiname dvasingumu, charizma,bioenergetika ir dar daugybe kitų vardų,nesuprantame savęs ir kitų...
Kiekviena emocija gali turėti ir savoparametrus-būti stipri ir linksma,būti liūdna ir lėta,būti juoda ir tt. Pasirodo,kad atitinkamomis metodikomis tai galima keisti instrumentiškai(pašalinti auros sutankėjimo sukūrį ..,pvz) ,kuriame gali būti mums nepalankių žmonių piktavališka energija-noras,kuri sužaloja žmogaus emocinį foną-astralinį kūną ir tada žmogus jaučiasi verksmingas,liūdnas,jautrus, gali šiame fone atsirasti suicido mintys(nusižudysiu,nes manęs nemyli... ).Nuo depresyvių minčių griūna žmogaus planai, gali pulti į kraštutinumus-tačiau pašalinus griaunančias jausmus priežastis ,galima lengvai atstatyti emocinį foną,jausmai irgi susireguliuoja pačiu geriausiu būdu-natūraliai.Tuo pačiu tvarkosi ir virškinimo sistema,kuri priklauso nuo emocinio -astralinio fono ... Be to daugiamatė medicina pašalina bet kokias infekcijas,pvz virusai,kurie pažeidžia nervų sistemos struktūras- receptorius,audinius,nervų sistemos valdymą ,padarydami ją jautria fiziniams faktoriams-štai koks tas metodas... Metodas gali dirbti ir per atstumą,per paciento nuotrauką(psichometrija,energoinformatika,biolokacija...). Depresijos,psichojautrumas,emocinis ir mentalinis nestabilumas,socio- ir pan fobijos,panikos apraiškos puikiausiai gydomos ir be jokių vaistų,o svarbiausiai greitai ir nepriklauso nei nuo ligonio ,nei nuo ligos amžiaus. rašykite mecislovas77@gmail.com

Roberta

2015-09-16 08:09

Tai čia Jūs taip apie dukrą galvojate? Ar realiai taip tikrai yra? Gal tik Jūms taip atrodo? O gal jai reikia dabar tokio laikotarpio, gal tai jos toks kryžius ir tiek, išbandymų metas. kas žino..Bet Jūms nebūtina tai nešti kartu. Mes atskiri, nors ir yra taip kad ji iš jūsų gimė, bet ji jau suaugusi. Tai jos likimas. Gal jai to reikia. Kad vėliau , praėjusi tai, nušvistų kitam gyvenimui. Be šito išbandymo ji neatras to, kas tikra. O gal ir liks taip. Matyt, jos toks pasirinkimas, jos tokia istorija. Jūs jai galite pasakyti, kad JŪMS skaudu, kad JŪS galvojate, kad ji palūžusi, kad turi kreiptis į anoniminius alkoholikus ir t. t. , galite pasakyti, bet sprendimą ji pati turi daryti. Ir Jūms nėra ko eiti iš proto. Kas jums sakė, kad tos kamynės ar giminaitės dukros gyveninmas iš tikro vertensis, geresnis, nors ji negeria ir nevartoja narkotikų. Tai mums tik primesta tokia norma, tokios taisyklės, taip žmonės sako, bet kas žino-kokios kančios verda tos moters, kuri galbūt labai teigiama, o gal ji gyvena banalų gyvenimą, tuščią ir nuobodų ir tik taikos, ką nepadaryti netaip, kad kiti blgai nepagalvotų. Įsivaizduojat-kokioj kančioj ji gyvena. O jūsų dukra gyvena taip, kaip jai dabar atrodo, išeina. Bet tai nereiškia, kad nebus kitaip. Pasakykit, bet leiskit jai pačiai pasirinkti ir nespręskit už ją. Geriau sėskit ramiai ir sukurkit savo ar jos gyvenimo mitą:) na, kaip bus, pasvajokit. Ir galbūt tai isšsipildys. Jūs nusiraminsit. Atiduokite tą savo mitą į aukštesnės jėgos valią-tegu padaro taip, kaip reikia ir tiek. Nustokit save alint, dukrai tikrai nuo to nėr geriau, o dar blogiau. O aš jau paskambinau:) šaiaip skambinti man nėr baisu, bet kad pokalbis nebuvo malonus, bet taip reikėjo ir dabar man geriau.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių